Βιβλίο

Βίντεο: η δωροθεσία του βιβλίου “Εξομολόγηση σε Δέκα Πράξεις”

Spread the love

Θα το βρείτε: σε “Πολιτεία”, “Πρωτοπορία” Αθήνας-Θεσσαλονίκης-Πάτρας, “Ιανός” Αθήνας και Θεσσαλονίκης, και σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας και του εξωτερικού που θα ζητηθεί σε 2-5 ημέρες. β) ΗΠΑ μέσω του “Εθνικού Κήρυκα”. γ)στις εκδόσεις Φίλντισι  on line, με μειλ ή τηλεφωνικά

Ένα αντίτυπο του βιβλίου “Εξομολόγηση σε Δέκα Πράξεις”, εκδόσεις Φίλντισι κέρδισε η κα Πόπη Παντελάκη. Συγχαρητήρια και καλοδιάβαστο!

Οι ηλεκτρονικές χριστουγεννιάτικες -πρωτοχρονιάτικες κάρτες της Πόρτας διατίθενται ελεύθερα. Ζητήσαμε από τους αναγνώστες μας να επιλέξουν μια της αρεσκείας τους να ακολουθήσουν μια εύκολη διαδικασία κοινοποίησης από το fb του @iporta.gr στο προφίλ τους, κάνοντας like και συμμετέχοντας στην κλήρωση για ένα αντίτυπο του βιβλίου “Εξομολόγηση σε Δέκα Πράξεις” εκδόσεις Φίλντισι. Η κλήρωση όπως είχαμε υποσχεθεί έγινε στις 26 Νοεμβρίου 2020, on line με τη συμμετοχή του συνεργάτη-σκιτσογράφου μας από την Νέα Υόρκη Γιώργο Σαράφογλου.

Συμμετείχαν 68 αναγνώστες και η κλήρωση έγινε ζωντανά ζητώντας μέσω διαδικτύου με  τον Γιώργο Σαράφογλου να επιλέγει έναν αριθμό από το 1-68 ο οποίος ανέδειξε ως νικήτρια την κα Πόπη Παντελάκη, στην οποία θα αποσταλεί το αντίτυπο του βιβλίου από τις εκδόσεις Φίλντισι. Υπενθυμίζουμε ότι τα συγγραφικά έσοδα θα διατεθούν σε οικογένειας με παιδικό καρκίνο.

Κυρία Παντελάκη καλοδιάβαστο. Θερμές ευχαριστίες σε όλες και όλους τους συμμετέχοντες στην κλήρωση.

Καλές γιορτές με καλή υγεία και πολλή χαρά!

iPorta.gr Team, 2020

SHARE
RELATED POSTS
Διαβάζοντας: “Από τον Λένιν… στον Βερσάτσε”-Αλίκη Γεωργούλη, του Άγγελου Κουτσούκη
triaridis_vas1.jpg
Από το παραδεκτό κέλυφος στο αληθινό σώμα (για τον Μάνο Κοντολέων), του Θανάση Τριαρίδη
Μέρες με τον Νίκο (προδημοσίευση 3):Πού ‘σαι Θαν-ά-α-α-α-ση… O φαλακρός πράκτωρ 000 σας ζητά στο τηλέφωνο!, του Άγγελου Σπάρταλη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.