Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στον Κόσμο

Α “tweet” of Hope! (Ενα “τουίτ” Ελπίδας!), του Γιώργου Σαράφογλου

Spread the love
Το τουΐτ της Ilhan Omar:

“Πριν 23 χρόνια, φύγαμε με τον πατέρα μου από μια κατασκήνωση προσφύγων της Κένυας και φθάσαμε στο αεροδρόμιο της Ουάσινγκτον.
Σήμερα, επιστρέφουμε στο ίδιο αεροδρόμιο την παραμονή της ορκωμοσίας μου ως η πρώτη εκλεγμένη Σομάλι-Αμερικανή στο Κογκρέσο.”
Συγχαρητήρια στην Ilhan Omar για την εκλογή της στην αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων αλλά συγχαρητήρια και στην Αμερική και  σε όλα τα δημοκρατικά κράτη που έχουν “ανοικτές” κοινωνίες που λειτουργούν αξιοκρατικά και μακριά από φυλετικές διακρίσεις που μειώνουν τον άνθρωπο.


Congratulations are in order not only to Ilhan Omar for her accomplishment in getting elected as the first Somali-American in the U.S.House of Representatives but also to America and all democratic nations that have “open” societies where a person can advance based on her/his worth and not where they came from or any other distinction.
Γιώργος Σαράφογλου

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.  

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

Sent from my iPad

Attachments area
SHARE
RELATED POSTS
Τα πραγματικά δύσκολα με τον COVID-19 θα αρχίσουν όταν θα τιθασευτεί κάπως, μετά την κυκλοφορία των πρώτων εμβολίων, του Γιάννη Παπανικολάου
The Terminator! (Ο εξολοθρευτής), του Γιώργου Σαράφογλου
Οι καλύτερες φωτογραφίες για το 2018 από το National Geographic

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.