ΕΥ ΖΗΝ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Αύγουστο 2018, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου

Spread the love

Κριός

Το φλερτ και ο έρωτας δεν θα λείψουν τον Αύγουστο, παρορμητικέ μου Κριέ. Βέβαια με τον επικοινωνιακό Ερμή ανάδρομο μέχρι και τις 19 του μήνα, καλό θα ήταν να δώσεις περισσότερη προσοχή στα λόγια και στις συζητήσεις γενικά. Μικροκαθυστερήσεις και εμπόδια είναι στο πρόγραμμα και με την Ηλιακή έκλειψη στις 11 Αυγούστου στον φλογερό Λέοντα οι υποχρεώσεις σου αυξάνονται. Δώσε χρόνο, κάνε διακοπές και προσπάθησε να μεταφέρεις τις δουλειές σου προς τον Σεπτέμβρη μεριά. Μετά τις 7 του μήνα η αισθησιακή Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ζυγό, όπου και θα ασχοληθείς περισσότερο με τον σύντροφο, την σχέση σου ή την σχέση που θα ήθελες να έχεις. Αισθάνεσαι πως η ερωτική σου αδρεναλίνη αυξάνεται. Δεν είναι και το πιο ευνοϊκό χρονικό διάστημα βέβαια για νέες γνωριμίες. Κράτα τις «πισινές» σου. Όταν ο δυναμικός Άρης θα επιστρέψει στην ορθή του πορεία, από τις 19 Αυγούστου, τα πράγματα θα αρχίσουν να φτιάχνουν. Τα νέα ξεκινήματα ευνοούνται.

Φράση κλειδί: Χαλαρά!

Ταύρος

Δεν θα έλεγα πως ο Αύγουστος είναι «ο μήνας σου», δυναμικέ μου Ταύρε. Ο επικοινωνιακός Ερμής ανάδρομος συνεχίζει να μοιράζει εμπόδια, μικροκαθυστερήσεις και μικροπαρεξηγήσεις μέχρι και τις 19 του μήνα. Με την σειρά του ο δυναμικός Άρης ανάδρομος, σου δημιουργεί σύγχυση, ξαφνικά ξεσπάσματα θυμού και προβλήματα έκφρασης. Βέβαια με το θεαματικό τρίγωνο του πλανήτη των μαθημάτων ζωής Κρόνου στον εργασιομανή Αιγόκερω με τον αναπάντεχο Ουρανό, η ζωή σου μπορεί να βελτιωθεί με κάθε τρόπο. Τα επαγγελματικά σου ευνοούνται και οι πραγματικοί σου φίλοι θα σταθούν στο πλευρό σου για άλλη μια φορά. Η Νέα Σελήνη παρέα με την Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στον λαμπερό Λέοντα στις 11 Αυγούστου είναι μια ζόρικη όψη. Ότι κρυφό, βγαίνει στην επιφάνεια «με το έτσι θέλω» και πρέπει να αντιμετωπιστεί κατάμουτρα για να μπεί σε τάξη επιτέλους. Ψυχραιμία.

Φράση κλειδί: Λατρεύουμε το χάος επειδή μας αρέσει να τακτοποιούμε.

Δίδυμοι

Τι να λέμε τώρα επικοινωνιακέ μου Δίδυμε, με τον κυβερνήτη πλανήτη σου ανάδρομο μέχρι και τις 19 Αυγούστου; Ο ανάδρομος Ερμής σου δημιουργεί εκνευρισμό, πίεση. Αυτό το φαινόμενο γίνεται ολοένα και πιο έντονο λόγω του δυναμικού Άρη, που είναι και αυτός ανάδρομος στον ανεξάρτητο Υδροχόο. Όλος αυτός ο θυμός μέσα σου που έχει μαζευτεί και παλεύει να βγεί στην επιφάνεια, όλες αυτές οι πληροφορίες που καλείσαι να επεξεργαστείς, φαίνεται πως όλοι παίζουν με τα νεύρα σου. Προσοχή! Η έκλειψη Ηλίου στις 11 του μήνα προκαλεί υπερβολές. Οι άνθρωποι βγάζουν τις μάσκες και οι αποκαλύψεις δίνουν και παίρνουν. Η αισθησιακή Αφροδίτη όμως σου ομορφαίνει το τοπίο από τις 7 Αυγούστου και σου δίνει τόσα συναισθήματα, αρκετά να καταλάβεις τι αξίζει να κρατήσεις δίπλα σου και τι όχι. Μήπως τελικά μέχρι τέλος του μήνα, αποφασίσεις να νοικοκυρευτείς; Μήπως ήρθε η ώρα για ένα καινούργιο μέλος στην οικογένεια;

Φράση κλειδί: Υπομονή για το παρόν, πίστη για το μέλλον και χαρά στην προσπάθεια.

Καρκίνος

Πολλές οι υποχρεώσεις, πολλά τα προβλήματα. Έτσι σε καλωσορίζει ο μήνας Αύγουστος και δεν είναι και ότι καλύτερο, ευαίσθητό μου Καρκινάκι. Η κρίση ταυτότητας που αισθάνεσαι δεν είναι απλά ένα τυχαίο γεγονός. Με την Ηλιακή έκλειψη στις 11 του μήνα, στον φλογερό Λέοντα, αισθάνεσαι πως κινείσαι σε δυο διαφορετικούς κόσμους. Ναι, ο Αύγουστος είναι ο πλέον αλλοπρόσαλλος μήνας αλλά εσύ θα βγείς στο τέλος νικητής. Ο τυχερός Δίας σου χαρίζει στιγμές ανακούφισης μέσα σε αυτό το πλανητικό μπάχαλο. Τα δημιουργικά σου σχέδια προωθούνται, ο έρωτας σε βρίσκει όπου και να είσαι και τα μάτια σου είναι ανοιχτά με βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Μπορεί να κάνεις μια γνωριμία που θα σου φέρει τα πάνω κάτω στην ζωή σου. Βέβαια μην ξεχνάς και τον ανάδρομο αλλά δυναμικό Άρη που συνεχίζει να σε επαναφέρει στην πραγματικότητα στα οικονομικά σου. Η Πανσέληνος στις 26 Αυγούστου στους γλυκούς Ιχθύς θα σε φέρει κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις και πάλι ασφαλής.

Φράση κλειδί: Η ζωή σου ανοίγεται μπροστά σου.

 Λέων

Το καλοκαίρι αυτό είναι ίσως από τα σημαντικότερα καλοκαίρια της ζωής σου, λαμπερό μου Λιοντάρι. Η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σου στις 11 Αυγούστου, τονίζει το «Εγώ» και συνάμα τις προσωπικές σου επιθυμίες. Τα δυο θετικά τρίγωνα που σχηματίζονται μέσα στον μήνα (τυχερός Δίας με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα και ο πλανήτης των μαθημάτων ζωής Κρόνος με τον αναπάντεχο Ουρανό) σου δίνουν μια τρομερά θετική ώθηση τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά σου. Η ένταση που σου δημιουργεί ο δυναμικός ανάδρομος Άρης δεν εξαφανίζεται βέβαια σε μια στιγμή. Η αισθησιακή Αφροδίτη στον διπλωματικό Ζυγό από τις 7 του μήνα σε κάνει και πάλι ανοιχτό σε καινούργιες γνωριμίες, σημαντικές συζητήσεις, χαμόγελα και μπόλικη γοητεία έτσι ώστε να καταφέρεις όλα αυτά που έχεις βάλει στόχο. Η Πανσέληνος στις 26 Αυγούστου στους Ιχθύς θα σε κάνει να νιώσεις την ανάγκη για απομόνωση. Μην μπλέξεις, θα παρεξηγηθείς.

Φράση κλειδί: Έχει πανσέληνο απόψε και είναι ωραία.

Παρθένος

Οργανωτικέ μου Παρθένε, μπορεί να αισθάνεσαι την ανάγκη για εσωστρέφεια, απομόνωση, να έχεις μελαγχολικές τάσεις και να θες την ησυχία σου, αλλά όλα μοιάζουν να παίρνουν τον δρόμο τους σιγά σιγά. Μετά τις 19 του μήνα, όταν ο επικοινωνιακός Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία, οι σχέσεις και οι συνεργασίες ευνοούνται και πάλι. Με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα να σου ρίχνει φως στα διαπροσωπικά σου, ο ρομαντισμός ξεχιλίζει. Το τρίγωνο του πλανήτη των μαθημάτων Κρόνου με τον αναπάντεχο Ουρανό επιβραβεύουν την σκληρή σου δουλειά και η αναγνώριση έρχεται. Η Ηλιακή έκλειψη στις 11 Αυγούστου δημιουργεί έναν σχετικό εκνευρισμό και ο ανάδρομος δυναμικός Άρης φέρνει ψιλοαναποδιές στα οικονομικά και τα επαγγελματικά. Από τις 7 του μήνα όμως, με την θεά Αφροδίτη στο πλευρό σου, ο ερωτισμός και η έλξη είναι αναπόφευκτα. Η Πανσέληνος στις 26 Αυγούστου θα σε κάνει να κατανοήσεις τις ανάγκες των δικών σου ανθρώπων και να τους βοηθήσεις ουσιαστικά, ιδιαίτερα αν περνούν κρίση στην ζωή τους.

Φράση κλειδί: «Πολλές υποσχέσεις μειώνουν την εμπιστοσύνη.» (Οράτιος, 65/8 π.Χ.)

Ζυγός

Δεν φαίνεται να προχωρούν τα πράγματα έτσι όπως τα είχες φανταστεί, διπλωματικέ μου Ζυγέ. Μην ανησυχείς όμως, όλα θα γίνουν. Με τον δυναμικό Άρη ανάδρομο στον ανεξάρτητο Υδροχόο μέχρι τέλος του μήνα, η ενέργεια δεν διοχετεύεται σωστά και ο θυμός δεν εκφράζεται. Με την ηλιακή έκλειψη στις 11 Αυγούστου ένα σημαντικό οικογενειακό θέμα έρχεται και πάλι στο προσκήνιο και όσο και να το έχεις αποφύγει, ήρθε η ώρα να το λύσεις. Με την ερωτική Αφροδίτη από τις 7 του μήνα στο πλευρό σου, έχεις όση γοητεία, μαγνητισμό και πειθώ χρειάζεται για να πετύχεις τον σκοπό σου. Το καταπληκτικό τρίγωνο του τυχερού Δία με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα σου φέρνει υλική και συναισθηματική ικανοποίηση ιδιαιτέρως στα επαγγελματικά σου. Το εξίσου όμορφο τρίγωνο του πλανήτη των μαθημάτων Κρόνου με τον αναπάντεχο Ουρανό, ευνοεί τα οικογενειακά και ίσως να δεις να επιστρέφει μια παλιά αγάπη. Μια ιστορία που δεν είχε καλό τέλος ή την τύχη να ανθίσει. Η Πανσέληνος στους Ιχθύς στις 26 Αυγούστου φέρνει όλο το επαγγελματικό παρασκήνιο στην επιφάνεια. Προσοχή στις τρικλοποδιές.

Φράση κλειδί: Καλοκαιριές διακοπές για πάντα!

Σκορπιός

Ταλαιπωρημένε μου Σκορπιέ, πάρε λίγες βαθιές ανάσες ακόμη και όλα θα φτιάξουν. Με τον παραδοσιακό σου κυβερνήτη, τον δυναμικό Άρη ακόμη ανάδρομο, δεν σου χαρίζεται τίποτα. Τα οικογενειακά, τα πολύ «δικά» σου πρόσωπα, η ψυχή, το σπίτι, δεν μας χωράει ο τόπος. Ο εκνευρισμός είναι έντονος και αυτός ο θυμός δεν λέει να εκτονωθεί. Το μόνο που σου μένει είναι να προσπαθήσεις να ηρεμήσεις, να ξεκουραστείς και να οργανωθείς. Βέβαια σώζεσαι και πάλι από το υπέροχα ευνοϊκό τρίγωνο του τυχερού Δία με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα. Τύχη, γενναιοδωρία, ευκαιρίες και ένας φλογερός έρωτας που θα φέρει τα πάνω κάτω στην ζωή σου. Το τρίγωνο του πλανήτη των μαθημάτων ζωής Κρόνου με τον αναπάντεχο Ουρανό δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να γεφυρωθεί το επικοινωνιακό χάσμα στις διαπροσωπικές σχέσεις. Ότι έχει γερές βάσεις θα ανθίσει και θα αντέξει στον χρόνο. Η αισθησιακή Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 7 του μήνα σου χαρίζει αισιοδοξία και ίσως να έχεις ερωτικές επιστροφές από το παρελθόν. Πρόσεχε μην χάσεις κάτι που είναι σημαντικό για σένα…Η Πανσέληνος στους ευαίσθητους Ιχθύς είναι πολύ ρομαντική, ερωτική και αρκετά σημαντική τόσο για μια υπάρχουσα σχέση ή για μια νέα γνωριμία που μάλλον θα είναι πολύ σημαντική για σενα.

Φράση κλειδί: Ο έρωτας καραδοκεί.

Τοξότης

Τοξότη μου, ήρθε η ώρα να κάνεις διακοπές. Ο τυχερός Δίας σε ευνοεί και σου δείχνει τον δρόμο για να νιώσεις καλύτερα. Το τρίγωνο με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα, σου φέρνει μεγάλη ανακούφιση καθώς και γενναιοδωρία, διάθεση για συγχώρεση, τύχη, ευημερία. Το εξίσου πολύ σημαντικό και θετικό τρίγωνο του πλανήτη των μαθημάτων ζωής Κρόνου με τον αναπάντεχο Ουρανό, σου φέρνει αναγνώριση στην δουλειά. Όσο και αν είναι η επικοινωνία ακόμη «μπλοκαρισμένη» από τον ανάδρομο επικοινωνιακό Ερμή και δυναμικό Άρη μέχρι τις 19 Αυγούστου, έχεις μάθει πια να αποφεύγεις τις κακοτοπιές. Άσε τις σημαντικές συμφωνίες και τις συζητήσεις και πήγαινε να κάνεις καμιά βουτιά στην θάλασσα, να πιείς ένα ποτό, να συναντήσεις φίλους. Η Ηλιακή έκλειψη στις 11 Αυγούστου στον φλογερό Λέοντα θα σε ζορίζει, όπως όλους μας, καθώς θα σου υπενθυμίσει να κάνεις καλύτερη διαχείριση στα οικονομικά. Ίσως ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις τις μέχρι τώρα οικονομικές σου συναλλαγές και να τα βάλεις όλα σε μια τάξη. Η Πανσέληνος στις 26 του μήνα θα σου δώσει ιδέες και ενθουσιασμό για νέα ξεκινήματα. Για δες τι μπορείς να κάνεις…

Φράση κλειδί: Όταν μικραίνει ο ορίζοντας, μικραίνει η ψυχή μας.

Αιγόκερως

Δεν θα έλεγα πως ο Αύγουστος είναι ένας ιδιαίτερα «εύκολος» μήνας για σένα, εργασιομανή μου Αιγόκερε. Τα οικομικά σου συνεχίζουν να είναι στο προσκήνιο και εκεί θα πρέπει να επικεντρωθείς. Απαιτείται προσοχή, ψυχραιμία, σωφροσύνη και λογική, έτσι ώστε να μην ξαναπέσεις σε παγίδες που σου έχουν κοστίσει ακριβά στο παρελθόν. Ο δυναμικός ανάδρομος Άρης μέχρι τις 19 του μήνα σου δημιουργεί όλα αυτά τα μικροπροβλήματα παρέα με τον επικοινωνιακό Ερμή που είναι εξίσου ανάδρομος. Προσοχή στην υγεία σου, ιδιαίτερα κοντά στην Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στις 11 Αυγούστου στον φλογερό Λέοντα. Η αισθησιακή Αφροδίτη από τις 7 του μήνα σου χαρίζει γοητεία και την διπλωματικότητα που χρειάζεσαι για να αντεπεξέλθεις στα επαγγελματικά σου σκαμπανεβάσματα. Η Πανσέληνος στις 26 Αυγούστου στους ευαίσθητους Ιχθύς, σε φέρνει δίπλα σε αγαπημένα πρόσωπα, φίλους, οικογένεια και σου χαρίζει μοναδικές στιγμές.

Φράση κλειδί: «Φαινόταν να υπάρχουν ατελείωτα εμπόδια. Φαίνεται πως η βασική αιτία όλων αυτών ήταν ο φόβος.» (Joanna Field, 1900-2003)

Υδροχόος

Ναι, πολύ καλά το έχεις αισθανθεί στο «πετσί» σου, ανεξάρτητε Υδροχόε μου…. ο Αύγουστος προμηνύεται δύσκολος. Μην ξεχνάς πως ότι και να γίνει τώρα, τα αποτελέσματα θα φανούν το φθινόπωρο και αυτά μόνο θετικά μπορούν να είναι. Βέβαια τώρα έχεις όλη αυτή την πλανητική δυσφορία στο κεφάλι σου. Ο επικοινωνιακός Ερμής και ο δυναμικός Άρης είναι σε ανάδρομη πορεία ακόμη μέχρι τις 19 του μήνα και όλη αυτή η δράση, η ενέργεια και ο θυμός δεν εκτονώνονται πουθενά. Αυτό φέρνει σίγουρα πολύ μεγάλο εκνευρισμό. Ότι σοβαρές συζητήσεις είναι να κάνεις, ξεκαθαρίσματα και αντιπαραθέσεις με το έτερό σου ήμισυ, καλό θα ήταν να τα αφήσεις για μετά τις διακοπές. Και ο Σεπτέμβριος μήνας είναι. Η Ηλιακή έκλειψη στις 11 Αυγούστου στον λαμπερό Λέοντα θα σε κάνει να δεις τα προβλήματα κατάμουτρα. Η αισθησιακή Αφροδίτη στον διπλωματικό Ζυγό από τις 7 του μήνα ευνοεί τα ταξίδια, τις διακοπές και δίνει αέρα ξεγνοιασιάς. Το τρίγωνο του τυχερού Δία με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα, καθώς και αυτό του πλανήτη των μαθημάτων ζωής Κρόνου με τον αναπάντεχο Ουρανό, σου δίνει τύχη, ευκαιρίες στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά. Η αγάπη δεν είναι χαμένη υπόθεση. Η Πανσέληνος στις 26 του μήνα ρίχνει φως στα οικονομικά και δεν αφήνει κανένα περιθώριο για επιπολαιότητες.

Φράση κλειδί: Η αγάπη δεν είναι χαμένη υπόθεση.

Ιχθύες

Ευαίσθητε Ιχθύ μου, ξέρω τι θα πεις… όσο και να φυσάς ή να ξεφυσάς το τοπίο δεν ξεκαθαρίζει. Νομίζεις… Με τον ανάδρομο επικοινωνιακό Ερμή μέχρι και τις 19 του μήνα, τα εμπόδια, οι παρεξηγήσεις και όλο αυτό το «χαλασμένο τηλέφωνο» δυσκολεύει την καθημερινότητα. Ο δυναμικός Άρης από την άλλη, και αυτός ανάδρομος, σε κάνει να νιώθεις ιδαίτερα κουρασμένος και καταβεβλημένος, ακόμη και να ανησυχείς πολύ για το μέλλον σου. Δεν θα είναι όμως για πάντα έτσι. Το τρίγωνο του τυχερού Δία με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα, καθώς και αυτό του πλανήτη των μαθημάτων ζωής Κρόνου με τον αναπάντεχο Ουρανό, σου δίνει τύχη, καλοψυχία και ανοιχτούς ορίζοντες. Όσο μεγάλο και να είναι το ζόρι σου, σώζεσαι τελευταία στιγμή. Η αισθησιακή Αφροδίτη στον διπλωματικό Ζυγό από τις 7 Αυγούστου δίνει στις διαπροσωπικές σου σχέσεις αέρα πάθους και ίσως σου ξαναζωντανέψει την σεξουαλική σου ζωή. Η Ηλιακή έκλειψη στις 11 Αυγούστου στον λαμπερό Λέοντα μπορεί να σου φέρει εκνευρισμό και παρεξηγήσεις για μερικές μέρες αλλά θα περάσει. Η Πανσέληνος στις 26 του μήνα έχει εσένα για πρωταγωνιστή και έτσι όλες οι επιθυμίες σου φαίνεται να δρομολογούνται.

Φράση κλειδί: Αν θες τα όνειρά σου να βγουν αληθινά, μην κοιμάσαι.

Αλεξάνδρα Καρακοπούλου

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.  Το άρθρο δηημοσιεύεται και στο liberal.gr

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Ο Ουρανός στον Ταύρο. Πολλά SOS, της Σμάρως Σωτηράκη
Το 2015 μου: απαντά ο Μίλτος Παγκάς για το iPorta.gr
Σε Ρόδο, Καστελόριζο & Σύμη οι ημερίδες από ΓΕΣ & ΑΚΟΣ για την πρόληψη και αποθεραπεία του καρκίνου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.