Ανοιχτή πόρτα ΕΥ ΖΗΝ

Αστρολογικές προβλέψεις Ιούνιος 2019, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου

Spread the love

Αλεξάνδρα Καρακοπούλου

Κριός

Άρπαξε την ευκαιρία!

Ο πρώτος καλοκαιρινός μήνας της χρονιάς δεν είναι και τόσο εύκολος παρορμητικέ μου Κριέ. Κάνε όμως λιγάκι υπομονή, οι επόμενοι δυο θα είναι καλύτεροι. Πες πως ο Ιούνιος είναι απλά ένα τεστ, όπου απλά πρέπει να κάνεις ότι καλύτερο περνάει από το χέρι σου, να κρατήσεις τις δυνάμεις σου και την ψυχραιμία σου και να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που σου παρουσιάζεται. Τα οικογενειακά θα βγάλουν λίγη ένταση στην επιφάνεια και μπορεί να σε στεναχωρήσουν πολύ δικά σου πρόσωπα. Μην σε νοιάζει όμως, θα έχεις «βοήθεια» σε όλα αυτά. Εξάλλου διαθέτεις μπόλικο δυναμισμό κερδίζοντας έτσι τις εντυπώσεις. Μπορεί και να έρθουν έσοδα από εκεί που δεν το περιμένεις. Τα αισθηματικά σου φαίνεται πως περνούν μια «ανάλαφρη» φάση. Ανοιχτές πόρτες, μπόλικες εκπλήξεις και αλλαγές, όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα αυτόν τον μήνα. Η Πανσέληνος στις 17 Ιουνίου στο τυχοδιωκτικό ζώδιο του Τοξότη σε κάνει να ονειρεύεσαι, να επιθυμείς και να έχεις ατελείωτη αισιοδοξία.

 Ταύρος

Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός!

Ο Ιούνιος σε κάνει να τρέχεις χωρίς σταματημό, σταθερέ μου Ταύρε. Δουλειές, επαγγελματικές εκκρεμότητες, υποχρεώσεις, μετακινήσεις και σημαντικά γεγονότα κάπου εκεί στο ενδιάμεσο. Φαίνεται πως μέσα σε όλη αυτή την ευχάριστη αλλά κατά τα άλλα μπερδεμένη κατάσταση, έρχονται άτομα στον δρόμο σου που καλούνται να παίξουν σημαντικό ρόλο, έτσι ώστε να αρχίσουν κάποια από τα όνειρά σου να γίνονται πραγματικότητα. Ο απρόβλεπτος Ουρανός στο ζώδιό σου έχει ήδη αρχίσει να δείχνει έντονα το πρόσωπό του μέσα από τις απροσδόκητες, ξαφνικές αλλαγές και ανοίγει καινούργιους ορίζοντες έτσι ώστε να απαλλαχθείς οριστικά από το ότι αρνητικό. Είσαι ανοιχτός προς οτιδήποτε νέο και αντισυμβατικό. Τα οικονομικά σου ευνοούνται αυτόν τον μήνα. Προσοχή όμως στις εξαπατήσεις, στις συμφωνίες, στις υπογραφές συμβολαίων, αφού το Τετράγωνο του σκοτεινού Πλούτωνα με τον τυχερό Δία κρύβει πολλά. Κράτα μικρό καλάθι γενικά σε όλους τους τομείς της ζωής. Τα αισθηματικά σου για τον Ιούνιο είναι σε καλή φάση. Η ερωτική σου ζωή φαίνεται να εξελίσσεται θαυμάσια. Η Πανσέληνος στις 17 του μήνα στο τυχοδιωκτικό ζώδιο του Τοξότη σου φέρνει εντάσεις και μια μικρή αστάθεια στα οικονομικά σου.

Δίδυμοι

Πίστεψε στον εαυτό σου!

Ο Ιούνιος είναι ο μήνας σου, επικοινωνιακό μου Διδυμάκι. Φαίνεται πως αυτή είναι και η χρονιά της αναγέννησής σου. Μπορεί να μην αισθάνεσαι εκατό τοις εκατό σίγουρος για τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις στην ζωή σου, αλλά είσαι κάτι παραπάνω από έτοιμος. Ο Κυβερνήτης σου, πλανήτης της Επικοινωνίας Δίας, σε ευνοεί και έτσι εκμεταλλεύσου το όσο μπορείς. Οι κεραίες σου είναι ανοιχτές και εσύ ψυχανεμίζεσαι τους άλλους στο δευτερόλεπτο. Όλος ο μήνας σου φέρνει ευκαιρίες στα πόδια σου, τόσες όσες να σκάσει πάλι αυτό το γνωστό χαμόγελο στα χείλη σου, που τους σαγηνεύει όλους. Οι προσωπικές σχέσεις, ξέρω τι θα μου πείς, περνούν δύσκολα, από 40 κύματα, αλλά μην προσπαθήσεις να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα. Σχημάτισε την γνώμη σου και μην έχεις την απαίτηση να έχουν και οι άλλοι την ίδια άποψη με εσένα. Κάποιες αλλαγές που πρέπει να γίνουν, θα γίνουν. Η Πανσέληνος στις 17 του μήνα στο τυχοδιωκτικό ζώδιο του Τοξότη σου βγάζει όλα τα έντονα συντροφικά σου συναισθήματα στην επιφάνεια και ίσως να έρθεις σε μικρή κόντρα με τον σύντροφό σου με αφορμή τα θέλω σας.

Καρκίνος

Το καλοκαιράκι…

Ο Ιούνιος, το λαμπερό αυτό καλοκαιράκι, έρχεται να σου δώσει μπόλικες ανάσες χαράς. Έχεις καλή ενέργεια, υγεία και από ότι φαίνεται ( και δεν συμβαίνει και συχνά ) καλή διάθεση. Η υγεία σου φαίνεται να είναι και αυτή σε καλή φάση, με τον δυναμικό Άρη στο πλευρό σου, αλλά και λίγες εντάσεις, έτσι για να μην βαρεθείς. Πρόσεχε στις υπερβολές, στην σωματική κούραση ή σε γνωστές κυκλοθυμικές αντιδράσεις. Ο ρομαντισμός έχει την τιμητική του και το συναίσθημα σε κατακλύζει μερικές φορές. Οι διαπροσωπικές σχέσεις, αυτό το πολύ δύσκολο κεφάλαιο της ζωής σου έχει ακόμη μέλλον μέχρι την «κορύφωσή» του, κάπου εκεί τον Ιανουάριο του 2020. Θα φύγει λοιπόν από πάνω σου ότι πιο αρνητικό, άρρωστο και κουραστικό, μην ανησυχείς, λίγο υπομονή χρειάζεται ακόμη… Μπορεί να αισθανθείς πως βρίσκεσαι ανάμεσα σε δυο πρόσωπα που πρέπει να επιλέξεις, έχεις και κάτι επιστροφές από το παρελθόν που σε μπερδεύουν λιγάκι, αλλά μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα. Η Πανσέληνος στις 17 του μήνα στο τυχοδιωκτικό ζώδιο του Τοξότη σε προστάζει να δώσεις παραπάνω σημασία στην ψυχική και σωματική σου υγεία.

Λέων

Η ζωή είναι ωραία!

Λαμπερό μου Λιοντάρι, ο μήνας Ιούνιος φαίνεται πως σε φέρνει ακόμη περισσότερο στο προσκήνιο. Βγαίνεις λιγάκι παραπάνω, αφήνεις πίσω σου την μιζέρια και κάνεις καινούργιες γνωριμίες, ενδιαφέρουσες συζητήσεις και ακόμη και αν τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους, εσύ κινείσαι με αέρα πολυεκατομμυριούχου! Ναι, τα επαγγελματικά σου έχουν μια σχετική αστάθεια και εσύ φαίνεται πως κυνηγάς πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Έχεις μπόλικο άγχος συσσωρευμένο και η αρνητικότητά σου δεν σε βοηθάει και πολύ. Ψυχραιμία, υπομονή και καθαροί στόχοι είναι τα απαραίτητα όπλα σου αυτή την περίοδο. Τα αισθηματικά σου δεν περιλαμβάνουν πυροτεχνήματα και ροζ συννεφάκια, ούτε και μυθιστορηματικούς έρωτες. Μπορεί όμως να γνωρίσεις μέσα από φίλους, γνωστούς ή και συνεργάτες πρόσωπα που θα σου ομορφύνουν την ζωή, θα σου χαρίσουν χαμόγελα, αλλά δεν θα είναι απαραιτήτως όσο γκλάμουρους είσαι κι εσύ. Ρίξε λίγο τους τόνους και πέρνα καλά… δεν θα χάσεις. Η Πανσέληνος στις 17 του μήνα στο τυχοδιωκτικό ζώδιο του Τοξότη σε κάνει ακόμη πιο γοητευτικό και ακαταμάχητο, κάτι που ευνοεί την ερωτική και την κοινωνική σου ζωή.

Παρθένος

Πέτα τα μαύρα!

Με τον καινοτόμο, επαναστατικό και απρόβλεπτο Ουρανό, πώς να μην ζεις ριζικές αλλαγές και αναπάντεχες εκπλήξεις, όλο τον χρόνο. Μόνο μπροστά μπορεί να πας αυτό το χρονικό διάστημα, οργανωτικέ μου Παρθένε, αφού σπας ότι καθηλωτικό και τετριμμένο, κοιτάς μπροστά και ανοίγεις τους ορίζοντές σου. Αν δεν πάρεις το ρίσκο, πως θα προχωρήσεις… έτσι, τώρα  σκέφτεσαι σωστά! Αυτόν τον μήνα ζεις έντονα, ψάχνεις νέους τρόπους έκφρασης, αλλά μην βιαστείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Βγαίνεις έξω, γνωρίζεις κόσμο και δίνεις μεγαλύτερη έμφαση στην εμφάνισή σου και στην συμπεριφορά σου. Προσοχή στο παραμύθιασμα και σε ότι είναι «πολύ καλό για να είναι αληθινό». Η Πανσέληνος στις 17 Ιουνίου στο τυχοδιωκτικό ζώδιο του Τοξότη σε κάνει περισσότερο καχύποπτο, από το κανονικό και σου δημιουργεί άγχος και φόβο, ιδιαιτέρως με ότι έχει να κάνει με την γνώμη των άλλων, γιαυτό φρόντισε να μην πέσεις σε αυτή την παγίδα.

Ζυγός

Ζήσε για τον εαυτό σου και όχι για τους άλλους.

Διπλωματικέ μου Ζυγέ, ο Ιούνιος σου βάζει δύσκολα. Τόσο τα προσωπικά, οικογενειακά θέματα, όσο και τα επαγγελματικά βρίσκονται μπροστά σε μικρά αδιέξοδα. Ο απρόβλεπτος Ουρανός βέβαια μπορεί να σου φέρει απρόβλεπτα έσοδα από τρίτους, κάποιες επιστροφές, δάνεια ή ακόμη και κληρονομιές. Κοίτα να είσαι πολύ προσεκτικός με την διαχείριση γιατί όλα αυτά μπορεί να κρύβουν μεγαλύτερες παγίδες από ότι νομίζεις. Το ερωτικό σου προφίλ βέβαια ενισχύεται από την αισθησιακή Αφροδίτη, μαγνητίζοντας έτσι καινούργια πρόσωπα τα οποία μπορεί και να έχουν μεγάλο ενδιαφέρον για σενα. Ακόμη και τα εμπόδια που διαφαίνονται, εσύ τα περνάς πιο «ομαλά». Μην σε πιάνει η υπερευαισθησία σου όμως, πάρτα όλα λίγο πιο χαλαρά… Η Πανσέληνος στις 17 του μήνα στο τυχοδιωκτικό ζώδιο του Τοξότη σε βάζει στο επίκεντρο της κριτικής και του κουτσομπολιού. Μην σε νοιάζει και τόσο η γνώμη των γύρω σου, ζήσε την ζωή σου, όπως ακριβώς εσύ θες!

Σκορπιός

Δημιούργησε!

Ο μήνας Ιούνιος ίσως και να είναι ο πιο δημιουργικός και παραγωγικός μήνας του χρόνου, μυστικοπαθή μου Σκορπιέ. Όμορφες εκπλήξεις, αλλαγές, ανατροπές που σου βγαίνουν σε καλό τελικά και ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Με τον απρόβλεπτο Ουρανό απέναντί σου, οδηγείσαι επεισοδιακά προς τους στόχους, τα όνειρα και σε όλα αυτά που σου ορίζει η καρδιά σου. Άνοιξε το μυαλό και τους ορίζοντές σου, την ψυχή σου και σταμάτα να είσαι υπερβολικός με τις απαιτήσεις σου. Δεν είναι όλοι τέλειοι. Ναι, αισθάνεσαι την ανάγκη να «πετάξεις» από επάνω σου οριστικά ότι σε φρενάρει, ότι δεν σου κάνει και είναι χλιαρό… τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή! Ευνοούνται τα μικρά ταξίδια, οι συζητήσεις, οι καινούργιες γνωριμίες και ότι σε αφήνει να είσαι ο εαυτός σου. Δεν σου κάνει ο «μέσος όρος» και εσύ δεν συμβιβάζεσαι πια. Κοίτα τα πράγματα στην ζωή σου από μια άλλη οπτική γωνία και θα δεις πραγματικά ποιες προτάσεις είναι για σένα, επαγγελματικές αλλά και προσωπικές. Η Πανσέληνος στις 17 του μήνα στο τυχοδιωκτικό ζώδιο του Τοξότη μπορεί να σου φέρει μικρά συννεφάκια στα οικονομικά σου, αλλά όλα θα πάνε καλά τελικά.

Τοξότης

Ρίξε τους τόνους!

Ναι, τα προσωπικά σου βρίσκονται στο προσκήνιο όλο τον Ιούνιο τυχοδιωκτικέ μου Τοξότη. Τα επαγγελματικά σου, όπως και τα οικονομικά σου δεν φαίνεται να έχουν σταθεροποιηθεί ακόμη, αφού ίσως κάνεις ριζικές αλλαγές. Η διαχείριση δεν είναι το φόρτε σου και το ξέρεις καλά! Η σχέση σου με την πραγματικότητα δεν είναι η καλύτερη. Πρόσεχε γύρω στις 20 του μήνα γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να εκτεθείς. Αν αναγκαστείς τελικά να ζητήσεις οικονομική βοήθεια, να διαβάσεις ακόμη και τα ψιλά γράμματα και μην κάνεις αψυχολόγητες κινήσεις, θα σου γυρίσουν «μπούμερανγκ». Τα οικογενειακά σου επηρεάζονται από όλα αυτά και οι εντάσεις δεν θα λείψουν. Είσαι τυχερός όμως μέσα στην αναμπουμπούλα… αφού έχεις το θετικό εξάγωνο του πλανήτη των μαθημάτων ζωής Κρόνο με τον σκοτεινό Πλούτωνα στο πλευρό σου, για να μην πάθεις μεγάλες ζημιές. Η Πανσέληνος στις 17 του μήνα στο ζώδιό σου ίσως και να σε αναγκάσει να θέσεις τις σωστές ισορροπίες στις σχέσεις σου και να συμβιβαστείς τελικά.

Αιγόκερως

Νιώσε!

Ενδιαφέρον ο Ιούνιος για σένα, εργασιομανή μου Αιγόκερε. Ριζικές αλλαγές, επαναστατική διάθεση, σοκ και έκπληξη από εκεί που δεν το περιμένεις. Ο απρόβλεπτος Ουρανός στον σταθερό Ταύρο φωτίζει και φορτίζει ταυτόχρονα τον 5ο σου Οίκο, το σπίτι του έρωτα, του φλερτ, της δημιουργικότητας και της χαρά, οπότε όλα μπορούν να συμβούν. Ότι είναι στατικό και χλιαρό φεύγει από την ζωή σου με θεαματικό τρόπο. Μην σε πιάνει η μιζέρια και η γνωστή σχολαστικότητα ή αλλιώς προγραμματισμός στις σχέσεις σου, δέξου επιτέλους την διαφορετικότητά. Η δυσπιστία που νιώθεις δεν έχει να κάνει με τους άλλους, αλλά με σένα και το γνωρίζεις καλά! Καιρός λοιπόν για να ασχοληθείς περισσότερο με την ψυχική σου υγεία. Αν είσαι σε σχέση απόλαυσε την στιγμή και διασκέδασέ το. Αν είσαι μόνος, φλέρταρε, αλλά μην περνάς από «κόσκινο» ότι ακούς και βλέπεις… νιώσε την στιγμή. Προσοχή στα ψυχοσωματικά , γιατί είναι πολύ πιθανό να υποβόσκει το στρες και να σε χτυπάει αλλού.  Η Πανσέληνος στις 17 του μήνα στο τυχοδιωκτικό ζώδιο του Τοξότη ρίχνει φως και στις εναλλακτικές θεραπείες και όχι μόνο στην παραδοσιακή ιατρική.

Υδροχόος

Καλοκαίρι στην καρδιά.

Φαίνεται πως ο Ιούνιος είναι ο μήνας των εξελίξεων, αέρινέ μου Υδροχόε. Με τον απρόβλεπτο πλανήτη σου Ουρανό, αυτόν τον άκρως επαναστατικό κυβερνήτη, τα οικογενειακά σου θέματα έχουν την τιμητική τους. Ίσως να σκέφτεσαι έντονα την αγορά ή πώληση κάποιου ακινήτου ή ακόμη και την μετακόμιση, όλα προς το καλύτερο ασφαλώς. Οι σχέσεις με τους γονείς, ιδιαιτέρως αν έχουν περάσει κάποια ηλικία δυσκολεύουν και όσο και να σε εξοργίζουν «το αίμα νερό δεν γίνεται». Ψάξε να βρεις την δύναμη και την υπομονή που χρειάζεται στην καρδιά σου και όχι στο μυαλό σου. Δικαιολόγησε κάποιες καταστάσεις και δες το πρόβλημα σε βάθος. Τα αισθηματικά σου περνούν και αυτά την φάση τους, αφού ίσως έρθει αυτός ο μεγάλος έρωτας μέσα από μια φιλία χρόνων. Αν είσαι δεσμευμένος, τότε είναι περίοδος χαράς και διασκέδασης. Τα οικονομικά σου θέλουν λίγη προσοχή παραπάνω … μην σε πιάνουν οι σπατάλες σου. Η Πανσέληνος στις 17 του μήνα στο τυχοδιωκτικό ζώδιο του Τοξότη σε κάνει πιο κοινωνικό και σε βγάζει έξω από το σπίτι, αλλά μπορεί και να σου πραγματοποιήσει και τα όνειρά σου τελικά…

Ιχθύες

Βάλε φρένο.

Εκπλήξεις, ανατροπές και απρόβλεπτες καταστάσεις ο Ιούνιος, ονειροπόλε μου Ιχθύ. Αυτό που ψάχνεις, βρίσκεται ακόμη πιο κοντά σου από ότι νόμιζες. Όσο πιο γρήγορος, εύστροφος και πρωτότυπος είσαι, τόσο πιο πολλά θα πετύχεις. Άν ασχολείσαι με εμπόριο, γραφή, επικοινωνία, ταξίδια ή μόρφωση θα δεις θετικά πραγματάκια να γίνονται. Ήρθε η στιγμή για να συναντηθείς με πολλούς ενδιαφέροντες ανθρώπους, να ανοίξεις τους ορίζοντές σου, να τολμήσεις λιγάκι παραπάνω. Ίσως να σπαταλάς ενέργεια στο σπίτι σου ή να ασχολείσαι με τα συναισθηματικά προβλήματα κάποιου μέλους της οικογένειάς σου και να νιώθεις την ενέργειά σου να «ρουφιέται»… βάλε ένα τέλος σε αυτό! Άσε τους φόβους και τα άγχη σου στην άκρη και βγες από το καβούκι σου. Έχεις δικαίωμα στην ευτυχία, μην το ξεχνάς αυτό. Πρόσεχε με όλους αυτούς τους δήθεν φίλους που λένε πως θέλουν το καλό σου… ίσως να κρύβεται ζήλια πίσω από αυτό. Προσπάθησε να μειώσεις όσο γίνεται τυχόν εντάσεις. Η Πανσέληνος στις 17 του μήνα στο τυχοδιωκτικό ζώδιο του Τοξότη σου φέρνει μια μικρή αστάθεια στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου, αλλά θα περάσει και αυτό όσο πιο ομαλά γίνεται…

 

SHARE
RELATED POSTS
Πάρκο θαλάσσιων ζώων: το δελφίνι, του Άγγελου Σπάρταλη
Άγιος Γέροντας Αμφιλόχιος: “Να βαλούμε ξανά στις εισόδους των σπιτιών μας τον Σταυρό για προστασία”-video
11133741_10206398254175920_95359545336398834_n.jpg
Το μήνυμα της ημέρας! 2-5-16

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.