ΕΥ ΖΗΝ

Αστρολογικές Προβλέψεις για τον Σεπτέμβριο 2021, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου

Spread the love

Αλεξάνδρα Καρακοπούλου

Κριός

Παραπλανήσεις και θολά νερά κρύβει ο Σεπτέμβρης για σένα παρορμητικέ μου Κριέ. Θα προσπαθήσεις να ισορροπήσεις πολλές φορές όλα αυτά που συμβαίνουν σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Πρέπει να αναλάβεις τις ευθύνες σου. Η Νέα Σελήνη στις 7 Σεπτέμβρη στην οργανωτική Παρθένο βάζει σε τάξη σχέδια και φέρνει ίσως νέες επαγγελματικές ευκαιρίες. Τα έξοδα μπορεί να τρέχουν, αλλά εσύ κάπως θα τα βολέψεις. Από τα μέσα του μήνα, με τον δυναμικό Άρη απέναντί σου, φαίνεται να αυξάνονται οι εντάσεις και οι διαφωνίες. Μην ανησυχείς όμως, γιατί γύρω στις 25 του μήνα επανέρχεται ο γνωστός σου δυναμισμός στην θέση του. Η Πανσέληνος στις 21 Σεπτέμβρη στους ονειροπόλους Ιχθύες σου χαρίζει ευαισθησία και εσωστρέφεια. Μακριά από έντονες συζητήσεις και καταστάσεις που μπορεί να ξεφύγουν, ειδικά μετά τις 26 του μήνα που γυρίζει ο επικοινωνιακός Ερμής ανάδρομος. Συγκρατήσου!

Ταύρος

Η διασκέδαση μοιάζει να συνεχίζεται και τον Σεπτέμβρη, σταθερέ μου Ταύρε. Πάραυτα η καθημερινότητα σε προλαβαίνει και τα επαγγελματικά συνεχίζουν να σε απασχολούν πολύ. Δεν χρειάζεται να πάρεις σοβαρές αποφάσεις τώρα, αφού μπορεί να μην ευδοκιμήσουν τέλος του μήνα, με τον επικοινωνιακό Ερμή ανάδρομο από τις 26 Σεπτέμβρη. Ο δυναμικός Άρης στον διπλωματικό Ζυγό από την άλλη σου φορτώνει νέες υποχρεώσεις. Μην ξεχνάς πως ο απρόβλεπτος Ουρανός στο ζώδιό σου σε έχει κάπως συνηθίσει σε ουρανοκατέβατες καταστάσεις. Δεν μασάς. Η Νέα Σελήνη στις 7 Σεπτέμβρη στην οργανωτική Παρθένο ευνοεί τα καινούργια, πρωτοπόρα ξεκινήματα. Η Πανσέληνος στις 21 Σεπτέμβρη στους ονειροπόλους Ιχθύες σου χαρίζει ρομαντική διάθεση παρέα με αρκετά συναισθηματικά ξεσπάσματα. Νιώσε και σώσε…

Δίδυμοι

Με τις κεραίες σου τεντωμένες ξεκινάει ο Σεπτέμβρης, επικοινωνιακό μου Διδυμάκι. Προσοχή στις ψευδαισθήσεις, στα απατηλά όνειρα και τις ψεύτικες υποσχέσεις. Οι αντιφάσεις δίνουν και παίρνουν. Από την μια θα περνάς τις τέλειες, μοναδικές στιγμές και από την άλλη θα πέφτεις στην κατάθλιψη. Ο επικοινωνιακός πλανήτης σου Ερμής σε βοηθάει να πάρεις τις σωστές αποφάσεις βέβαια, μέχρι να γυρίσει ανάδρομος από τις 26 του μήνα. Μην χάνεις όμως τις ελπίδες σου γενικά, αφού φαίνεται πως αρκετοί είναι οι πλανήτες που ευνοούν τα μακροχρόνια σχέδιά σου. Υπομονή και επιμονή θέλει η ζωή… τα ξέρεις. Η Νέα Σελήνη στις 7 Σεπτέμβρη στην οργανωτική Παρθένο ευνοεί και αυτή με την σειρά της τα νέα οικογενειακά ξεκινήματα. Η Πανσέληνος στις 21 Σεπτέμβρη στους ονειροπόλους Ιχθύες σε αναστατώνει συναισθηματικά, αλλά σου προσφέρει και μοναδικές ερωτικές εμπειρίες.

Καρκίνος

Με υπομονή και αναμονή μπαίνει ο Σεπτέμβρης για σένα, ευαίσθητό μου Καρκινάκι. Βλέπεις φίλους, αγαπημένα πρόσωπα, διασκεδάζεις και έτσι ξεχνάς κατά κάποιον τρόπο ότι σε προβλημάτισε και απασχόλησε το μυαλό και την καρδιά σου τον τελευταίο καιρό. Τα οικογενειακά θέματα έρχονται στο προσκήνιο και ζητούν επίλυση. Εκεί, επιμένουν.  Μπορεί να αναθεωρήσεις πολλά σοβαρά θέματα ζωής, όπως η απόκτηση ενός παιδιού, μια μετακόμιση. Μην βιαστείς να πάρεις ακόμη αυτές τις αποφάσεις. Με την αισθησιακή Αφροδίτη στον μυστικοπαθή Σκορπιό η ερωτική ζωή σου τονώνεται από τις 11 του μήνα και μετά. Δεν θα λείψουν οι εντάσεις και ο θυμός μέσα στο σπίτι, κάτι που σου κοστίζει ενέργεια. Χαλάρωσε όσο μπορείς και όπως μπορείς. Η Νέα Σελήνη στις 7 Σεπτέμβρη στην οργανωτική Παρθένο ευνοεί τα νέα ξεκινήματα και ότι έχει να κάνει με εκδόσεις, σεμινάρια και εμπόριο. Η Πανσέληνος στις 21 Σεπτέμβρη στους ονειροπόλους Ιχθύες σε κάνει τρυφερό, ευαίσθητο και σου χαρίζει κοινωνικότητα.

Λέων

Η αβεβαιότητα είναι χαρακτηριστικό του μήνα Σεπτέμβρη, λαμπερό μου Λιοντάρι. Οι πιέσεις είναι αρκετές σε προσωπικό, αλλά και σε οικογενειακό επίπεδο. Ακόμη και οι οικονομικές εξαπατήσεις είναι μες το πρόγραμμα και απαιτούν την ιδιαίτερη προσοχή σου. Τα διαπροσωπικά περνούν και αυτά τα σκαμπανεβάσματά τους, αφού δεν θες ούτε συμβιβασμούς, ούτε θυσίες. Δύσκολοι καιροί για τελειωτικές αποφάσεις. Οι υποχρεώσεις δεν θα σταματήσουν βέβαια εδώ. Από την άλλη οι εμπορικές συναλλαγές ευνοούνται. Τακτοποίησε τις υποθέσεις σου πριν τις 26 του μήνα, όταν ο Ερμής θα περάσει ανάδρομος. Η Νέα Σελήνη στις 7 Σεπτέμβρη στην οργανωτική Παρθένο σε βγάζει μάλλον από ένα οικονομικό αδιέξοδο. Η Πανσέληνος στις 21 Σεπτέμβρη στους ονειροπόλους Ιχθύες μπορεί να αναστατώσει τα οικονομικά σου, αλλά ρίχνει φως στα προσωπικά, όπου δεν θα μου κάνει εντύπωση αν πάρεις απόφαση ζωής. Οι στόχοι σου μοιάζουν πάντως να επιτυγχάνονται τελικά.

Παρθένος

Με δυναμικότητα και αυτοπεποίθηση ξεκινάει ο Σεπτέμβρης για σένα, οργανωτικέ μου Παρθένε. Τα κεφάλια μέσα στην κυριολεξία. Αισθάνεσαι πως ότι βάλεις στο μυαλό σου τώρα, θα το πραγματοποιήσεις. Είναι ο μήνας των γενεθλίων σου άλλωστε. Δεν θα λείψουν ασφαλώς οι οικονομικοί προβληματισμοί. Προσοχή στις άσκοπες σπατάλες, έξοδα και διακανονισμούς. Η αισθησιακή Αφροδίτη στον μυστικοπαθή Σκορπιό θα τονώσει την γοητεία σου και έτσι εύκολα κερδίζεις την προσοχή του κόσμου γύρω σου. Δεν αποκλείεται να ζήσεις έναν έρωτα όλο πάθος και ρομαντισμό. Προσοχή όμως στις εξαπατήσεις γύρω στις 10 του μήνα. Η Νέα Σελήνη στις 7 Σεπτέμβρη στο ζώδιό σου φέρνει απρόσμενες αλλαγές, ξαφνικές γνωριμίες και ευχάριστες εκπλήξεις. Η Πανσέληνος στις 21 Σεπτέμβρη στους ονειροπόλους Ιχθύες σου χαρίζει πολύ συναίσθημα και έτσι εκφράζεις τις ανάγκες σου με τον πιο ευαίσθητο τρόπο.

Ζυγός

Συμβαίνουν πολλά σε προσωπικό επίπεδο αυτόν τον μήνα, διπλωματικέ μου Ζυγέ. Η επικοινωνία ευνοείται, αλλά προσοχή, τακτοποίησε όλες σου τις εκκρεμότητες μέχρι τις 26 Σεπτέμβρη όταν ο επικοινωνιακός Ερμής γυρίζει ανάδρομος. Στιγμές αγάπης και οικογενειακής θαλπωρής δεν θα λείψουν ειδικά γύρω στις 10 του μήνα με την αισθησιακή Αφροδίτη στο ζώδιό σου. Η τύχη σου χαμογελάει στα ερωτικά. Ο δυναμικός Άρης περνάει στο ζώδιο σου και αυτός, στα μέσα του μήνα, και σου χαρίζει δυναμισμό, ενέργεια και δράση. Μέχρι το τέλος του Σεπτέμβρη θα έχεις πάρει αποφάσεις ζωής από ότι φαίνεται. Έχεις την ψυχραιμία που χρειάζεται για να επιλέξεις σωστά. Η Νέα Σελήνη στις 7 Σεπτέμβρη στην οργανωτική Παρθένο μπορεί να φέρει αποκαλύψεις του παρελθόντος. Η Πανσέληνος στις 21 Σεπτέμβρη στους ονειροπόλους Ιχθύες φέρνει πολλά συναισθήματα στην φόρα, όπως και μια σχετική αβεβαιότητα. Ακόμη και αν έχεις μελαγχολική διάθεση, είναι μόνο για καλό.

Σκορπιός

Ο Σεπτέμβρης δεν είναι μήνας για άγχος και συνωστισμό, μυστικοπαθή μου Σκορπιέ. Κρατάς πολλά για τον εαυτό σου και καλά κάνεις, αφού προετοιμάζεται το έδαφος για τον ανάδρομο επικοινωνιακό Ερμή από τις 26 του μήνα. Φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά, δεν χρειάζεται να λες πολλά, αφού ο σωστός χειρισμός είναι το παν. Προσοχή σε ποιον λες τι και απέφυγε όσο μπορείς τις τροφές για σχόλια. Οι κρυφοί ανταγωνισμοί και οι κακοθελητές καραδοκούν στις γωνίες. Γύρω στις 10 Σεπτέμβρη περνάς όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σου, αφού η αισθησιακή Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου. Βέβαια τα άγχη της καθημερινότητας δεν λείπουν στα μέσα του μήνα. Η Νέα Σελήνη στις 7 Σεπτέμβρη στην οργανωτική Παρθένο ευνοεί την δημιουργία νέων γνωριμιών. Η Πανσέληνος στις 21 Σεπτέμβρη στους ονειροπόλους Ιχθύες σου χαρίζει αισιοδοξία, σε τοποθετεί στο επίκεντρο και σε κάνει να λάμπεις… κι άλλο. 

Τοξότης

Με ένα απατηλό και θολό σκηνικό ξεκινάει ο Σεπτέμβρης για σένα, ταξιδιάρικό μου Τοξοτάκι. Προσοχή στα σκάνδαλα, στις ψεύτικες υποσχέσεις και στους ανθρώπους γύρω σου. Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις δεν θα είναι λίγες και οι εντάσεις με άτομα κύρους δεν θα λείψουν. Ψυχραιμία! Η επικοινωνία είναι καλή πάντως, οπότε εκμεταλλεύσου το μέχρι τις 26 του μήνα που γυρίζει ο Ερμής ανάδρομος. Μπορεί να αναθεωρήσεις αρκετές αποφάσεις που πήρες το τελευταίο μεσοδιάστημα πάντως. Είσαι εσωστρεφής συναισθηματικά και έτσι οργανώνεσαι και προετοιμάζεσαι για το φθινόπωρο που έρχεται. Καλό σου κάνει, έτσι κρατάς τις ισορροπίες και ασχολείσαι πιο ελεύθερα με την ερωτική σου ζωή. Η Νέα Σελήνη στις 7 Σεπτέμβρη στην οργανωτική Παρθένο φαίνεται πως ανοίγει ένας καινούργιος επαγγελματικός κύκλος. Η Πανσέληνος στις 21 Σεπτέμβρη στους ονειροπόλους Ιχθύες σου δημιουργεί ένα δίλλημα μεταξύ καριέρας και οικογένειας. Γίνεσαι σίγουρα πιο συναισθηματικός και εμπαθής. Χρησιμοποίησέ το για να νιώσεις καλύτερα τι θέλεις… 

Αιγόκερως

 

Δεν είναι και λίγα αυτά που συμβαίνουν στις αρχές του Σεπτέμβρη, εργασιομανή μου Αιγόκερε. Παράδοξες ειδήσεις, απατηλά όνειρα και στόχοι που ίσως μοιάζουν μακρινοί τελικά. Δεν θα λείψουν οι απογοητεύσεις ειδικά τις πρώτες μέρες. Κράτα γερά και οι προσδοκίες ας μείνουν για λίγο χαμηλά. Τα επαγγελματικά σου σε απασχολούν περισσότερο από ποτέ και εσύ τρέχεις να προλάβεις το τρένο… με τον επικοινωνιακό Ερμή στο ζενίθ του Ωροσκοπίου σου οι επαγγελματικές συζητήσεις είναι σε καθημερινό επίπεδο. Προσοχή στα σχέδια και στα εμπόδια που δεν θα λείψουν μετά τις 26 του μήνα με τον Ερμή ανάδρομο. Ο εκνευρισμός είναι δεδομένος. Ναι, οι υποχρεώσεις δεν θα τελειώσουν εδώ, αλλά θα βρίσκεις λύσεις και παρηγοριά στους φίλους, στους αγαπημένους, στις γνωριμίες και στην οικογένειά σου. Θα το περάσεις και αυτό! Η Νέα Σελήνη στις 7 Σεπτέμβρη στην οργανωτική Παρθένο φέρνει αναπάντεχες θετικές εξελίξεις. Η Πανσέληνος στις 21 Σεπτέμβρη στους ονειροπόλους Ιχθύες ρίχνει φως σε όμορφες συζητήσεις αλλά και σε ακραία συναισθήματα.

Υδροχόος

Έντονη κινητικότητα και παραγωγικότητα φέρνει ο Σεπτέμβρης για σένα, αέρινέ μου Υδροχόε. Ανοίγεις τους ορίζοντές σου, ξέρεις που θα απευθυνθείς για να πετύχεις τον σκοπό σου και όσο και να μπαίνεις σε σκέψεις, ορθοδρομείς τα σχέδιά σου. Να έχεις πάντα κοντά τους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και ξέρεις πως θα σε βοηθήσουν, ταξίδεψε αν μπορείς, βάλε τον εαυτό σου σε νέες προκλήσεις. Ναι, οι περιορισμοί δεν λείπουν και δεν σ αφήνουν να ανοίξεις τα φτερά σου διάπλατα, κάτι που θα ξεπεραστεί, αλλά όχι ακόμη. Κάνε υπομονή! Παρέμεινε προσγειωμένη όσο μπορείς και μην παρασύρεσαι. Ο καλός πλανήτης των μαθημάτων ζωής Κρόνος, θα σε κάνει πιο σοφό και πιο ώριμο όσο περνούν τα χρόνια… εκμεταλλεύσου τα εμπόδια. Τα ερωτικά σου ευνοούνται πάντως. Μην δίνεις τόσο βάση στα λόγια των άλλων και συγκεντρώσου στα δικά σου θέλω. Η Νέα Σελήνη στις 7 Σεπτέμβρη στην οργανωτική Παρθένο σε κάνει πιο ρεαλιστή και οργανωτικό. Η Πανσέληνος στις 21 Σεπτέμβρη στους ονειροπόλους Ιχθύες ρίχνει φως στα οικονομικά που θέλουν προσοχή! Προσοχή στις εξαπατήσεις!

Ιχθύες

Με προσωπικές εντάσεις συνεχίζει και αυτός ο μήνας, ονειροπόλα μου Ψαράκια. Σαν να σε πιέζει συνεχώς κάποιος να κάνεις συμβιβασμούς σε όλα τα επίπεδα. Τα πράγματα είναι τεταμένα ακόμη και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αρκετές οι εσωτερικές αντιθέσεις. Η υπομονή που κάνεις εδώ και κάμποσο καιρό δεν θα σου βγει σε κακό πάντως να ξέρεις.  Η αισθησιακή Αφροδίτη στον μυστικοπαθή Σκορπιό γύρω στις 11 Σεπτέμβρη θα σε ανανεώσει συναισθηματικά και δεν αποκλείεται να ερωτευτείς ξανά. Ο ρομαντισμός δεν λείπει με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα να σου τονώνει το συναίσθημα.  Η Νέα Σελήνη στις 7 Σεπτέμβρη στην οργανωτική Παρθένο μπορεί να σου φέρει ένα πρόσωπο κλειδί στην ζωή σου και ευνοεί τις νέες γνωριμίες γενικά. Η Πανσέληνος στις 21 Σεπτέμβρη στο ζώδιό σου ρίχνει φως στις επιλογές σου σε προσωπικό επίπεδο και στις επιπτώσεις αυτών. Το τέλος ή την συνέχεια θα την δώσεις μόνο εσύ…

SHARE
RELATED POSTS
 Eπίσημη πρεμιέρα και διανομή της ταινίας ANTHROPAUSE στους Ελληνικούς κινηματογράφους
Αγία Ταβιθά, η Αγία της ελεημοσύνης 25 Οκτ.
Ευχές από την κα Θάλεια Γεωργά!

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.