ΕΥ ΖΗΝ

Αστρολογικές Προβλέψεις για τον Νοέμβριο 2021, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου

Spread the love

Αλεξάνδρα Καρακοπούλου

Κριός

Δυνατός μήνας ο Νοέμβριος, παρορμητικέ μου Κριέ. Με τον δυναμικό Άρη στον μυστικοπαθή Σκορπιό (μέχρι τις 13.12.) ενισχύεται και ο δυναμισμός σου, αλλά και η παραγωγικότητα. Έχεις βέβαια την τάση να δημιουργείς εμμονές από το πουθενά και αυτό να το κοιτάξεις! Μια σειρά από δύσκολες πλανητικές όψεις μεταξύ Άρη και πλανήτη μαθημάτων ζωής Κρόνου παρέα με απρόβλεπτο Ουρανό στήνουν ενέδρες και καταλήγουν σε εκρήξεις. Ναι, οι σχέσεις περνούν κρίση. Η Νέα Σελήνη στις 4 του μήνα στον μυστηριώδη Σκορπιό φέρνει δυσκολίες και ότι ξεκινήσει τώρα δεν θα έχει εύκολη πορεία. Ανατροπές στα οικονομικά και περιττά έξοδα. Η έκλειψη Σελήνης στις 19 του μήνα στον σταθερό Ταύρο ρίχνει φως στα κεκτημένα, που καλείσαι με νύχια και με δόντια να διεκδικήσεις και τελικά να κρατήσεις. Η ατμόσφαιρα φτιάχνει όμως  κατά το τέλος του μήνα και το συναίσθημα φαίνεται να επιστρέφει στην θέση του. Αμήν!

Ταύρος

Υπέροχο μιξ συναισθημάτων έχει αυτός ο Νοέμβριος για σένα, σταθερέ μου Ταύρε. Έντονα όλα, τα συναισθήματα, οι αλλαγές, οι συζητήσεις, τα απρόβλεπτα. Με τον δυναμικό Άρη στον μυστικοπαθή Σκορπιό (μέχρι τις 13.12.) να κινείται απέναντί σου, νιώθεις πως χάνεις την δύναμή σου αλλά και την ψυχραιμία σου, που πρέπει πάση θυσία να κρατήσεις! Και ανασφάλεια και αβεβαιότητα θα νιώσεις, είναι όλα στο πρόγραμμα για να σε δοκιμάσουν. Η Νέα Σελήνη στις 4 του μήνα στον μυστηριώδη Σκορπιό σε ωθεί να κάνεις αλλαγές και νέα ξεκινήματα, αλλά όλα γίνονται με κάπως επαναστατικό και αγριεμένο τρόπο. Μην βιαστείς να αποφασίσεις.  Ήρεμα! Προστάτεψε τις προσωπικές σου σχέσεις από τις κακοτοπιές. Η έκλειψη Σελήνης στις 19 του μήνα στο ζώδιό σου σε κάνει αρκετά νευρικό και υπερευαίσθητο. Μην αρχίσεις τις υπερβολές, θα χάσεις… Μετά τις 24 Νοέμβρη ο επικοινωνιακός Ερμής ευνοεί τις δουλειές και τα οικονομικά. Κράτα γερά!

Δίδυμοι

Προκλητικός ο Νοέμβρης για σένα, επικοινωνιακό μου Διδυμάκι. Στην αρχή δεν πιστεύεις όλα αυτά που συμβαίνουν και μετά βουρ στις ανατροπές και τα σκαμπανεβάσματα στην δουλειά και τα προσωπικά. Μια σειρά από δύσκολες πλανητικές όψεις μεταξύ δυναμικού Άρη και πλανήτη μαθημάτων ζωής Κρόνο παρέα με απρόβλεπτο Ουρανό θα σε σημαδέψει στο πέρασμά της και θα το καταλάβεις. Η κυκλοθυμία, η αστάθεια και οι περίεργες διατροφικές σου συνήθειες ξαφνικά, θα κλονίσουν για λίγο την ισορροπία σου. Εισπνοή, εκπνοή… Η Νέα Σελήνη στις 4 του μήνα στον μυστηριώδη Σκορπιό φέρνει αλλαγές στην δουλειά, αλλά και στην υγεία. Δεν θα έλεγα πως ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα και τόσο. Η έκλειψη Σελήνης στις 19 του μήνα στον σταθερό Ταύρο σε κάνει αρκετά ασταθή στα συναισθήματά σου. Προσοχή σε θέματα υγείας! Η καλή, αισθησιακή Αφροδίτη στον εργασιομανή Αιγόκερω σε ωθεί να συζητήσεις σοβαρά για τις σχέσεις σου γενικά και έτσι το τέλος του μήνα σε βρίσκει να παίρνεις αποφάσεις.

Καρκίνος

Πάθος, ενέργεια και νέες περιπέτειες έχει ο Νοέμβριος για σένα, ευαίσθητό μου Καρκινάκι. Ναι, δεν είναι και ο πιο εύκολος μήνας. Έχει ανατροπές, εξελίξεις, συζητήσεις, εκρήξεις, θυμό και όλα μοιάζουν να μπερδεύονται. Πρέπει επειγόντως να βάλεις φρένο και όρια σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η Νέα Σελήνη στις 4 του μήνα στον μυστηριώδη Σκορπιό φέρνει σχεδόν ουρανοκατέβατες αλλαγές σε φιλικές ή ερωτικές σχέσεις. Πρέπει να αναλάβεις τις ευθύνες σου. Φαίνεται πως πρέπει να πάρεις σχεδόν τολμηρές αποφάσεις και να τις στηρίξεις αναλόγως. Μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου αυτό τον καιρό! Οι δύσκολες πλανητικές όψεις μεταξύ δυναμικού Άρη και πλανήτη μαθημάτων ζωής Κρόνο παρέα με απρόβλεπτο Ουρανό σε βάζουν σε αρκετά διλλήματα. Η έκλειψη Σελήνης στις 19 του μήνα στον σταθερό Ταύρο σου φέρνει όμως τους καλούς σου, δυνατούς φίλους, στο πλάι σου, να σε στηρίζουν και να σε βοηθούν να τα ξεπεράσεις όλα! Το τέλος του μήνα μαλακώνει τα πάντα και ο ονειροπόλος Ποσειδώνας θολώνει το τοπίο, κάτι που είναι θετικό σε αυτή την περίπτωση (και μόνο!).

Λέων

«Χτύπα κι άλλο θα το αντέξω», σου φωνάζει ξανά ο Νοέμβρης, λαμπερό μου Λιοντάρι. Ο τυχερός Δίας που βρίσκεται απέναντί σου, φέρνει στο προσκήνιο θέματα και υποσχέσεις από το παρελθόν. Σχέσεις, συνεργασίες, γάμοι, όλα αυτά επανεξετάζονται. Ο πλανήτης των μαθημάτων ζωής Κρόνος από την άλλη, σε δοκιμάζει, ειδικά την υπομονή σου, κάτι που δεν αντέχεις άλλο, το ξέρω… όμως όλα είναι στο πρόγραμμα αυτή την δύσκολη χρονική περίοδο. Η οικογένεια και το σπίτι γενικά βάλλονται από παντού και ο δυναμικός Άρης στον Σκορπιό (μέχρι τις 13.12.) μοιάζει να μην αφήνει τίποτα ίδιο μετά το πέρασμά του. Και εντάσεις θα έχεις και θυμό και επιθετικές συμπεριφορές θα βιώσεις στο περιβάλλον σου. Η Νέα Σελήνη στις 4 του μήνα στον μυστηριώδη Σκορπιό ανατρέπει πολλά. Προσοχή μην παρασυρθείς σε ακραίες συμπεριφορές. Η έκλειψη Σελήνης στις 19 του μήνα στον σταθερό Ταύρο ρίχνει σκιές και φώτα στα επαγγελματικά και κατ΄επέκταση στα οικονομικά. Όσο πιο οργανωμένος είσαι, τόσο πιο πολύ θα τα καταφέρεις. Βρες εναλλακτικές στο πρόγραμμά σου και μην κολλάς. Η ζωή δεν είναι μόνο δράμα…

Παρθένος

Με έντονη ενέργεια και ορμή ξεκινάει ο Νοέμβρης για σένα, οργανωτικέ μου Παρθένε. Η αυτοπεποίθησή σου είναι έντονη, ο δυναμισμός και η διάθεσή σου ανεβασμένες. Προσοχή όμως! Οι δύσκολες πλανητικές όψεις μεταξύ δυναμικού Άρη και πλανήτη μαθημάτων ζωής Κρόνου παρέα με απρόβλεπτο Ουρανό φέρνουν απρόβλεπτα, ρήξεις, ανατροπές, ακυρώσεις και παρεξηγήσεις. Υπάρχει έντονο κλίμα αστάθειας και επαναστατικότητας στον αέρα και η επικοινωνία δεν είναι εύκολη, ούτε όπως την έχουμε συνηθίσει ως τώρα. Η Νέα Σελήνη στις 4 του μήνα στον μυστηριώδη Σκορπιό κάνει το ξεκίνημα από μια σειρά απρόσμενων γεγονότων στις διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά και με άτομα του άμεσου περιβάλλοντος. Μην ανησυχείς, θα καταφέρεις να τα βάλεις όλα σε τάξη και πάλι. Προσοχή στα ατυχήματα! Η έκλειψη Σελήνης στις 19 του μήνα στον σταθερό Ταύρο σε ωθεί να μην κάνεις ανοίγματα, ξεκινήματα και οικονομικές υπερβολές γιατί μπορεί να εκτεθείς ανεπανόρθωτα. Το τέλος του μήνα είναι σαφώς πιο ομαλό, αφού η καλή Αφροδιτούλα δίνει ένα χέρι βοηθείας και μαλακώνει την κατάσταση.

Ζυγός

Κρίσιμος ο Νοέμβριος  για σένα, διπλωματικέ μου Ζυγέ. Αρκετά τα έξοδα, αρκετές οι υποχρεώσεις οικονομικές και μη, δεσμεύσεις και Άγιος ο Θεός. Η πιο δύσκολη εβδομάδα είναι από τις 8 του μήνα, όπου ο εκνευρισμός εντείνεται και ίσως φτάσεις να επιλέξεις την νομική οδό. Από την άλλη όμως έχεις τον τυχερό Δία να προωθεί τα σχέδιά σου, τις συναντήσεις και τις νέες γνωριμίες. Μην σκαλίζεις τώρα και πολύ τα οικογενειακά σου, δεν θα σε βγάλει πουθενά. Η Νέα Σελήνη στις 4 του μήνα στον μυστηριώδη Σκορπιό σου δίνει από την μια ευχάριστες επαγγελματικές ειδήσεις, αλλά σου ρίχνει και εμπόδια ουρανοκατέβατα. Τα απρόσμενα έξοδα είναι στο πρόγραμμα. Η έκλειψη Σελήνης στις 19 του μήνα στον σταθερό Ταύρο ρίχνει τις σκιές και τα φώτα της και αυτή στα οικονομικά. Εφορία, δάνεια, ασφάλειες κ.ο.κ. έρχονται ξανά να σου υπενθυμίσουν τις υποχρεώσεις σου. Όσο καλύτερα τα τακτοποιήσεις, τόσο καλύτερα θα σε «περιμένουν» τον επόμενο μήνα. Προς το τέλος του μήνα η καλή Αφροδίτη περνάει στον εργασιομανή Αιγόκερω και ρίχνει το ενδιαφέρον στα οικογενειακά, σταθερά. Όλα με μέτρο…

Σκορπιός

Καθοριστικός ο Νοέμβρης για σένα, μυστικοπαθή μου Σκορπιέ. Με τον δυναμικό Άρη στο ζώδιό σου (μέχρι τις 13.12.) και το σκληρό Τετράγωνο που σχηματίζει με τον πλανήτη μαθημάτων ζωής Κρόνο, τα εμπόδια και οι δυσκολίες είναι κομμάτι της καθημερινότητάς σου. Πάρε αποστάσεις από δύσκολες και περίπλοκες υποθέσεις, μην πάρεις ακόμη σημαντικές αποφάσεις και μην γίνεσαι σκληρός χωρίς λόγο. Κρίση είναι θα περάσει…Η Νέα Σελήνη στις 4 του μήνα στο ζώδιό σου και αυτή, μπορεί να σε ωθήσει σε ξαφνικά ξεκινήματα και αλλαγές. Ναι, έτσι στο ξεκούδουνο. Το κλίμα είναι απίστευτα έντονο, το νιώθεις; Προσοχή στα σκληρά λόγια και στις παρεξηγήσεις. Η έκλειψη Σελήνης στις 19 του μήνα στον σταθερό Ταύρο ρίχνει ένα περίεργο ημίφως σε συνεργασίες και στα οικονομικά, που απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή στην διαχείρισή τους. Η καλή Αφροδίτη είναι ο σύμμαχος στο πλευρό σου μετά τις 24 Νοέμβρη που μπαίνει στον εργασιομανή Αιγόκερω.  Σε βοηθάει να επικεντρωθείς στην λογική και να βάλεις για λίγο το συναίσθημα στην άκρη… αν γίνεται. Όλα θα ηρεμήσουν και πάλι σιγά σιγά.

Τοξότης

Άγχος και ανασφάλειες φέρνει ο Νοέμβριος, ταξιδιάρικό μου Τοξοτάκι. Έχεις μια έντονη εσωτερική αναστάτωση, το ξέρω. Δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς αυτά τα δύσκολα πάθη και τις σχέσεις με τους αγαπημένους σου. Ο τυχερός Δίας σε ευνοεί και προωθεί τα σχέδιά σου μέσα σε όλο αυτό το εκρηκτικό πλανητικό σκηνικό. Θα μπορέσεις να επικοινωνήσεις τελικά τα όνειρά σου, να κάνεις πιο γνωστό το όνομά σου. Τα ερωτικά είναι από την άλλη στάσιμα και χωρίς πολλές θεαματικές εξελίξεις. Η Νέα Σελήνη στις 4 του μήνα στον μυστηριώδη Σκορπιό σε ωθεί να κάνεις σημαντική ενδοσκόπηση, να δεις το παρελθόν και να το καταλάβεις επιτέλους. Ίσως μάθεις κάτι κρυφό, ένα μυστικό, μια ιστορία που δεν περίμενες ποτέ να έχει γίνει «κάτω από την μύτη σου». Θα χρειαστείς χρόνο να το χωνέψεις… Η έκλειψη Σελήνης στις 19 του μήνα στον σταθερό Ταύρο αυξάνει το άγχος και η υγεία σου απαιτεί την απόλυτη προσοχή σου! Από τις 24 Νοέμβρη και μετά, που ο επικοινωνιακός Ερμής έρχεται στο ζώδιό σου, θα νιώσεις πιο ανάλαφρος, ήρεμος και απόλυτα δημιουργικός.

Αιγόκερως

Δυναμισμό και ερωτισμό φέρνει ο Νοέμβριος για σένα, εργασιομανή μου Αιγόκερε. Η καλή Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σου από τις 5 του μήνα και μέχρι τον Μάρτιο του 2022. Μπορείς να εκφράσεις τα συναισθήματά σου επιτέλους και να βρεις ανταπόκριση, να ζήσεις την απόλυτη ρομαντική εμπειρία και κάνεις εξόδους, να γνωρίσεις κόσμο, να κυκλοφορήσεις, ακόμη και να φέρεις τα οικονομικά σου σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Οι συμβιβασμοί και οι υποχωρήσεις βέβαια δεν θα λείψουν με τέτοιο έντονο πλανητικό σκηνικό. Η Νέα Σελήνη στις 4 του μήνα στον μυστηριώδη Σκορπιό φέρνει στον δρόμο σου νέα πρόσωπα που έχουν κάτι να σου πουν. Πρέπει να προσέξεις πάρα πολύ με ποιους κάνεις συναλλαγές και συνεργασίες. Μπορεί να θες να πάρεις ρίσκα, αλλά περιορίσου! Δεν είναι ακόμη κατάλληλος καιρός για «ανοίγματα». Η έκλειψη Σελήνης στις 19 του μήνα στον σταθερό Ταύρο φέρνει παραπονάκια από άτομα του στενού σου περιβάλλοντος, μιας και είσαι τόσο πολυάσχολος ή στον κόσμο σου, που μοιάζεις να παραμελείς σημαντικά θέματα… Έννοια σου όμως και ο μήνας κλείνει με ρομαντισμό και ευνοεί την δημιουργία.

Υδροχόος

Ένα μήνας σημαδιακός θα είναι ο Νοέμβριος για σένα, αέρινέ μου Υδροχόε. Ο δυναμικός Άρης στον Σκορπιό (μέχρι τις 13.12.) στο ζενίθ του Ωροσκοπίου σου φέρνει άγχος, υποχρεώσεις, ένταση, απαιτήσεις από τους άλλους. Οι προκλήσεις όμως δεν σταματούν εδώ. Το σκληρό Τετράγωνο του Άρη με τον πλανήτη των μαθημάτων Κρόνο μπορεί να τελειώσει άδοξα μια σχέση, επαγγελματική ή μη, να φέρει απογοήτευση για ένα πρόσωπο που είχες πολύ ψηλά, να τσακωθείς με ηλικιωμένα πρόσωπα, να βάλεις σε κίνδυνο την καριέρα σου. Προσοχή! Το εξίσου δύσκολο Τετράγωνο του Άρη με τον απρόβλεπτο Ουρανό φέρνει ανακατωσούρα στα οικογενειακά. Δεν είναι εύκολο να κρατήσεις τις ισορροπίες, το ξέρω, αλλά… πρέπει. Η Νέα Σελήνη στις 4 του μήνα στον μυστηριώδη Σκορπιό φέρνει ουρανοκατέβατες εξελίξεις στα επαγγελματικά, που μάλλον σε βρίσκει απροετοίμαστο. Η έκλειψη Σελήνης στις 19 του μήνα στον σταθερό Ταύρο σε καλεί να οργανώσεις καλύτερα τις οικογενειακές σου και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η πίεση είναι αισθητή, όπως και οι προκλήσεις, αλλά εσύ ξέρεις πως «να το ρίξεις στην τρελή» και να προχωρήσεις.

Ιχθύες

Εσωτερική δύναμη φέρνει ο Νοέμβριος, ονειροπόλο μου Ψαράκι. Ο δυναμικός Άρης στον Σκορπιό (μέχρι τις 13.12.) τα πάει καλά εδώ που βρίσκεται, απλά γίνεται πιο αυταρχικός για σένα. Νιώθεις έντονη αποφασιστικότητα για να κυνηγήσεις τα όνειρά σου, όσες ανατροπές και να φέρει ο απρόβλεπτος Ουρανός και ο πλανήτης μαθημάτων ζωής Κρόνος. Και πάλι εσύ έχεις τον Άσσο κρυμμένο στο μανίκι σου. Σώζεσαι τελευταία στιγμή. Ροζ είναι τα σύννεφα και εσύ ξαπλώνεις πάνω τους. Η Νέα Σελήνη στις 4 του μήνα στον μυστηριώδη Σκορπιό ευνοεί τις ευκαιρίες, τα μακρινά ταξίδια, τα νέα επιχειρηματικά σχέδια. Βγαίνεις έξω, φλερτάρεις, χαλαρώνεις. Η έκλειψη Σελήνης στις 19 του μήνα στον σταθερό Ταύρο σου δίνει παραπάνω πείσμα και αυτό το χρειάζεσαι για να πετύχεις τους μακροχρόνιους στόχους σου. Οι καλοί φίλοι θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο. Βέβαια, πρόσεχε τις σπατάλες και τα άσκοπα έξοδα!

SHARE
RELATED POSTS
Συναντιόμαστε για ένα χαμόγελο και αλληλεγγύη στις 28 Σεπτεμβρίου 2018, του Σπύρου Ντασιώτη
Σκύλος από σόι, του Γιώργου Σαράφογλου
15673338_10210304049189853_2007495332_n.jpg
Εγκάρδιες ευχές και γενναιόδωρες εορταστικές προσφορές από τα “Footwear Μιχαλάκης”

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.