Ανοιχτή πόρτα ΕΥ ΖΗΝ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιανουάριο 2021, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου

Spread the love

Αλεξάνδρα Καρακοπούλου

Κριός

Άσπρο μαύρο, όνειρα κάνω…

Καλή μας χρονιά παρορμητικό μου Κριαράκι. Φαίνεται πως ο δυναμικός Άρης φεύγει τελικά από το ζώδιό σου και έτσι τα οικονομικά σου θεματάκια ξεμπλοκάρουν σιγά σιγά, όπως και η διάθεσή σου. Η υπομονή είναι ασφαλώς αρετή και δεν πρέπει να το ξεχνάς ποτέ αυτό. Μην ξεχνάς να ελέγχεις ακόμη και τα ψιλά γράμματα σε συμφωνίες και συνεργασίες, αφού οι εξαπατήσεις είναι πιθανές. Προσοχή και στα άσκοπα έξοδα, αφού ο καταναλωτικός «διάολος» είναι μέσα σου και σου φωνάζει. Ο τυχερός Δίας στον αέρινο Υδροχόο σε τοποθετεί στο επίκεντρο, αλλά σου χαρίζει φουλ παρόρμηση από την άλλη. Πρόσεχε! Συνέχισε να δουλεύεις αργά και σταθερά προς μια κατεύθυνση και θα ανταμειφθείς. Η Νέα Σελήνη στις 13 Ιανουαρίου στον εργασιομανή Αιγόκερω φέρνει ανατροπές. Η Πανσέληνος στις 28 του μήνα πραγματοποιείται στον λαμπερό Λέοντα και εντείνει την ερωτική σου ζωή. Μπορεί να σου φέρει καινούργια άτομα στην ζωή σου, τα οποία μπορεί να τα δεις με άλλο μάτι…

Ταύρος

Πάμε για άλλες πολιτείες, φανταστικές…

Σταθερέ μου Ταύρε, η καινούργια χρονιά μπαίνει με έναν επαναστάτη Ουρανό που σου φέρνει τα πάνω κάτω. Αισθάνεσαι το αίμα σου να βράζει, θες να τα τινάξεις όλα στον αέρα αλλά πρέπει να κάνεις υπομονή. Μέχρι τις 14 Ιανουαρίου καλό θα ήταν να ακούσεις και κανέναν άνθρωπο και να μην κάνεις του κεφαλιού σου. Ο δυναμικός Άρης κατοικοεδρεύει στο ζώδιό σου και εσύ καλείσαι να προσέχεις ιδιαίτερα. Είσαι λιγάκι επιρρεπής στα ατυχήματα και στα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Μην βιαστείς να τακτοποιήσεις θέματα τώρα, άσε τον μήνα να περάσει. Η καλή, αισθησιακή Αφροδίτη θα σου προσφέρει ένα χεράκι βοήθειας και θα σου θυμίσει τα όνειρα, τους στόχους και τις ελπίδες που είχες και έχεις.  Η Νέα Σελήνη στις 13 Ιανουαρίου στον εργασιομανή Αιγόκερω σου φέρνει καλές ειδήσεις που τις έχεις ανάγκη. Η Πανσέληνος στις 28 του μήνα πραγματοποιείται στον λαμπερό Λέοντα και απαιτεί την ιδιαίτερη προσοχή σου.

Δίδυμοι

Φαντασία μου πλανεύτρα…

Με αρκετές αντιφάσεις ξεκινάει το 2021 για σένα, επικοινωνιακό μου Διδυμάκι. Δώσε χώρο και χρόνο και μην βιαστείς να βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Η ψυχική σου υγεία έχει προτεραιότητα. Ο πλανήτης σου, ο επικοινωνιακός Ερμής, θα σου τονίσει την αυτοπεποίθησή σου και ίσως να πάρεις έτσι πίσω όλα τα χρωστούμενα. Έχεις ανάγκη από την παρέα ανθρώπων που σε καταλαβαίνουν και σε υποστηρίζουν. Οι πλανητικές συμμαχίες που δημιουργούνται πάντως μπορούν να σε βγάλουν από τυχόν αδιέξοδα. Κράτα την ψυχραιμία σου λοιπόν γιατί θα σου χρειαστεί. Η Νέα Σελήνη στις 13 Ιανουαρίου στον εργασιομανή Αιγόκερω έχει έντονο παρασκήνιο. Η Πανσέληνος στις 28 του μήνα πραγματοποιείται στον λαμπερό Λέοντα και η αγαπημένη σου ερωτική ιστορία, το πάθος σου, το άλλο σου μισό, αυτό που ορίζεις εσύ, σου προσφέρει την πιο ζεστή και παραμυθένια αγκαλιά για να κουρνιάσεις. Αν δεν την έχεις, μπορείς να την ονειρευτείς και να την αποκτήσεις. Δες τα θετικά και πέτα το στρες…

Καρκίνος

Κινούμενος στόχος.

Σαν να τελείωσαν τα δύσκολα, ευαίσθητό μου Καρκινάκι. Η καινούργια χρονιά μπαίνει όμορφα, αφού ο δυναμικός Άρης  φεύγει από το ζενίθ σου και αρχίζει να τσουλάει τα σχέδιά σου επιτέλους. Επιχειρηματικά πλάνα και συζητήσεις ευνοούνται. Οι περιορισμοί μοιάζουν να φεύγουν σιγά σιγά. Οι σχέσεις σου έχουν δοκιμαστεί αρκετά, δεν νομίζεις; Μπορεί να αρχίζεις την επανεξέταση όλων αυτών που δεν κράτησαν, δεν έγιναν, δεν προχώρησαν. Γίνεσαι περισσότερο κοινωνικός και δραστήριος. Θα κάνεις καινούργιες γνωριμίες, αλλά με μέτρο πάντα. Δεν είναι καλός αυτός ο μήνας για τα οικονομικά… κάνε τα κουμάντα σου. Η Νέα Σελήνη στις 13 Ιανουαρίου στον εργασιομανή Αιγόκερω δεν δίνει ώθηση στα καινούργια σου σχέδια , αλλά η Πανσέληνος στις 28 του μήνα που πραγματοποιείται στον λαμπερό Λέοντα σε καλεί να κάνεις οικονομικούς απολογισμούς. Όλα γίνονται για το καλό σου, αρκεί να το πιστέψεις και να σταματήσεις τις γκρίνιες…

Λέων

Αρέσω παιδί μου, αρέσω.

Έχει και η καινούργια χρονιά που ξεκινά τις αντιθέσεις της, λαμπερό μου Λιοντάρι. Με τον πλανήτη μαθημάτων ζωής Κρόνο στον αέρινο Υδροχόο, οι καθυστερήσεις δίνουν και παίρνουν κάτι που σε εκνευρίζει αρκετά. Οι αλλαγές βέβαια στα επαγγελματικά σου είναι θεαματικές. Μπορεί να τελειώσει κάτι που το θεωρούσες δεδομένο και να ξεκινήσει κάτι άλλο ξαφνικά, όλα είναι πιθανά με τον Ουρανό να καραδοκεί και να σου χαμογελάει πονηρά. Ο δυναμικός Άρης προσθέτει λιγάκι άγχος παραπάνω, αφού σχηματίζει δύσκολες όψεις με τον τυχερό Δία, τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα και τον πλανήτη μαθημάτων ζωής Κρόνο. Μια υπερβολή υπάρχει στην ατμόσφαιρα… βαθιές ανάσες. Η Νέα Σελήνη στις 13 Ιανουαρίου στον εργασιομανή Αιγόκερω σε καλεί να προσέξεις την ψυχική και σωματική σου υγεία. Η Πανσέληνος στις 28 του μήνα γίνεται στο ζώδιό σου και φέρνει ανατροπές που χρειάζονται την προσοχή σου. Νέα δεδομένα, νέα πρόσωπα, νέες τακτικές αντιμετώπισης.. νέο έτος…

Παρθένος

Συγνώμη Κύριε, ποιος είστε;

Αρκετές οι εσωτερικές συγκρούσεις και οι αντιφάσεις που σε ταλαιπωρούν, έτσι για το καλωσόρισμα του νέου έτους, οργανωτικέ μου Παρθένε. Μπορεί να είναι τα εμπόδια πολλά και να αισθάνεσαι το τείχος που απλώνεται ολοένα και πιο απειλητικό, αλλά δεν σε πολυνοιάζει. Εσύ συνεχίζεις και βάζεις στόχους. Πετάς από πάνω σου ότι σε φρενάρει, σε χαλάει, σου ρίχνει την διάθεση, τέρμα. Σταμάτα όμως να ασχολείσαι με 100 πράγματα το δευτερόλεπτο, αυτό πρέπει να σταματήσει εδώ. Η αισθησιακή Αφροδίτη θα σε βοηθήσει γύρω στις 8 Ιανουαρίου να παγιώσεις μια σχέση, έναν γάμο, μια κατάσταση. Η Νέα Σελήνη στις 13 Ιανουαρίου στον εργασιομανή Αιγόκερω δεν κάνει και τόσο για νέα ξεκινήματα, αφού μπορεί να χαλάσει μια δουλειά που περίμενες καιρό. Προσοχή στα ανοίγματα. Η Πανσέληνος στις 28 του μήνα πραγματοποιείται στον λαμπερό Λέοντα και προκαλεί μια σχετική αναστάτωση αφού φέρνει απρόβλεπτες καταστάσεις. Κράτα μικρό καλάθι γενικά.

Ζυγός

Επικίνδυνα σε θέλω…

Κάτι καλό γίνεται με τον ερχομό του 2021, διπλωματικέ μου Ζυγέ. Ο δυναμικός Άρης φεύγει από απέναντί σου και χαλαρώνεις, αναπνέεις περισσότερο, μπαίνει ένα φρένο σε όλες τις επίπονες ανακατατάξεις… όχι βέβαια πως δεν θα ξαναρθούν. Η αισθησιακή Αφροδίτη όταν μπει στον εργασιομανή Αιγόκερω κατά τις 8 του μήνα σε περιλούζει με μια νοσταλγία για τα παλιά. Μην δώσεις και πολύ σημασία. Από τις 10 Ιανουαρίου και μετά θα δεις να γίνονται καλά πραγματάκια στους τομείς που σε απασχολούν περισσότερο. Τα επαγγελματικά σου θα πάρουν φόρα με τον Ήλιο στον αέρινο Υδροχόο στις 19 του μήνα. Η Νέα Σελήνη στις 13 Ιανουαρίου στον πατριάρχη Αιγόκερω σε ωθεί προς νέα ξεκινήματα και αλλαγές στο σπίτι και στην οικογένεια. Η Πανσέληνος στις 28 του μήνα πραγματοποιείται στον λαμπερό Λέοντα και θα σε κάνει πιο δημοφιλή, θα σε σπρώξει να πάρεις μέρος σε ομάδες και να λάβεις σημαντικές αποφάσεις.

Σκορπιός

Πονηρή Αλεπού…

Σαν να έχεις κουραστεί και οι δυνάμεις σου να μην είναι αυτές που θα ήθελες, μυστικοπαθή μου Σκορπιέ. Οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν τον Ιανουάριο μήπως και σταθεροποιηθείς τελικά στα επαγγελματικά σου. Τα σχέδιά σου μοιάζουν να καθυστερούν λιγάκι κατά τις 5 του μήνα με τον μεταμορφωτικό και σκοτεινό Πλούτωνα να βάζει το χεράκι του. Νιώθεις την ατμόσφαιρα γύρω σου λιγάκι κάπως; Καλά το αισθάνεσαι. Είναι. Μην ανησυχείς όμως, με σύμμαχό σου την αισθησιακή Αφροδίτη στις 8 Ιανουαρίου θα προσπεράσεις τυχόν εμπόδια. Τα μέτωπα είναι πολλά και είναι ανοιχτά. Ο πλανήτης των μαθημάτων ζωής Κρόνος σε σαμποτάρει λιγάκι και σε δοκιμάζει. Μην μασάς. Υπομονή. Εγωισμοί δεν χωρούν σε τέτοιες καταστάσεις. Άκου και την γνώμη αυτών που σε αγαπούν και σε στηρίζουν. Η Νέα Σελήνη στις 13 Ιανουαρίου στον πατριάρχη Αιγόκερω σε καλεί να προσέξεις την οικογένειά σου, το σπίτι σου, τον σύντροφό σου. Η Πανσέληνος στις 28 του μήνα που πραγματοποιείται στον λαμπερό Λέοντα μπορεί να σου φέρει κάποιο δίλλημα και να σε κάνει να σκεφτείς πιο έντονα όλα αυτά που δεν θες.

Τοξότης

Τα θέλω όλα και τα θέλω τώρα!

Η όρεξη για νέα ξεκινήματα είναι έντονη, ταξιδιάρικό μου Τοξοτάκι. Καθόλου τυχαίο, αφού προγραμματίζεις και οραματίζεσαι εδώ και καιρό. Ναι, είναι καλή η εποχή, αλλά όχι για οικονομικές επενδύσεις απαραίτητα. Προσοχή στην σωματική και ψυχική κούραση, γιατί από την πολύ ενέργεια μπορεί να κάνεις αδιόρθωτα λάθη. Ο δυναμικός Άρης δεν αστειεύεται. Δεν σου είναι εύκολο να διαχειριστείς την κτητικότητά του συντρόφου σου και πραγματικά νιώθεις να «κλωτσάς». Κατά τα μέσα του μήνα κοίτα να ρίξεις λίγο τους τόνους και να ξεκουράζεσαι αρκετά. Έτσι θα αντέξεις. Η Νέα Σελήνη στις 13 Ιανουαρίου στον πατριάρχη Αιγόκερω δεν ευνοεί τα νέα ξεκινήματα και μπορεί να φέρει αναποδιές. Η Πανσέληνος στις 28 του μήνα που πραγματοποιείται στον λαμπερό Λέοντα σε προβληματίζει κάτι που δεν είναι απαραίτητα αρνητικό. Μην υπερβάλλεις και μην σκέφτεσαι τα χειρότερα σενάρια. Αφού την ξέρεις την απάντηση… κάνε αγάπη και όχι πόλεμο.

Αιγόκερως

Είσαι παιδί μου πειρασμός, σεισμός…

Ο Ιανουάριος δεν είναι ο πιο εύκολος μήνας του καινούργιου χρόνου για σένα, εργασιομανή μου Αιγόκερε. Είσαι βέβαια αποφασισμένος να αλλάξεις τακτική, κατεύθυνση, οικονομική διαχείριση, έτοιμος για αλλαγές. Από περιορισμούς έχεις χορτάσει πια και θες να δεις τις ιδέες σου να πραγματοποιούνται επιτέλους. Ο δυναμικός Άρης στον σταθερό Ταύρο ενισχύει την ενέργειά σου και την αποφασιστικότητα έτσι ώστε τα καλά να μην αργήσουν να έρθουν. Τελικά όσες και να είναι οι σκοτούρες σου, η αισιοδοξία θα κερδίσει. Προσοχή στα περιττά έξοδα. Τα ερωτικά σου είναι σε όμορφη φάση, με την αισθησιακή Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τις 8 του μήνα. Ο Ουρανός φέρνει απρόσμενες καταστάσεις και σκέψεις. Η Νέα Σελήνη στις 13 Ιανουαρίου στο ζώδιό σου ξανά δεν είναι η καλύτερη όψη για νέα ξεκινήματα αυτή την φορά. Πρόσεχε τις ευκαιρίες, αλλά και τις αποφάσεις που θα πάρεις σχετικά με αυτές. Η Πανσέληνος στις 28 του μήνα που πραγματοποιείται στον λαμπερό Λέοντα φέρνει στο προσκήνιο σοβαρές υποθέσεις που επιζητούν λύσεις… και θα τις βρεις.

Υδροχόος

Σπάω τα δεσμά!

Ναι, είσαι το ζώδιο της καινούργιας χρονιάς κατά κάποιον τρόπο, αέρινέ μου Υδροχόε. Ο τυχερός Δίας κάνει την θεαματική σου είσοδο και η ενέργεια είναι στο φουλ. Προσοχή μην χάσεις τις ισορροπίες και παρεκτραπείς απέναντι στα πιο αγαπημένα σου πρόσωπα! Οι καταστάσεις απαιτούν προσεκτικό χειρισμό. Έχεις και ένα άγχος εσωτερικό, αισθάνεσαι πως θες να κάνεις αλλαγές στον χώρο σου, στο σπίτι σου… μια μετακόμιση, κάτι γίνεται. Μην εξωτερικεύεις συναισθήματα πριν το σκεφτείς πολύ καλά… μπορεί και να είναι καταστροφικές οι συνέπειες. Ο απρόβλεπτος Ουρανός καραδοκεί και φέρνει τα πάνω κάτω… όλα με μέτρο. Μάθε να είσαι ευχαριστημένος με αυτά που έχεις και μην ζητάς το κάτι παραπάνω προς το παρόν. Η Νέα Σελήνη στις 13 Ιανουαρίου στον πατριάρχη Αιγόκερω έχει μπόλικο παρασκήνιο. Η Πανσέληνος στις 28 του μήνα που πραγματοποιείται στον λαμπερό Λέοντα εντείνει τις συγκρούσεις … έχε τα μάτια σου και τα αυτιά σου ανοιχτά.

Ιχθύες

Που τρέχει ο νους σου, που τρέχει ο λογισμός σου.

Πολλές οι ειδήσεις με το καλωσόρισμα της νέας χρονιάς, ονειροπόλο μου Ψαράκι. Πολλές και οι συναντήσεις. Μην σκέφτεσαι αρνητικά για τον εαυτό σου, καιρός για επαναπροσδιορισμό. Έχεις τόσους καλούς φίλους δίπλα σου που σε νοιάζονται και σε συμβουλεύουν σωστά, μην τους κάνεις πέρα… βρες τις ισορροπίες σου. Σκέψου τι σε κάνει ευτυχισμένο, τι σε γεμίζει, τι θέλεις από την ζωή. Ο δυναμικός Άρης στον σταθερό Ταύρο φέρνει ειδήσεις από το παρελθόν. Μην χάσεις την υπομονή και την ηρεμία σου, γιατί έτοιμος είσαι να τα βάλεις με όλους και με όλα. Η Νέα Σελήνη στις 13 Ιανουαρίου στον πατριάρχη Αιγόκερω φέρνει σοβαρές συζητήσεις στο τραπέζι. Η Πανσέληνος στις 28 του μήνα πραγματοποιείται στον λαμπερό Λέοντα και σε απασχολούν τα επαγγελματικά και θέματα υγείας. Μην το παρακάνεις, μην «καίγεσαι»… χαλαρά…

Spiritual Business Spotlight will be interviewing Alexandra Karakopoulou, Classic Greek Astrologer, to find out what is in the stars for 2021.

SHARE
RELATED POSTS
Η Ομογένεια εξακολουθεί να είναι όαση νομιμότητας, του Αντώνη Η.Διαματάρη
Ντριννν ντριννν💦🫧🫧…, του Γιώργου Σαράφογλου-by George Sarafoglou
Για την Καρόλα Ράκετε. Ποιος φταίει;, του Κώστα Αρβανίτη (Ευρωβουλευτής)

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.