ΕΥ ΖΗΝ

Αστρολογία: Ιούλιος 2021, προβλέψεις, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου

Spread the love

Αλεξάνδρα Καρακοπούλου

Αστρολογικές Προβλέψεις για τον Ιούλιο 2021

Κριός

Φλογερός ο Ιούλιος αφού κρύβει εξάψεις, παρορμητικέ μου Κριέ. Η υπομονή σου δοκιμάζεται καθώς αισθάνεσαι πως οι ευθύνες πολλαπλασιάζονται. Ο απρόβλεπτος Ουρανός φέρνει αναταράξεις στα οικονομικά, αλλά αυτή η ένταση θα καταλαγιάσει γρήγορα. Τα ερωτικά παίρνουν φωτιά με τον δυναμικό Άρη στον φλογερό Λέοντα στις 13 του μήνα. Οι ελεύθεροι ας έχουν τα μάτια και την καρδιά ανοιχτά και οι δεσμευμένοι πολύ πιθανό να περάσουν την σχέση τους σε ένα άλλο επίπεδο, πιο παθιασμένο, πιο ερωτικό από ποτέ … Μην παραμελείς όμως τα οικογενειακά σου γιατί θα σε κυνηγήσουν. Η Νέα Σελήνη στις 10 του μήνα στον ευαίσθητο Καρκίνο, ευνοεί τις αλλαγές στο σπίτι και ότι έχει να κάνει με ακίνητη περιουσία. Πάλι σε βλέπω να αλλάζεις θέση στα έπιπλα. Η Πανσέληνος στις 24 Ιουλίου στον αέρινο καινοτόμο Υδροχόο ρίχνει φως στις φιλίες και στις συναντήσεις και σε ωθεί να βγεις πιο πολύ έξω και να διασκεδάσεις.

Ταύρος

Θέλεις να ελέγξεις τις καταστάσεις, αλλά ο Ιούλιος σου βάζει πάλι δύσκολα, σταθερέ μου Ταύρε. Ο δυναμικός Άρης στον Λέοντα από τις 13 του μήνα βάζει φωτιά στα οικογενειακά. Προσοχή στα νεύρα και στις ξαφνικές εξάψεις και δράσεις χωρίς πολύ σκέψη. Κοίτα μην μπουρδουκλωθείς. Κίνδυνος για μικροατυχήματα, αλλά ευτυχώς η αισθησιακή Αφροδίτη σου δίνει ένα χέρι βοηθείας υπό την μορφή αγαπημένων προσώπων και φίλων. Η επικοινωνία έχει ήδη καλυτερεύσει αφού ο αγαπημένος Ερμής έχει περάσει στην ορθή του πορεία. Πάλι καλά, γιατί με τέτοια φόρα που έχεις πάρει, ποιος να σε σταματήσει… Η Νέα Σελήνη στις 10 του μήνα στον ευαίσθητο Καρκίνο σε ωθεί ακόμη περισσότερο να ασχοληθείς με τα οικογενειακά σου. Η Πανσέληνος στις 24 Ιουλίου στον αέρινο καινοτόμο Υδροχόο φέρνει στο προσκήνιο τις ανασφάλειές και τα διλήμματά σου.

Δίδυμοι

Δουλειά και χαρά έχει και ο Ιούλιος, επικοινωνιακό μου Διδυμάκι. Όρεξη να ‘χεις να ασχολείσαι. Δεν είναι και λίγη η ενέργεια που αισθάνεσαι, αλλά δείξε λίγο προσοχή αφού είσαι και λίγο επιρρεπής στα ατυχήματα. Προσοχή στην οδήγηση, προσοχή στην αφηρημάδα που σε διακατέχει με τέτοιο άγχος τρέχοντας να τα προλάβεις όλα. Όταν ο δυναμικός Άρης και η αισθησιακή Αφροδίτη συναντηθούν εκεί γύρω στις 13 του μήνα, μπορεί και να τα βλέπεις όλα ροζ ξαφνικά και ένας έρωτας να σκάσει από το πουθενά. Μωρέ λες? Προσοχή στις εξαπατήσεις όμως. Η Νέα Σελήνη στις 10 του μήνα στον ευαίσθητο Καρκίνο σε βάζει να ασχοληθείς περισσότερο με τα οικογενειακά σου και τα του σπιτιού. Μπορεί να έρθουν χρήματα από άλλες πηγές εσόδων. Η Πανσέληνος στις 24 Ιουλίου στον αέρινο καινοτόμο Υδροχόο σε κάνει να ονειρεύεσαι.

Καρκίνος

Σαν να έρχεσαι στο επίκεντρο της προσοχής τον Ιούλιο, ευαίσθητό μου Καρκινάκι. Εντάξει, δεν είναι και όλα ρόδινα. Ο δυναμικός Άρης κάνει κάτι δύσκολες όψεις με τον πλανήτη μαθημάτων ζωής Κρόνο και σου φέρνει οικονομικά σκαμπανεβάσματα. Δεν είναι και η καλύτερη περίοδος για επενδύσεις και συναλλαγές γενικά. Πάραυτα συναντάς μπόλικο κόσμο ξανά, κάνεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις και προωθείς σχέδια. Από τις 11 μέχρι και τις 23 Ιουλίου, όταν ο επικοινωνιακός Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιό σου ευνοείσαι παντοιοτρόπως. Εκμεταλλεύσου ευκαιρίες, κάνε ταξίδια όσο μπορείς με προσοχή πάντα και τακτοποίησε νομικές υποθέσεις. Η Νέα Σελήνη στις 10 του μήνα στο ζώδιό σου και αυτή, σε βοηθάει να κάνεις τις δουλειές σου και να βάλεις σε τάξη την ζωή σου και τα οικογενειακά σου. Η Πανσέληνος στις 24 Ιουλίου στον αέρινο καινοτόμο Υδροχόο ρίχνει φως σε οικονομικές εκκρεμότητες και σου φωνάζει από μακριά να προσέχεις που μιλάς και τι λες.

Λέων

Με τον δυναμικό Άρη στο ζώδιό σου δεν μπορεί παρά να μπει επεισοδιακά ο Ιούλιος για σένα, λαμπερό μου Λιοντάρι. Περίεργα, φλογερά πλανητικά παιχνίδια που τα νιώθεις καλά… μην μου πεις όχι… Ο πλανήτης των μαθημάτων ζωής Κρόνος που έχει σταθεί απέναντί σου, σε δοκιμάζει συνεχώς σε όλα τα επίπεδα ζωής. Σχέσεις, γάμος, συνεργασίες, φιλίες, οικογένεια και η λίστα δεν σταματάει εδώ. Προσοχή τις πρώτες μέρες του μήνα γιατί κρύβουν γερούς «κραδασμούς». Μην τα ρίχνεις όλα στο συναίσθημα για να ικανοποιήσεις τους στόχους σου και μην το αφήσεις να σε τυφλώσει. Η Νέα Σελήνη στις 10 του μήνα στον ευαίσθητο Καρκίνο φέρνει αποκαλύψεις στο προσκήνιο και σε ωθεί να προσέξεις την οικογένειά σου λιγάκι παραπάνω. Η Πανσέληνος στις 24 Ιουλίου στον αέρινο καινοτόμο Υδροχόο ρίχνει φως σε όλα τα προσωπικά μπερδέματα που θέλουν σχετική «τακτοποίηση», μέσα έξω.

Παρθένος

Φοβίες, ανασφάλειες, άγχος και προσωπικά στοιχήματα φαίνεται να σε βαραίνουν αυτόν τον μήνα, οργανωτικέ μου Παρθένε. Κάτι που περίμενες καιρό τώρα μπορεί απλά να μην γίνει ποτέ και να τελειώσει επεισοδιακά. Εσωτερικές εντάσεις και ανασφάλειες που αντανακλώνται στις σχέσεις σου. Προσοχή το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου στο πως εκφράζεσαι. Μάλλον δεν αισθάνεσαι πως σε καταλαβαίνουν, ούτε καν οι δικοί σου άνθρωποι. Ψυχραιμία… Οι φίλοι όμως θα είναι εκεί, να σε στηρίξουν, να σε παρηγορήσουν. Η Νέα Σελήνη στις 10 του μήνα στον ευαίσθητο Καρκίνο μπορεί να σου φέρει και καινούργια πρόσωπα που θα σε στηρίξουν. Έντονα τα συναισθηματικά σου, το ξέρω. Έννοια σου όμως, προς το τέλος του μήνα το σκηνικό αλλάζει, γίνεται καλοκαιρινό, ανοιχτό, ξέγνοιαστο. Η Πανσέληνος στις 24 Ιουλίου στον αέρινο καινοτόμο Υδροχόο ευνοεί τις καινούργιες ιδέες, φιλόδοξα σχέδια και πρωτοβουλίες.

Ζυγός

Ο ήλιος φαίνεται να λάμπει και πάλι τον Ιούλιο, διπλωματικέ μου Ζυγέ. Μετά τα πολλαπλά «στραπάτσα» του ανάδρομου επικοινωνιακού Ερμή, τώρα μπορείς να δρομολογήσεις επιτέλους τις δουλειές σου, να δεις αγαπημένους, να προγραμματίσεις διακοπές. Βέβαια αισθάνεσαι που και που μια περίεργη αντίδραση από τους άλλους γύρω σου, καθώς προσπαθείς να αρέσεις σε όλους… μην γίνεσαι υπερβολικός. Υπομονή για το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Τακτοποίησε ότι εκκρεμεί και άσε τον τρελό στην τρέλα του. Η Νέα Σελήνη στις 10 του μήνα στον ευαίσθητο Καρκίνο φέρνει καλά επαγγελματικά νέα και φτιάχνει κάπως και τα οικονομικά σου. Η Πανσέληνος στις 24 Ιουλίου στον αέρινο καινοτόμο Υδροχόο ρίχνει φως σε κάποιο σχέδιο, μεγαλεπήβολο όνειρο, που ίσως και να πραγματοποιηθεί τελικά. Η ελπίδα πραγματικά πεθαίνει τελευταία…

Σκορπιός

Εκρήξεις, θυμός και ένταση έχει η αρχή του Ιούλη, μυστικοπαθή μου Σκορπιέ. Δοκιμάζεσαι ακόμη και αυτός ο δυναμικός μεν Άρης σου έχει αλλάξει τα φώτα (και λίγα λέω). Περνάς από συνεχόμενα τεστ, στο σπίτι, στην οικογένεια, στην δουλειά, στις σχέσεις με τον πλανήτη των μαθημάτων απέναντί σου να στο θυμίζει. Σε παίρνει και λίγο από κάτω και ρίχνεις ευθύνες στους άλλους… ψυχραιμία. Σαν να μην φτάνουν όλα αυτά, έχεις και ένα Τετράγωνο του ενεργητικού Άρη με τον απρόβλεπτο Ουρανό και αυτό απέναντί σου, να σε ωθεί σε μια παρόρμηση που καταστρέφει διάφορα στο πέρασμά της. Θα έλεγα να προσέξεις πολύ το πρώτο δεκαήμερο του μήνα και να μετράς μέσα σου μέχρι το 10 πριν μιλήσεις. Μην ανησυχείς όμως, θα καλυτερέψει το τοπίο. Μετά τις 11 Ιουλίου ο επικοινωνιακός Ερμής θα είναι με το μέρος σου. Τα ερωτικά σου πάραυτα ευνοούνται. Η Νέα Σελήνη στις 10 του μήνα στον ευαίσθητο Καρκίνο σου ανοίγει καλύτερες οικονομικές προοπτικές και ευνοεί τα νέα ξεκινήματα. Η Πανσέληνος στις 24 Ιουλίου στον αέρινο καινοτόμο Υδροχόο ρίχνει φως στις επιλογές σου και σε καλεί να σκέφτεσαι πριν ενεργείς.

Τοξότης

Ανοίγουν τα φτερά σου και το πάθος έρχεται φορτσάτο για σένα τον Ιούλιο, ταξιδιάρικό μου Τοξοτάκι. Ο δυναμικός Άρης στον φλογερό Λέοντα σε κάνει ακόμη πιο σίγουρο για τα βήματά σου. Προσοχή στις εκρήξεις και στις παρορμήσεις. Τα πιο ευπαθή άτομα της οικογένειάς σου σε έχουν ανάγκη. Προσοχή στα λόγια, μην παρεξηγηθείς από το πουθενά. Τέλος, προσοχή και στις εξαπατήσεις. Ανοίγουν σιγά σιγά τα σχέδιά σου, καλοκαιράκι μύρισε και θα αρχίσεις να ξεπορτίζεις. Ακόμη και τα επαγγελματικά σου ευνοούνται, όπου ίσως να εμφανιστεί μια καινούργια πηγή εσόδων, μια όμορφη πρόταση, μια ευκαιρία. Η Νέα Σελήνη στις 10 του μήνα στον ευαίσθητο Καρκίνο σου χαρίζει την ηρεμία που χρειάζεσαι για να κάνεις την αυτοκριτική σου και να μαζέψεις δυνάμεις. Η Πανσέληνος στις 24 Ιουλίου στον αέρινο καινοτόμο Υδροχόο ρίχνει φως στις διαπροσωπικές και φιλικές σχέσεις και σε καλεί να ξεφαντώσεις και να διασκεδάσεις.

Αιγόκερως

Οι σχέσεις είναι στο προσκήνιο τον Ιούλιο, εργασιομανή μου Αιγόκερε. Διαπροσωπικές, φιλικές, οικογενειακές και συνεργασίες όλα περνούν από κόσκινο, τα καλά και τα κακά. Η Νέα Σελήνη στις 10 του μήνα στον ευαίσθητο Καρκίνο σου φέρνει καινούργιες συνεργασίες, νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες που ίσως να προωθήσουν τα σχέδιά σου. Δεν σταματάς να σκέφτεσαι βέβαια όλα αυτά που ήθελες να κάνεις πριν έρθουν τα πάνω κάτω στην καθημερινότητά σου. Εκεί γύρω στις 12 Ιουλίου ίσως να έχεις όμορφα νέα και το άγχος σου να αρχίσει να εξασθενεί. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα όμως, απαιτεί προσοχή σε ακραίες συμπεριφορές και αντιδράσεις, μιας και οι εντάσεις δεν θα λείψουν. Τα οικονομικά θέματα καλό θα ήταν να επιλυθούν, αφού δημιουργούν ρίξεις σε σχέσεις που έχουν μεγάλη σημασία για σένα. Μην γίνεσαι χειριστικός, όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Η Πανσέληνος στις 24 Ιουλίου στον αέρινο καινοτόμο Υδροχόο ευνοεί τα άσκοπα έξοδα και σου χτυπάει το καμπανάκι για να «μαζευτείς».

Υδροχόος

Ρίξεις, εντάσεις, θυμός και εκνευρισμός με το καλημέρα σας κρύβει στις αρχές του ο Ιούλιος, αέρινέ μου Υδροχόε. Το ξέρω, δεν σου αρέσει καθόλου να τα ακούς για άλλη μια φορά, αλλά είσαι ήδη στο τέλος. Το χειλάκι σου θα χαμογελάσει ξανά και τα πράγματα θα ηρεμήσουν καθώς κυλάει ο μήνας. Ο δυναμικός Άρης στέκεται απέναντί σου και σου βάζει δύσκολα. Δεν μπορείς να συνεννοηθείς εύκολα με τους αγαπημένους σου. Όλα θέλουν οργάνωση, επιμονή και υπομονή. Με το τετράγωνο δε που σχηματίζει ο ενεργητικός Άρης με τον απρόβλεπτο Ουρανό ρίχνει άλλη μια και σε περνάει απέναντι με παρορμητισμό και στις εξτριμ περιπτώσεις με απερισκεψία. Προσοχή στις κινήσεις, στα λόγια, στις μετακινήσεις. Είναι κρίμα να μαζεύεις τα απόνερα… Η Νέα Σελήνη στις 10 του μήνα στον ευαίσθητο Καρκίνο ευνοεί τα νέα επαγγελματικά ξεκινήματα ή ένα καινούργιο χόμπι. Η Πανσέληνος στις 24 Ιουλίου στο ζώδιό σου σε φέρνει πιο κοντά στον σύντροφό σου και στους ανθρώπους που είναι οικογένεια για σένα.

Ιχθύες

Αναθεώρηση και επαναπροσδιορισμός είναι οι λέξεις του Ιουλίου για σένα, ονειροπόλο μου Ψαράκι. Ο τυχερός Δίας είναι πια ανάδρομος και βάζει πάγο στα σχέδιά σου προς το παρόν. Θέλεις να δρομολογήσεις τις καταστάσεις αλλά δεν γίνεται και αυτό σου προκαλεί δικαιολογημένα έναν εκνευρισμό. Ψυχραιμία. Το παρελθόν ξαναχτυπά και εσύ αισθάνεσαι ίσως λιγάκι επιρρεπής σε λάθη που καλό θα ήταν να μην επαναλάβεις. Τοξικές καταστάσεις καλό θα ήταν να τις αποφύγεις… ε; Η Νέα Σελήνη στις 10 του μήνα στον ευαίσθητο Καρκίνο σου χαρίζει αισιοδοξία και σου δίνει την δύναμη που χρειάζεται για να συνεχίσεις να κυνηγάς τα σχέδιά σου. Η Πανσέληνος στις 24 Ιουλίου στον αέρινο καινοτόμο Υδροχόο ρίχνει φως σε παλιά θέματα υγείας και σου δημιουργεί ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Προσοχή στις τελευταίες μέρες του μήνα, αφού δεν λείπει ο εκνευρισμός και τα νευράκια… κάνε μπάνια, άσε τις σκοτούρες στην άκρη.

SHARE
RELATED POSTS
Πώς γνώρισα το iPorta.gr, της Μαρίας Κοζάκου
To ευχαριστώ είναι μόνο μια λέξη, της Ματίνας Ράπτη-Μιλήλη
Εγώ σου άνοιξα τα χέρια μου, Θεέ, της Μαρλένας Σκουλά-Περιφεράκη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.