Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πρόσωπα - Αφιερώματα

Αποχαιρετούμε με σεβασμό τον Μανώλη Θεουλάκη, του Φώτη Χατζηδιάκου [Δήμαρχος Ρόδου]

Spread the love

 Με συγκίνηση και σεβασμό αποχαιρετούμε τον αγαπητό συμπολίτη μας, Μανόλη Θεουλάκη, τον επί σειρά ετών Πρόεδρο του Συλλόγου Δασκάλων της Ρόδου, Προϊστάμενο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου και Πρόεδρο του Συλλόγου Ιεροψαλτών Ρόδου.

Ο Μανόλης Θεουλάκης υπηρέτησε την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση με ήθος, εντιμότητα, αξιοπρέπεια και άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του, ως δάσκαλος. Ως άξιος ερμηνευτής της Βυζαντινής μουσικής παρέδιδε μαθήματα βυζαντινής ψαλμωδίας σε άλλους Ιεροψάλτες και του είχε απονεμηθεί το οφφίκιο του Άρχοντα Υμνωδού της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας για την ευλαβή παρουσία του στα εκκλησιαστικά του καθήκοντα. Μαζί με την αγαπημένη του σύζυγο,  ευτύχησαν να καμαρώσουν τα παιδιά τους, ως διαπρεπείς επιστήμονες και να δημιουργήσουν μία υποδειγματική οικογένεια.

 Τα υπέροχα λόγια του Ιωάννη του Χρυσοστόμου, τα οποία τόσες φορές προέφερε, με την εμβληματική και χαρισματική φωνή του, ως Πρωτοψάλτης του Καθεδρικού Ιερού Ναού Ευαγγελισμού, το περιεχόμενο και την αξία των οποίων γνώριζε ο ίδιος καλύτερα λόγω της εκκλησιαστικής και πνευματικής του παιδείας ας είναι κατευόδιο στην τελευταία σιωπηλή του παρουσία στο Ναό, τον οποίο κοσμούσε και υπηρετούσε αδιάλειπτα. Το κενό της απουσίας του από την Ενορία μας είναι δυσαναπλήρωτο.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην σύζυγο και στα παιδιά του.

Πληροφορία: Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20.12.2018 στις 11:00 πμ στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού Ρόδου

Ο κος Φώτης Χατζηδιάκος είναι Δήμαρχος Ρόδου

 

SHARE
RELATED POSTS
Μ. Γλυνός από Λειψούς και Πάτμο:  Ανοιχτές πόρτες, συνεργασία και διάλογος από την επόμενη ημέρα των εκλογών
Περιορισμός μετακινήσεων Ι.Χ. λόγω παγετού σε περιοχές της Ρόδου ζητεί ο κος Κόκινος και η Α’ Αστυνομική Δ/νση Δωδ/σου
Θάνος Μικρούτσικος, με μια βραχνή φωνή, διασχίζεις τον αέρα, του Γιώργου Χατζηδιάκου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.