Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στην Πολιτική Πρόσωπα - Αφιερώματα

Αναζητώντας Ικανούς υποψηφίους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, της Σόφης Παπασπύρου

Spread the love

Η Σοφία Παπασπύρου είναι Δημοσιογράφος-Επικοινωνιολόγος

Στην αναζήτηση μου για  ανθρώπους με όραμα και όρεξη για δουλειά βρέθηκα μπροστά σε έναν υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο στον Δήμο Πεντέλης. Συνεργάστηκα στενά μαζί του για δύο και πλέον μήνες με αποτέλεσμα να έχω ιδία άποψη.

Στην συνέντευξη που μας παραχώρησε αναφέρει:

“Την ώρα που οι περισσότεροι Πολιτικοί και Πολιτευτές εμμένουν στην αναζήτηση της προσωπικής τους προβολής,  αυτό που απασχολεί εμένα είναι τι θα κάνω την επόμενη ημέρα αν με τιμήσουν με την ψήφο τους η Δημότες μας . Βλέπετε η προεκλογική περίοδος κάποια στιγμή τελειώνει και έρχεται η πραγματικότητα.  Αμετακίνητος στις θέσεις μου και στο Όραμα μου θα κάνω πράξη ότι μέχρι σήμερα έχω υποσχεθεί.

Σαν Αντιπρόεδρος του ΟΠΑΘ και υπεύθυνος Αθλητισμού έχω την δυνατότητα να αφουγκράζομαι τις αδυναμίες των Αθλητικών συλλόγων και όχι μόνο. Το δυνατό μου σημείο είναι οι έμπρακτες  και δυναμικές μου  παρεμβάσεις με σκοπό την λύση αυτών των αδυναμιών

Η πορεία μου ως ενεργός πολίτης και ως Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Μελισσίων, Πεντέλης, από το 2002 απέδειξε ότι και Θέλω και μπορώ ,να αγωνιστώ,να παλέψω,να διεκδικήσω,να συγκρουστώ, για το καλό της Τοπικής κοινωνίας μας και όχι μόνο. Ξεκινήσαμε όλοι μαζί μια μάχη για την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής μας και πιστεύω ότι κατάφερα να υλοποιήσω την Προσωπική μου δέσμευση. Πέτυχα τους στόχους που είχα θέσει κάνοντας σημαντικά βήματα, βήματα που με οδηγούν με περισσότερες αξιώσεις από ότι πριν σε νέους αγώνες. Δημιουργήσαμε μεταξύ μας ισχυρούς δεσμούς που κανείς και τίποτα δεν μπορεί να τους κλονίσει. Η εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο μου , με δυναμώνει και με ωθεί να προχωρήσω δυναμικά με γνώμονα  ένα καλύτερο μέλλον, αντάξιο για τα παιδιά μας “.

Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.  

The article expresses the views of the author

iPorta.gr


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Full-time Mama!, του Γιώργου Σαράφογλου
Η εξουσία φθείρει πρώτα αυτούς που δεν την έχουν, του Πάνου Μπιτσαξή
Πικρές αλήθειες εν μέσω Πανδημίας, του Γιάννη Πανούση

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.