Αθλητικά/Αθλητισμό Ανοιχτή πόρτα Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία

Ανίκανοι υπεύθυνοι, του Γιώργου Αρκουλή

Spread the love

Γιώργος Αρκουλής

Γιώργος Αρκουλής

Κατά την γνώμη μου, όσα συνέβησαν στο Ολυμπιακό στάδιο του Αμαρουσίου εις βάρος του χειμαζόμενου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, ήταν εντελώς αναμενόμενα. Και είναι κρίμα για όλους τους υπεύθυνους, αφού άπαντες γνώριζαν ότι το αντικείμενο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αχαρτογράφητο και οι κίνδυνοι καραδοκούν ακόμη και χωρίς να υπάρξει αιτία. Είναι βέβαιο  ότι οι ιδιωτικοί αλλά και οι κρατικοί αστυνομικοί δεν μπορούν να προλάβουν τα εικόνες μίσους. Οι δεύτεροι, μπορούν να αναχαιτίσουν ρίχνοντας χημικά, όταν όμως η ζημιά έχει ήδη προχωρήσει, όπως χθες. Αυτές, εν προκειμένω, οι εικόνες που εμφανίστηκαν  με τα «ντου» οπαδών στον αντίπαλο «πάγκο», με τα δακρυγόνα, με το διεθνές ρεζιλίκι κύριε Βασιλειάδη μας.

Τι μένει; Να δούμε αν θα ενεργοποιηθεί ο νέος νόμος που ψηφίστηκε πριν δύο μήνες, βρίσκεται σε ισχύ, αλλά δεν είναι βέβαιο πως θα στείλει κάθε κατεργάρη στο σπίτι του, καθότι…εκλογές πλησιάζουν!

Με το χθεσινό ντέρμπι των «αιωνίων», το συμπέρασμα είναι «αιωνία η μνήμη του ποδοσφαίρου» στην Ελλάδα. Όσο για κάποιους από τους καθ’ ύλην αρμόδιους για την καταπολέμηση της βίας, οφείλουν σήμερα κιόλας να παραδώσουν τα διαπιστευτήριά τους και ν’ αποφύγουν την εμφάνισή τους σε τηλεοπτικά πάνελ προκειμένου να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Έτσι κι’ αλλιώς, το να τα παρατήσουν, θα πρόκειται για έξυπνη κίνηση, αφού η νέα βερσιόν βίας καραδοκεί, όχι απαραίτητα σε ποδοσφαιρικό ναό…

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.  

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Οι Πληγές μας! – Our Plagues! , του Γιώργου Σαράφογλου – by George Sarafoglou
Επιτακτική όσο ποτέ η αλλαγή στρατηγικής στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, του Αντγου (εα) Θεόκλητου Ρουσάκη
Θρύλος σε έκπτωση… , του Γιώργου Αρκουλή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.