Αθλητικά/Αθλητισμό Πρόσωπα - Αφιερώματα

Αδαμάντινη επί 4 η Κατερίνα Στεφανίδη – Υπερήφανη η Ελλάδα

Spread the love

 

WELCOME TO GREEK ISLANDS RESTAURANT-NEW YORK253-17 NORTHERN BLVD

Είναι η καλύτερη και φροντίζει να το υπενθυμίζει σε κάθε ευκαιρία στις αντιπάλους της. Ο λόγος για την Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία κατέκτησε για τέταρτη συνεχή χρονιά τη νίκη στον τελικό της σειράς Diamond League, το βράδυ της Παρασκευής στις Βρυξέλλες, έχοντας καλύτερο άλμα στα 4.83μ!

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο με αυτήν την πρωτιά της στη βροχερή πρωτεύουσα του Βελγίου έγραψε ιστορία, καθώς έγινε η αθλήτρια με τις περισσότερες νίκες στη διοργάνωση στο άλμα επί κοντώ.

Μέχρι σήμερα, η αθλήτρια του Μίτσελ Κρίερ είχε τρεις νίκες όσες και η, Σίλκε Σπίγελμπεργκ (2011, 2012, 2013), αλλά πλέον προσπέρασε τη Γερμανίδα, προσθέτοντας στη συλλογή της και το τέταρτο διαμάντι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το διαμάντι στο επί κοντώ μένει για πέμπτη διαδοχική χρονιά στη χώρα μας, καθώς το 2015 νικήτρια ήταν η Νικόλ Κυριακοπούλου, ενώ από το 2016 μέχρι σήμερα το τρόπαιο καταλήγει στην Κατερίνα Στεφανίδη.

Η Στεφανίδη μπήκε στον αγώνα στα 4.63μ. με επιτυχημένο άλμα και συνέχισε με τον ίδιο τρόπο στα 4.70 μ., 4.77 μ. και 4.83 μ. Μάλιστα δοκίμασε και στα 4,88 μέτρα, ωστόσο απέτυχε.

Η Αντζέλικα Σιντόροβα ήταν η μόνη που προσπάθησε να απειλήσει την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, ωστόσο έμεινε δεύτερη αφού πέρασε με την τρίτη προσπάθεια τα 4,83 μέτρα.

Η Άλισα Νιούμαν (Καναδάς) προέρχεται από καλές εμφανίσεις στη σεζόν, ωστόσο στις Βρυξέλλες δεν κατάφερε να ανέβει όσο ψηλά θα ήθελε και με 4,77 μ. έμεινε στην τρίτη θέση.

Στα 4,70 μ. ακολούθησαν οι Ναζότ (ΗΠΑ), Μπράντσοου (Μ. Βρετανία), Πεινάδο (Βενεβουέλα) και Σουρ (ΗΠΑ).

Μόνο στη Ρόδο

Αποστόλου Παύλου 50, Βενετοκλέων, 

Pane di capo: Λεωφόρος Ρόδου-Λίνδου (ύψος ΙΚΑ), Λεωφόρος Κρεμαστής & «Πηγές Καλλιθέας»

 

SHARE
RELATED POSTS
Μ. Γλυνός: «Ποιοτική αναβάθμιση του τουρισμού σε κάθε νησί ο στόχος μας»-Τι είπε για τον ΟΠΡΟΤΟΥΡ
Ευτυχώς γλυτώσαμε απ’ το γαλάζιο αίμα και τη φάρα σας Μεγαλειότατε, του Πάνου Μπιτσαξή
Βαγγέλης Παυλίδης: ένα χρόνο πριν, όλα αλλιώς…, της Τζίνας Δαβιλά

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.