ΕΥ ΖΗΝ

Άστρολογία: Ιανουάριος 2023, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου

Spread the love

Αλεξάνδρα Καρακοπούλου

Κριός 

Φράση του μήνα: Έχω την δύναμη να αλλάξω την ζωή μου προς το καλύτερο, κάνοντας μικρές αλλαγές κάθε μέρα. 

Σαν να σου χαρίζει κάποιος φτερά για να πετάξεις αυτόν τον μήνα και να νιώσεις ζωντανός, παρορμητικέ μου Κριέ. Ο τυχερός Δίας έχει μπει ήδη στο ζώδιό σου από τις 28 Δεκέμβρη και αρχίζει να κάνει την διαφορά. Η Πανσέληνος στις 7 Ιανουαρίου στον ευαίσθητο Καρκίνο ρίχνει το φως της στην οικογένεια, καθώς θέλουμε να προστατέψουμε ότι είναι δικό μας και είναι σημαντικό. Η βοηθητική Αφροδίτη είναι αυτόν τον μήνα στον καινοτόμο Υδροχόο όπου σχηματίζει μια Σύνοδο με τον πλανήτη των μαθημάτων ζωής Κρόνο και ένα Τετράγωνο με τον απρόβλεπτο Ουρανό, όψεις που στέλνουν αρκετά μπερδεμένα μηνύματα στις διαπροσωπικές σχέσεις. Είναι μάλλον καλύτερα να εστιάσεις την προσοχή σου στην απόλυτη ειλικρίνεια, αλλά με μέτρο. Με τον επικοινωνιακό πλανήτη Ερμή ανάδρομο μέχρι τις 18 Ιανουαρίου θέλει λιγάκι προσοχή στα λόγια για λίγο καιρό ακόμη. Ο δυναμικός Άρης στους επικοινωνιακούς Διδύμους, γυρίζει στην ορθή του πορεία στις 13 του μήνα, κάτι που ωθεί τις συμφωνίες και τα ξεκαθαρίσματα. Μην περιμένεις βέβαια τα αποτελέσματα τώρα γιατί ο Άρης θέλει τον χρόνο του… Τα ταξίδια και οι μετακινήσεις ευνοούνται μετά τις 19 του μήνα.  Η Νέα Σελήνη στις 21 Ιανουαρίου στον αέρινο Υδροχόο δίνει ώθηση στα νέα ξεκινήματα και στα σχέδιά σου. 

Ταύρος

Φράση του μήνα: Μπορώ να τα βγάλω πέρα με οτιδήποτε έρθει στον δρόμο μου με ηρεμία και καλή καρδιά. Επιλέγω να είμαι το καλύτερο δυνατόν άτομο που μπορώ να είμαι.

Τι θέλεις να αλλάξεις από αυτά που βλέπεις στους άλλους αυτόν τον μήνα, σταθερέ μου Ταύρε; Με την βοηθητική Αφροδίτη στον καινοτόμο Υδροχόο να κάνει Σύνοδο   με τον πλανήτη μαθημάτων ζωής Κρόνο και τον επικοινωνιακό Ερμή ανάδρομο, δεν θα λέγαμε πως είναι η καλύτερη περίοδος για το ξεκίνημα οποιασδήποτε μορφής διαπροσωπικής ή επαγγελματικής σχέσης. Μπορεί να αισθάνεσαι πως θέλεις να περάσεις περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σου και αυτό δεν είναι απαραιτήτως κακό. Ο τυχερός Δίας έχει μπει ήδη στον παρορμητικό Κριό από τις 28 Δεκέμβρη και χαλαρώνει την σκέψη, δίνοντας ώθηση σε καινούργιες ιδέες αλλά και σε μεγαλύτερη έμφαση στην πνευματικότητα. Η Πανσέληνος στις 7 Ιανουαρίου στον ευαίσθητο Καρκίνο ρίχνει το φως στις οικογενειακές σχέσεις και στα συναισθηματικά σου. Ο επικοινωνιακός πλανήτης Ερμής γυρίζει στην ορθή του πορεία μετά τις 18 Ιανουαρίου στον εργασιομανή Αιγόκερω και έτσι αρχίζουν να παίρνουν φόρα οι δουλειές και πάλι. Ο μήνας αυτός ενδείκνυται για χαλάρωση και ξεκούραση, αν σε παίρνει, αφού η δουλειά και οι υποχρεώσεις δεν σταματούν. Ο δυναμικός Άρης στους επικοινωνιακούς Διδύμους, γυρίζει στην ορθή του πορεία στις 13 του μήνα, οπότε και τα οικονομικά γίνονται καλύτερα. Οι δυο τελευταίες εβδομάδες είναι και οι πιο ευνοϊκές. Η Νέα Σελήνη στις 21 Ιανουαρίου στον αέρινο Υδροχόο βοηθάει πολύ τα νέα ξεκινήματα, τις συμφωνίες και ότι μακροχρόνιο σχέδιο έχεις. 

Δίδυμοι

Φράση του μήνα: Ξέρω ποιος είμαι και τι εκπροσωπώ και αναγνωρίζω την δύναμή μου. 

Αυτός ο μήνας σε προκαλεί να δείξεις την δύναμή σου, την αποφασιστικότητά σου και την ικανότητα να βρίσκεις λύσεις, επικοινωνιακέ μου Δίδυμε. Βέβαια ο Ιανουάριος φαίνεται να ευνοεί τα προσωπικά σου. Ο τυχερός Δίας έχει μπει ήδη στον παρορμητικό Κριό από τις 28 Δεκέμβρη και χρωματίζει τον 7ο σου Οίκο τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, οπότε πολλά είναι αυτά που μπορεί να αλλάξεις αν το θες και το κυνηγήσεις. Τα οικονομικά σου περνάνε μια δημιουργική φάση, αφού πρέπει να βρεις καινούργιες λύσεις και μεθόδους για να τακτοποιήσεις καλύτερα. Η Πανσέληνος στις 7 Ιανουαρίου στον ευαίσθητο Καρκίνο ρίχνει το φως στα οικογενειακά και σε κάνει πιο ευαίσθητο σε ότι έχει να κάνει με αυτά. Με τον επικοινωνιακό πλανήτη Ερμή ανάδρομο μέχρι τις 19 Ιανουαρίου στον 8ο Οίκο σου, στον τομέα των επενδύσεων και των υπαρξιακών θεμάτων, θέλει λιγάκι προσοχή περισσότερο. Η Νέα Σελήνη στις 21 Ιανουαρίου στον αέρινο Υδροχόο ευνοεί τα νέα ξεκινήματα και την πραγματοποίηση των μακροχρόνιων στόχων. Τα ταξίδια και οι μετακινήσεις ευνοούνται τις δυο τελευταίες εβδομάδες του μήνα. 

Καρκίνος 

Φράση του μήνα: Αναθεωρώ τις σχέσεις μου και την ζωή μου με ηρεμία και ειλικρινή διάθεση για να κάνω το καλύτερο δυνατό. 

Μαθαίνουμε να ζούμε όταν δίνουμε ο ένας τον άλλο αυτόν τον μήνα, ευαίσθητέ μου Καρκίνε. Επιλογές, βρίσκοντας τις ισορροπίες και απογαλακτισμός είναι οι λέξεις κλειδιά. Μην ξεχνάς πως ο επικοινωνιακός πλανήτης Ερμής είναι ανάδρομος μέχρι τις 19 Ιανουαρίου, και όλο το διάστημα πριν δεν ευνοεί τις συζητήσεις, τους διακανονισμούς και τις σχέσεις και τόσο πολύ. Οι δουλειές βέβαια φαίνεται να προωθούνται και αν έχεις στο μυαλό σου να προωθήσεις περισσότερο τον εαυτό σου, είναι η κατάλληλη εποχή για να το κάνεις. Η Πανσέληνος στις 7 Ιανουαρίου στο ζώδιό σου, σε ευαισθητοποιεί ακόμη περισσότερο και σε κάνει να κοιτάξεις την οικογένεια κατάματα και να της δώσεις περισσότερη προσοχή. Ο δυναμικός Άρης στους επικοινωνιακούς Διδύμους, γυρίζει στην ορθή του πορεία στις 13 του μήνα, και από και πέρα ευνοείται η προσωπική σου εξέλιξη. Η Νέα Σελήνη στις 21 Ιανουαρίου στον αέρινο Υδροχόο προωθεί τα νέα ξεκινήματα και τις καινούργιες ιδέες. Προσοχή στα θέματα με την ακίνητη περιουσία. 

Λέων

Φράση του μήνα: Καταλαβαίνω πόσο σημαντικό είναι να σέβομαι τον χρόνο μου και τον χώρο μου. Ο χρόνος είναι πολύτιμος και σκοπεύω να τον χρησιμοποιώ με σοφία.

Μάλλον ήρθε η ώρα να τακτοποιήσεις τις δουλειές σου αυτόν τον μήνα, λαμπερό μου Λιοντάρι. Ο Ιανουάριος δεν είναι ο πιο δημιουργικός μήνας για σένα. Συγκεντρώσου στα σχέδιά σου καθώς σημειώνεις τις πιο σημαντικές ημερομηνίες για να τα βάλεις μπροστά. Καθώς ο τυχερός Δίας έχει μετακινηθεί στον παρορμητικό Κριό από τις 28 Δεκέμβρη στον 5ο Οίκο σου, ενεργοποιεί την ρομαντική σου διάθεση και αν είσαι ελεύθερος/ ελεύθερη πολύ πιθανόν να έχεις το ένα ραντεβού μετά το άλλο. Πρόσεχε ποιον εμπιστεύεσαι. Πέρνα καλά με τους φίλους σου και βγες έξω. Η Πανσέληνος στις 7 Ιανουαρίου στον ευαίσθητο Καρκίνο ρίχνει το φως στα οικογενειακά. Μην ξεχνάς πως ο επικοινωνιακός πλανήτης Ερμής είναι ανάδρομος μέχρι τις 19 Ιανουαρίου και επηρεάζει τον 6ο σου Οίκο, τον τομέα της ενέργειας και εκεί θέλει λίγο προσοχή με τις καταχρήσεις και την υπερβολή. Ξεκουράσου και λίγο. Η Νέα Σελήνη στις 21 Ιανουαρίου στον αέρινο Υδροχόο δίνει ώθηση στις νέες προτάσεις, σχέδια και καινούργιους στόχους.

Παρθένος 

Φράση του μήνα: Επιλέγω να ξεπερνάω τους φόβους και τα όριά μου με κουράγιο και ενθουσιασμό με στόχο την επιτυχία. 

Έχει αρκετές προκλήσεις ο Ιανουάριος για σένα, οργανωτικέ μου Παρθένε. Είναι ο μήνας που ασχολείσαι αρκετά με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και ίσως ακόμη και να έρθει κάποιο καινούργιο πρόσωπο στην ζωή σου, κάτι που δεν είχες υπολογίσει. Είναι κρίσιμος μήνας, αφού μπορεί να τα κάνει όλα καλύτερα, να τα μπερδέψει περισσότερο ή να τα βγάλει μια και καλή από την ζωή σου. Αυτό που θα σε βοηθήσει είναι να μάθεις να «διαβάζεις» τα σημάδια πιο γρήγορα. Η Πανσέληνος στις 7 Ιανουαρίου στον ευαίσθητο Καρκίνο ρίχνει φως στα συναισθήματα και σε ωθεί να βάλεις περισσότερο το συναίσθημα να λειτουργήσει αλλά σε συνδυασμό με την λογική. Με τον δυναμικό Άρη στους Διδύμους, η ενέργεια είναι έντονη και σε ωθεί να κυνηγήσεις νέες επαγγελματικές προοπτικές, αλλά προς το τέλος του μήνα καλύτερα. Είναι μια καλή περίοδος για όλους εσάς εκεί έξω που ψάχνετε δουλειά, να έχετε περισσότερες επιτυχίες. Ακόμη και αν δεν έχεις στείλει τα βιογραφικά σου ακόμη, ξεκίνα την έρευνα πιο εντατικά. Όσο αφορά τα προσωπικά σου, με τον Άρη και την βοηθητική Αφροδίτη εκεί τριγύρω η επικοινωνία είναι σημαντική. Μην ξεχνάς πως ο επικοινωνιακός πλανήτης Ερμής είναι ανάδρομος μέχρι τις 19 Ιανουαρίου και μπερδεύει τις συζητήσεις, δημιουργεί κλίμα για καβγάδες και μπερδέματα. Γενικά όλος ο μήνας ενδείκνυται για σπα, ξεκούραση και ύπνο, αφού χρειάζεσαι όση ενέργεια μπορείς να έχεις, να μαζέψεις. Η Νέα Σελήνη στις 21 Ιανουαρίου στον αέρινο και καινοτόμο Υδροχόο προωθεί τα καινούργια ξεκινήματα και ξεκλειδώνει τις ενέργειες και τα σχέδια που δεν προχωρούσαν μέχρι τώρα. Από τις 28 του μήνα και μετά, η μετάβαση από την βοηθητική Αφροδίτη στους εσωστρεφείς Ιχθύες μπορεί να προκαλέσει κύματα, καθώς ακούς το τραγούδι των σειρήνων.

Ζυγός

Φράση του μήνα: Παίξε το παιχνίδι, αφού ξέρεις πως δεν μπορείς να σταματήσεις μέχρι να νικήσεις. Στρατιώτη, μόνο εσύ ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.

Έχεις μάθει να διαχειρίζεσαι τα απρόβλεπτα και τον Ιανουάριο, διπλωματικέ μου Ζυγέ. Επωφελείσαι από τις εντυπωσιακές ενέργειες που προέρχονται από τον καινοτόμο Υδροχόο και τους επικοινωνιακούς Διδύμους. Επεκτείνουν τη σφαίρα δράσης σου. Σου προσφέρουν μια αλλαγή και ανταλλαγή απόψεων. Σε συνδέουν με ανθρώπους με τους οποίους βρίσκεσαι στο ίδιο μήκος κύματος. Μπορεί ο Ιανουάριος να είναι καλύτερος μήνας για σένα από όλες τις απόψεις, αλλά μην αφήνεις την προσοχή σου να «πέφτει». Θα κάνεις βήματα προς την αποκατάσταση των σχέσεών σου. Η Πανσέληνος στις 7 Ιανουαρίου στον ευαίσθητο Καρκίνο σε κάνει να δίνεις ακόμη περισσότερη σημασία στα λεγόμενα των αγαπημένων σου. Θα θελήσετε να εκτονώσετε τη συναισθηματική σας ενέργεια, καλωσορίζοντας τη χαρά και βγαίνοντας έξω από τη ζώνη της άνεσής σας. Προχώρησε, αλλά κάντο με ασφάλεια αφού ο απρόβλεπτος Ουρανός συνεχίζει να φέρνει τα πάνω κάτω που και που. Ένας νέος τρόπος σκέψης σε έχει κινητοποιήσει με ισχυρό τρόπο, και τώρα, στα μέσα του μήνα μπορεί επιτέλους να νιώσεις ότι μπορείς να κάνεις κάτι με αυτή την ενέργεια. Μην ξεχνάς πως ο επικοινωνιακός πλανήτης Ερμής είναι ανάδρομος μέχρι τις 19 Ιανουαρίου, οπότε ότι θέλεις να συζητήσεις και να λύσεις, περίμενε προς το τέλος αυτής της εβδομάδας. Η Νέα Σελήνη στις 21 Ιανουαρίου στον αέρινο και καινοτόμο Υδροχόο ανοίγει τους ορίζοντες και το μυαλό και προωθεί τα σχέδια και τα νέα ξεκινήματα. Η βοηθητική Αφροδίτη, ο Κυβερνήτης του ζωδίου σου, απλώνει χέρι βοηθείας σταθερά και σε ηρεμεί εκεί που πρέπει και σου δείχνει πως να αισθάνεσαι εκεί που το χρειάζεσαι. Μπορείς τώρα να πείς ότι σκέφτεσαι. 

Σκορπιός 

Φράση του μήνα: Η ζωή μου είναι σημαντική, οι στόχοι μου μετράνε, όπως και οι προτεραιότητες και οι προθέσεις μου.

Κοίταξε μέσα σου αντί να περιμένεις από άλλους ανθρώπους να σου πουν τι να κάνεις, μυστικοπαθή μου Σκορπιέ. Μην χρησιμοποιήσεις τις επικοινωνιακές σου ικανότητες για να ψάξεις τα κουτσομπολιά… μπορείς  να ξεκινήσεις κάτι συναρπαστικό αντί να σπαταλάς ενέργεια αριστερά δεξιά. Έχεις πραγματική διάθεση να φτάσεις στην ουσία των πραγμάτων. Προσπάθησε να παραμείνεις όσο πιο θετικός γίνεται και προσπέρασε ότι τοξικό συμβαίνει γύρω σου. Οι πρώτες 20 μέρες δεν είναι και οι πιο βοηθητικές, οπότε επικεντρώσου προς το τέλος του μήνα. 

Η Πανσέληνος στις 7 Ιανουαρίου στον ευαίσθητο Καρκίνο τα κάνει όλα ίσως πιο μπερδεμένα συναισθηματικά, αλλά εσύ θα πρέπει να είσαι απλά πιο συγκεντρωμένος στα θέλω σου. Μετά τις 19 Ιανουαρίου, όταν ο επικοινωνιακός Ερμής γυρίσει στην ορθή του πορεία, μπορείς να ξεκινήσεις τις επαφές, τα πρότζεκτ, τις διαπραγματεύσεις και όλα όσα έχουν να κάνουν με τις ενέργειες γενικά. Τα ταξίδια είναι επίσης μια ωραιότατη ιδέα. Αν έχεις εδώ και καιρό μια βαθιά επιθυμία να ταξιδέψεις στο εξωτερικό, αλλά νιώθεις συγκρατημένος, μπορείς να αρχίσεις να το σχεδιάζεις σιγά σιγά έτσι ώστε να το πραγματοποιήσεις κιόλας. Η Νέα Σελήνη στις 21 Ιανουαρίου στον αέρινο και καινοτόμο Υδροχόο ανοίγει τις πόρτες για νέα ξεκινήματα, ιδέες, μακρινά ταξίδια και σεμινάρια, σχέδια για το μέλλον. Προσοχή όμως πάραυτα στην οδήγηση. Οι ενέργειες που εκπέμπει ο αέρινος Υδροχόος σου επιφυλάσσουν μερικές εκπληκτικές στιγμές που είναι γοητευτικές και δυστυχώς συγκρουσιακές. Να είσαι σίγουρος όμως ότι με την βοηθητική Αφροδίτη στους εσωστρεφείς Ιχθύες, η ειρήνη και η αρμονία αποκαθίστανται στη ζωή σου από τις 28 του μήνα και μετά. 

Τοξότης 

Φράση του μήνα: Στις άκρες του μυαλού σου κρύβονται οι απαντήσεις της ζωής σου.

Οι ενέργειες που προέρχονται από τον καινοτόμο Υδροχόο σου φέρνουν θετικές αλλαγές τον Ιανουάριο, ταξιδιάρικέ μου Τοξότη. Η αγαπημένη σου ανεξαρτησία δεν υποτιμάται πλέον. Αντιθέτως, εκτιμάται ιδιαίτερα. Βέβαια θα πρέπει να δουλέψεις πιο σκληρά τις πρώτες 20 μέρες του μήνα. Η Πανσέληνος στις 7 Ιανουαρίου στον ευαίσθητο Καρκίνο ρίχνει φως στην οικογένεια και σε ότι θέμα δεν έχει λυθεί. Ξεκινάς αυτό το νέο έτος με μια έκρηξη χαρούμενης ελευθερίας ιδιαίτερα μετά από το λίγο συγκρατημένο ξεκίνημα με τον επικοινωνιακό Ερμή ανάδρομο. Μην ανησυχείς όμως γιατί θα επανέλθει στην ορθή του πορεία μετά τις 19 του μήνα. Σε απόσταση αναπνοής, ο τυχερός Δίας στον αγωνιστή Κριό σε ενθουσιάζει με τα κύματα καλοτυχίας του. Ανεβάζει την πρωτοβουλία σου να κάνεις την ύπαρξή σου να ανταποκρίνεται στις επιθυμίες σου. Οι διαπροσωπικές σχέσεις ευνοούνται και τα συναισθήματα παίρνουν φωτιά. Δεν σου ταιριάζει βέβαια κάθε είδους δέσμευση που θα επηρέαζε τη σταθερότητα των αλλαγών που σου προσφέρονται. Η Νέα Σελήνη στις 21 Ιανουαρίου στον αέρινο και καινοτόμο Υδροχόο προωθεί τις συζητήσεις ξανά, τα νέα ξεκινήματα, τις δημιουργικές καταστάσεις και ότι άλλο έχεις σκεφτεί πως ήρθε η ώρα να βάλεις σκοπό. 

Αιγόκερως

Φράση του μήνα : Όταν δεν υπάρχει κανείς άλλος, κοίτα μέσα σου, σαν να ήταν ο πιο παλιός σου φίλος, απλά εμπιστέψου την φωνή μέσα σου και θα βρεις την δύναμή σου. 

Αισθάνεσαι πως θέλεις να αλλάξεις ριζικά κάτι στην ζωή σου έντονα τον Ιανουάριο, εργασιομανή μου Αιγόκερε. Θέλεις να  μεταμορφωθείς; Γνωρίζεις τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις και είσαι έτοιμος να τις βάλεις σε εφαρμογή, ανεξάρτητα από τις προκλήσεις. Ορισμένες από αυτές τις αλλαγές περιλαμβάνουν την αποδοχή ότι επιθυμείς το αντισυμβατικό, και παρόλο που ο πλανήτης σας, ο Κρόνος, έχει να κάνει με την πειθαρχία και τη δομή, βρίσκεται στον Υδροχόο, το ζώδιο που πάντα σκέφτεται έξω από τα συνηθισμένα. Ήδη από τις 4 με 5 του μήνα θα έχεις επιστρέψει στην δουλειά για τα καλά. Η Πανσέληνος στις 7 Ιανουαρίου στον ευαίσθητο Καρκίνο ρίχνει φως στα οικογενειακά σου και σε καλεί να ακούσεις προσεκτικά τι έχουν να σου πουν. Εξερευνήστε τις πιθανότητες και δες πού μπορεί να σε οδηγήσει αυτό το κομμάτι του μυαλού σου. Εξάλλου μετά τις 19 Ιανουαρίου, όταν ο επικοινωνιακός Ερμής γυρίσει στην ορθή του πορεία, θα δοθεί και το πράσινο φως για συζητήσεις, συμφωνίες και διαπραγματεύσεις επιτέλους. Η Νέα Σελήνη στις 21 Ιανουαρίου στον αέρινο και καινοτόμο Υδροχόο προωθεί και αυτή με την σειρά της τα σχέδιά σου, όλα αυτά που θέλεις να βάλεις μπροστά. 

Υδροχόος

Φράση του μήνα: Πρώτα μοιάζει με ένα τίποτα, παρά μόνο μια λάμψη, ένα όνειρο, που ο φόβος σου μπορεί να κρύβει, βαθιά μέσα στο μυαλό σου.

Αυτή είναι κατά κάποιον τρόπο η εποχή σου και πολλοί πλανήτες κινούνται σε ορθή πορεία, οπότε τα άστρα φαίνεται να είναι με το μέρος σου σε αυτή την αναζήτηση ψυχής τον Ιανουάριο, αέρινέ μου Υδροχόε. Θα σημειώσεις πρόοδο εγκαίρως για να γιορτάσεις τα γενέθλιά σου, παρέα με μια νέα εκτίμηση για το ποιος είσαι και τι αξίζεις. Η Πανσέληνος στις 7 Ιανουαρίου στον ευαίσθητο Καρκίνο ρίχνει φως στα πιο βαθιά σου συναισθήματα και σε κάνει να βλέπεις τις διαπροσωπικές σχέσεις με ένα άλλο μάτι. Οι πρώτες 20 ημέρες είναι πιο δύσκολες για συζητήσεις και για διαπραγματεύσεις. Ο επικοινωνιακός Ερμής που γυρίζει στην ορθή του πορεία από τις 19 Ιανουαρίου, φτιάχνει την ατμόσφαιρα και επιτρέπει τις συζητήσεις,  ξεμπλοκάρει την επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Η Νέα Σελήνη στις 21 Ιανουαρίου στο ζώδιό σου δίνει ώθηση σχεδόν σε όλους τους τομείς. Βέβαια μην ξεχνάς να ξεκουράζεσαι και να χαλαρώνεις από όλους και όλα που και που… για να αντέξεις. Η βοηθητική Αφροδίτη, ο λαμπερός Ήλιος και η Νέα Σελήνη συναντούν τον πλανήτη μαθημάτων Κρόνο, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιό σου. Χάρη σε αυτές τις γρήγορες ενέργειες, η ύπαρξή σου φωτίζει νέα σχέδια. Βγαίνεις από την αδράνειά σου. Ο καλός Δίας και η τύχη προσφέρουν ευκαιρίες που θα σε κάνουν πολύ χαρούμενο σιγά σιγά.

Ιχθύες

Φράση του μήνα: Κατανοείς την δύναμή σου και την μετατρέπεις σε όπλο, για να κατακτήσεις τον κόσμο.

Αξιολόγησε τις προσδοκίες σου για να δείς αν είναι ρεαλιστικές τώρα πια, ειδικά τον Ιανουάριο, ονειροπόλε μου Ιχθύ. Περιμένεις από όλους να τους αρέσει αυτό που σου αρέσει ή να συμφωνεί μαζί σου ό,τι κι αν συμβεί; Είναι αυτό καλό για σένα; Καιρός να αναρωτηθείς. Επικοινωνείς σωστά τα Θέλω σου και τα συναισθήματά σου; Τις πρώτες 20 ημέρες του μήνα αυτό θα είναι λιγάκι δύσκολο με τον επικοινωνιακό Ερμή ανάδρομο. Η Πανσέληνος στις 7 Ιανουαρίου στον ευαίσθητο Καρκίνο σε κάνει ακόμη πιο εσωστρεφή και ευαίσθητο, αλλά το χρειάζεσαι. Μετά από αυτό, όταν γυρίζει ο Ερμής στην ορθή του πορεία τις 18 του μήνα, το ηθικό αναπτερώνεται, η ενέργεια ανεβαίνει πάλι και οι συζητήσεις ευνοούνται. Οι διαπροσωπικές σχέσεις έχουν την τιμητική τους και εσύ καλείσαι να αναπροσδιορίσεις όλα τα δεδομένα, όλες τις πιθανότητες για να αποφασίσεις. Μην παρασύρεσαι από κουτσομπολιό και την γνώμη των άλλων. Η Νέα Σελήνη στις 21 Ιανουαρίου στον αέρινο και καινοτόμο Υδροχόο προωθεί τα νέα ξεκινήματα, τις νέες ιδέες, δουλειές που είχαν μείνει στάσιμες.  Πριν πάρεις μια απόφαση που θα σε φέρει σε δύσκολη θέση αργότερα, μίλησε με κάποιον που εμπιστεύεσαι και μπορεί να σου δώσει καλές συμβουλές. Χάρη στο πέρασμα της γλυκιάς Αφροδίτης από το ζώδιό σου στις 28 του μήνα, αισθάνεσαι πως ξέρεις πού βρίσκεσαι. Η αγάπη ξεκινά από το σωστό σημείο και προς τη σωστή κατεύθυνση.

Καλή μας χρονιά !!!!

ΑΚ

SHARE
RELATED POSTS
photo.jpg
Ευχές στους αναγνώστες του iPorta.gr από τον συγγραφέα Μάνο Κοντολέων
14632536_10153966077892844_1753843094_o.jpg
Με την Ιερή Εικόνα του Αγίου Κωνσταντίνου Υδραίου και Ορατόριο γιορτάζουμε τον Πολιούχο της Ρόδου, του Φώτη Χατζηδιάκου
elitis.jpg
Ελύτης, Ο Μικρός Ναυτίλος

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.