ΕΥ ΖΗΝ

Άστρα – Μάρτιος 2022, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου

Spread the love

Αλεξάνδρα Καρακοπούλου

Κριός

Ώρα για αναδιοργάνωση!

Κοίταξε γύρω σου πιο προσεκτικά τον Μάρτιο, παρορμητικέ Κριέ μου. Ακόμα κι αν είσαι σίγουρος ότι όλα πάνε καλά, απλά να είσαι πιο προσεκτικός με τις επαγγελματικές φιλίες και συνεργασίες. Τα οικονομικά είναι επίσης γεμάτα σκαμπανεβάσματα. Μην το παρακάνεις με ψώνια και ξοδεύοντας χρήματα εδώ κι εκεί χωρίς λόγο. Μην παίρνεις ρίσκα. Οι επενδύσεις δεν ευνοούνται. Η Νέα Σελήνη στις 2 του μήνα στους ονειροπόλους Ιχθύες σε γεμίζει ελπίδα και όρεξη για νέα ξεκινήματα. Μην ξεχνάς όμως πως για να προχωρήσεις σε κάτι νέο, πρέπει να πετάξεις από πάνω σου ότι παλιό. Η οικογενειακή ζωή επηρεάζεται επίσης από αυτή την αδιευκρίνιστη ατμόσφαιρα. Ενέργησε με τη λογική περισσότερο από το συναίσθημα και θυμήσου τα καλά πράγματα που σε έφεραν κοντά με τους δικούς σου ανθρώπους. Θα αντιμετωπίσεις κάποιες εναλλαγές της διάθεσή σου και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με την υγεία, τη διατροφή και την ενέργειά σου. Πάρε μια εβδομάδα άδεια! Η Πανσέληνος στις 18 Μαρτίου στην οργανωτική Παρθένο ρίχνει φως σε ότι δεν έχει «τακτοποιηθεί» σωστά. Προσοχή στα μικροατυχήματα.

Ταύρος

Να είσαι ευέλικτος!

Έρχονται σκαμπανεβάσματα τον Μάρτιο για σένα, σταθερέ μου Ταύρε. Επαγγελματικά οι εκπλήξεις δεν θα σταματήσουν εδώ. Ορισμένες προσφορές θα είναι πραγματικά ελκυστικές, αλλά θα βρεις την υποστήριξη που χρειάζεσαι για να αποφασίσεις. Η Νέα Σελήνη στις 2 του μήνα στους ονειροπόλους Ιχθύες σε γεμίζει όνειρα και ελπίδες. Αγάπησε τις αλλαγές. Να είσαι προσεκτικός όταν επικοινωνείς με το αφεντικό ή τον μάνατζερ σου, γιατί είναι πραγματικά επικίνδυνο αυτόν το μήνα. Τα οικονομικά σου είναι σταθερά χωρίς μεγάλες αλλαγές. Φαίνεται ότι θα λάβεις πολλές προσκλήσεις για πάρτι. Ο δυναμικός Άρης και η αισθησιακή Αφροδίτη ενώνονται και ευνοούν την αγάπη και την οικογενειακή ζωή. Εάν εργάζεσαι σκληρά για να διατηρήσεις αυτή τη σχέση για χρόνια, το μέλλον είναι στα χέρια σου. Ωστόσο, η υγεία σου είναι καλή, η ενέργειά υψηλή… θα μπορούσες να ανεβείς βουνά! Μην το παρακάνεις όμως, κοιμήσου αρκετά και ξεκουράσου. Η Πανσέληνος στις 18 Μαρτίου στην οργανωτική Παρθένο σε ωθεί να πάρεις τις ευθύνες σου και να αντιμετωπίσεις την ζωή κατάμουτρα.

Δίδυμοι

Η ώρα είναι τώρα!

Ο Μάρτιος έχει δουλειά, επικοινωνιακέ μου Δίδυμε. Νέα έργα και ενδιαφέρουσες προσφορές εργασίας είναι στον ορίζοντα. Ωστόσο, θα πρέπει να είσαι πάντα προσεκτικός με την επικοινωνία. Τα οικονομικά σου είναι σταθερά και βελτιώνονται. Η Νέα Σελήνη στις 2 του μήνα στους ονειροπόλους Ιχθύες κάνει το μυαλό σου να πετάει λιγάκι στα σύννεφα. Ακολούθησε τα όνειρά σου και μέτρησε τις ευκαιρίες. Ο δυναμικός Άρης και η αισθησιακή Αφροδίτη ενώνονται και ευνοούν την καθημερινότητά. Σύντομα ταξίδια και συναντήσεις με όμορφους ανθρώπους, τους αγαπημένους ή την οικογένειά σου δεν θα λείψουν, φαίνεται ότι αυτός είναι ένας εύκολος μήνας. Εάν σχεδιάζεις ένα μεγάλο ταξίδι, τότε να είσαι ενήμερος για τις προετοιμασίες. Μην ξεχάσεις το διαβατήριό σου! Η ενέργεια είναι σε καλά επίπεδα, αλλά να είσαι προσεκτικός με την οδήγηση. Μείνε συγκεντρωμένος! Η Πανσέληνος στις 18 Μαρτίου στην οργανωτική Παρθένο ρίχνει φως σε βαλτωμένες υποθέσεις και απαιτεί ρεαλισμό.

Καρκίνος

Βρες το δρόμο σου!

Ψάχνεις μέσα στην ψυχή σου τον Μάρτιο, ευαίσθητέ μου Καρκίνε. Χρειάζονται σοβαρές αποφάσεις, βρίσκεσαι σε ένα σταυροδρόμι στη ζωή σου, όπου όλες οι πτυχές πρέπει να επανεξεταστούν. Η Νέα Σελήνη στις 2 του μήνα στους ονειροπόλους Ιχθύες σε κάνει πιο ευαίσθητο ακόμη και σε ωθεί να αγαπήσεις τον εαυτό σου περισσότερο. Ομαλά περνάει το πρώτο μισό του μήνα στην δουλειά, αφού ευνοείται η επικοινωνία. Στο τέλος του μήνα, μπορεί να αντιμετωπίσεις οικονομικά θέματα. Βεβαιώσου ότι έχεις έναν καλό δικηγόρο, σε περίπτωση που τον χρειαστείς. Ναι, υπάρχουν κάποια σκαμπανεβάσματα με τα χρήματα όλο τον μήνα. Πρόσεξε τα παλιά χρέη. Η αγάπη και η οικογενειακή σου ζωή θα βιώσουν κάποιες σημαντικές αλλαγές. Μια μετακόμιση, μια αλλαγή πόλης, σπιτιού, θα σε καθοδηγήσει ώστε να αποκτήσεις νέες δεξιότητες. Η υγεία σου είναι καλή, όπως και η ενέργειά σου. Η Πανσέληνος στις 18 Μαρτίου στην οργανωτική Παρθένο θέλει να βάλει το μυαλό σου σε τάξη, έτσι ώστε να πάρεις τις σωστές για σένα αποφάσεις. Προσοχή στα συναισθηματικά ξεσπάσματα και τα μικροατυχήματα.

Λέων

Θυσίες!

Ναι, ο Μάρτης δοκιμάζει τα νεύρα σου, βασιλικό μου Λιοντάρι. Μην ανησυχείς, η θυσία αξίζει τον κόπο. Επιχειρηματικοί συνεργάτες του παρελθόντος, έρχονται ξανά στο προσκήνιο με τα ίδια ζητήματα που χρειάζονται όμως μια συγκεκριμένη λύση. Ο ανταγωνισμός είναι σε εξέλιξη και μπορεί να έρθουν κάποιοι άνθρωποι στο δρόμο σου, που στην πραγματικότητα προκαλούν προβλήματα. Η Νέα Σελήνη στις 2 του μήνα στους ονειροπόλους Ιχθύες σε ωθεί να κοιτάξεις τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου. Νιώθεις πως μπορείς να τα πετύχεις όλα!  Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να διαπραγματευτείς περισσότερο και να βρεις τρόπο να πετύχεις την καλύτερη συμφωνία. Εάν πιστεύεις ότι αυτή η δουλειά δεν είναι η κατάλληλη για σένα, τότε ήρθε η ώρα να το ξανασκεφτείς. Η ερωτική, αλλά και η οικογενειακή ζωή, εξακολουθούν να βιώνουν σκαμπανεβάσματα. Θέματα ιδιοκτησίας, η πώληση του σπιτιού σου, η ενοικίασή του και η αλλαγή κατοικίας, όλα γύρω από αυτό το θέμα είναι στο μυαλό σου. Πρόσεξε κάποια παλιά θέματα υγείας που μπορεί να βγουν στην επιφάνεια. Φρόντισε περισσότερο την ζωή σου, ξεκουράσου αρκετά και απέφυγε τις λοιμώξεις! Η Πανσέληνος στις 18 Μαρτίου στην οργανωτική Παρθένο βάζει εμπόδια και δυσκολίες και τονίζει την ανάγκη για αλλαγές. Προσοχή στα μικροατυχήματα.

Παρθένος

Σχέδιο με σύνεση!

Όλα έχουν να κάνουν με τις διαπροσωπικές σχέσεις τον Μάρτιο, οργανωτικέ μου Παρθένε. Στο εργασιακό σου περιβάλλον μπορεί να γνωρίσεις νέα άτομα, να κάνεις πολλές συναντήσεις, διαπραγματεύσεις και ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Κράτα κοντά τους υφιστάμενούς σου, τους συνάδελφούς σου, τους υπαλλήλους σου. Να είσαι ενήμερος για ίντριγκες και κουτσομπολιά. Η Νέα Σελήνη στις 2 του μήνα στους ονειροπόλους Ιχθύες ευνοεί τις σχέσεις σε όλα τα επίπεδα. Τώρα μπορείς να ζητήσεις περισσότερα. Τα οικονομικά θα είναι μια χαρά. Η ερωτική σου ζωή θα βιώσει περισσότερη οικειότητα, κατανοώντας τις καλές στιγμές. Αν θέλεις να ανανεώσεις την προσωπική σου ζωή, τότε αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή. Ακόμα κι αν είσαι μόνος, μπορεί να βρεις την τέλεια «αντικατάσταση». Φρόντισε τους ηλικιωμένους κοντά σου. Να είσαι προσεκτικός όταν ταξιδεύεις με αυτοκίνητο. Υπάρχει κάποια πιθανότητα για μικρά ατυχήματα. Η Πανσέληνος στις 18 Μαρτίου στο ζώδιό σου απαιτεί ρεαλισμό και φέρνει έξαρση εντάσεων και αντιπαραθέσεων. Ξέρεις τι κάνεις…

Ζυγός

Δουλεύοντας σκληρά!

Ο Μάρτιος σου χαρίζει περισσότερα χαμόγελα, διπλωματικέ μου Ζυγέ. Έχεις πολλή δουλειά και πολλά να οργανώσεις. Πρόσθετες ευθύνες και ίσως ένα ωραίο μπόνους να έρθει στο δρόμο σου. Πάρε τις «εκ των προτέρων» ιδέες και ρίσκαρε. Η Νέα Σελήνη στις 2 του μήνα στους ονειροπόλους Ιχθύες σε γεμίζει ελπίδα και κουράγιο για να συνεχίσεις τους αγώνες σου. Τα οικονομικά σου φαίνονται αρκετά καλά αυτόν τον μήνα. Ευνοούνται οι τραπεζικές συναλλαγές. Ωστόσο, δεν θα έχεις τόσο πολύ χρόνο για την προσωπική σου ζωή και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Οι σχέσεις είναι περίπλοκες και οι εντάσεις μέσα στο πρόγραμμα. Η υγεία σου από την άλλη, δεν είναι στα καλύτερά της. Θα πρέπει να ηρεμήσεις τα νεύρα σου και να χαλαρώσεις περισσότερο. Επένδυσε σε δραστηριότητες ευεξίας, περνώντας περισσότερο χρόνο στη φύση, κάνε ένα διάλειμμα. Η Πανσέληνος στις 18 Μαρτίου στην οργανωτική Παρθένο τεστάρουν την λογική σου και απαιτεί την προσοχή που της αρμόζει. Προσοχή στα λόγια!

Σκορπιός

Χρησιμοποίησε την ενέργειά σου με σύνεση!

Άνοιξε τα αυτιά σου και τα μάτια σου τον Μάρτιο, μυστηριώδη Σκορπιέ μου. Ανέπτυξε τις σχέσεις σου με τους συνάδελφούς σου. Αν είσαι δημιουργικός, καλλιτέχνης, ποιητής, συγγραφέας ή ζωγράφος, αυτός ο μήνας φέρνει έμπνευση. Είναι μια πολύ ωραία εποχή για νέες ιδέες και γενικότερα έργα. Η Νέα Σελήνη στις 2 του μήνα στους ονειροπόλους Ιχθύες σου χαρίζει ατελείωτη έμπνευση σε όλα. Εκμεταλλεύσου το σωστά! Τα οικονομικά σου είναι σταθερά. Ακόμα κι αν δεν έχεις τέτοιο εισόδημα, τα έξοδά σου έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένειά σου. Η ερωτική σου ζωή είναι στο επίκεντρο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Αν είσαι ελεύθερος/η, το πάθος θα ξεχειλίσει. Αν είσαι σε σχέση, ίσως χρειαστεί να οργανώσεις θέματα περιουσίας. Ακόμη και ένα μωρό θα μπορούσε να είναι σε προγραμματισμό. Η υγεία σου είναι καλή και η ενέργειά σου σούπερ. Πόσο ελκυστικός είσαι πια! Η Πανσέληνος στις 18 Μαρτίου στην οργανωτική Παρθένο ρίχνουν φως σε προβληματικά θέματα, που απαιτούν την προσοχή σου.

Τοξότης

Χαλάρωσε περισσότερο!

Φαίνεται ότι ο Μάρτιος σου δίνει περισσότερη δουλειά από αυτή που μπορείς να ανταπεξέλθεις, ταξιδιάρικε Τοξότη. Απροσδόκητες δυσκολίες και περίεργες συνθήκες μπορεί να προκύψουν στην επαγγελματική σου ζωή. Προσοχή στις παρεξηγήσεις και τα κουτσομπολιά πίσω από την πλάτη σου. Οι περιορισμοί είναι μες το πρόγραμμα. Η Νέα Σελήνη στις 2 του μήνα στους ονειροπόλους Ιχθύες σε κάνει πιο ρομαντικό και ονειροπόλο. Άνοιξε καλά τα μάτια σου και δες τις ευκαιρίες που έρχονται στον δρόμο σου. Ωστόσο, τα οικονομικά σου έχουν «επεκτατική τάση». Πρόσθετο εισόδημα; Μπορεί. Στην προσωπική σου ζωή έχεις κολλήσει με κάποιες ιδέες και θέλεις να κάνεις τα πάντα τώρα. Ωστόσο, αντιμετωπίζεις κάποιες προκλήσεις με τους συγγενείς σου. Είναι πολύ φυσιολογικό να νιώθεις ότι θέλεις να ξεφύγεις από όλα αυτά. Να είσαι προσεκτικός με την οδήγηση και τα ταξίδια γενικότερα. Να είσαι επίσης προσεκτικός με τη διατροφή σου, αφού υπάρχει κίνδυνος να πάρεις πολλά κιλά και γρήγορα. Η Πανσέληνος στις 18 Μαρτίου στην οργανωτική Παρθένο κρύβει παγίδες και κουνάει το δάχτυλο σε όσους δεν προσαρμόζονται σε αυτές τις νέες καταστάσεις.

Αιγόκερως

Μείνε συγκεντρωμένος!

Ο Μάρτιος κρύβει μεγάλη δράση για σένα, εργασιομανή μου Αιγόκερε. Ναι, μπορείς να δείξεις την σούπερ ενέργεια και την αυτοπεποίθησή σου τώρα. Αν νιώθεις τυχερός, είναι επειδή είσαι. Μην ρισκάρεις όμως πολύ και προσπάθησε να κρατήσεις τα χρήματά σου όσο πιο ασφαλή γίνεται. Ακόμα κι αν τα έξοδα είναι αναπόφευκτα, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός. Προγραμμάτισε τον προϋπολογισμό σου εκ των προτέρων. Η Νέα Σελήνη στις 2 του μήνα στους ονειροπόλους Ιχθύες σου χαρίζει έμπνευση και σου δίνει ώθηση για καινούργιες ιδέες και στόχους. Η ερωτική σου ζωή περνάει από κάποιες αλλαγές. Μην το πολυσκέφτεσαι, απλώς απόλαυσε τις καλές σχέσεις που έχεις ήδη. Είσαι υγιής και η ενέργειά σου φαίνεται καλή. Η Πανσέληνος στις 18 Μαρτίου στην οργανωτική Παρθένο έχει ένταση και κρύβει ανακατατάξεις, μικρό εκνευρισμό και μικροατυχήματα. Με προσοχή οι κινήσεις είπαμε!

Υδροχόος

Συναρπαστικό και νέο!

Ο Μάρτης σου χαρίζει χαμόγελα, αέρινέ μου Υδροχόε. Πολλές προκλήσεις έρχονται στο δρόμο σου και το απολαμβάνεις. Η Νέα Σελήνη στις 2 του μήνα στους ονειροπόλους Ιχθύες σε κάνει πιο ρομαντικό και χαλαρό. Απόλαυσέ το όσο κρατήσει…  Ακόμα κι αν νιώθεις τα σκαμπανεβάσματα στην δουλειά ή γενικά, πίστεψέ με, σύντομα θα περάσουν. Επίλυσε τυχόν ζητήματα που μπορεί να προκύψουν, οικονομικά ή νομικά. Έχεις τους ανθρώπους σου μαζί σου για να σε βοηθήσουν σε όλη τη διαδρομή. Ωστόσο, η οικονομική σου κατάσταση είναι σταθερή όλο τον μήνα. Θα έρθουν λεφτά. Η προσωπική σου ζωή όμως είναι λίγο περίπλοκη. Μπορεί να έρθουν συγκρούσεις και αντιδράσεις που δεν περίμενες. Πολλά επιχειρήματα δεν θα λειτουργήσουν, αφού φαίνεται ότι αυτά τα ζητήματα δεν έχουν λυθεί εδώ και χρόνια. Η υγεία και η ενέργειά σου είναι σε καλό σημείο. Απέφυγε τη συναισθηματική πίεση και σκέψου όλες τις αρνητικές επιπτώσεις. Η Πανσέληνος στις 18 Μαρτίου στην οργανωτική Παρθένο έχει ένταση και μικρομπερδέματα. Προσοχή στα μικροατυχήματα και στις υπερβολές.

Ιχθύς

Πρόσεχε!

Έχε στο νου σου τις παγίδες του Μάρτη, ονειροπόλο μου ψαράκι. Μεγάλα ή μικρά, τα εμπόδια μπορεί να έρθουν απροσδόκητα, αλλά θα εξαφανιστούν με τον ίδιο τρόπο. Ο τυχερός Δίας είναι βέβαια στο πλευρό σου. Η Νέα Σελήνη στις 2 του μήνα στο ζώδιό σου, σου χαρίζει έμπνευση, ρομαντισμό και ανεμελιά. Όμορφα συναισθήματα. Κάποια παλιά θέματα μπορεί να βγουν στην επιφάνεια, ειδικά στο εργασιακό σου περιβάλλον, οπότε άνοιξε τα αυτιά σου. Απέφυγε τα ταξίδια μεταξύ 18-22 του μήνα. Δεν θα είναι η καλύτερη περίοδος για κανενός είδους σχέσεις. Ωστόσο, η οικονομική σου κατάσταση θα είναι σταθερή. Η ερωτική σου ζωή έχει ωραίες εκπλήξεις για σένα και η οικογένειά σου είναι στο πλευρό σου. Πρόσεχε, αν έχεις διπλή ζωή, γιατί όλα θα βγουν στην επιφάνεια κάποια στιγμή. Αυτό ισχύει για όλα τα είδη σχέσεων. Είσαι υγιής και ενεργητικός, ελκυστικός και γοητευτικός. Να είσαι προσεκτικός όταν οδηγείς! Η Πανσέληνος στις 18 Μαρτίου στην οργανωτική Παρθένο φέρνει απρόβλεπτες εξελίξεις και λίγα εμπόδια στην καθημερινότητά σου. Θα τα καταφέρεις…

SHARE
RELATED POSTS
Όσιος Ονούφριος ο Αιγύπτιος- 12 Ιουνίου
ΠΑΝΑΚΕΙΑ: “Σχέσεις ζωής” ξεκινάμε με Ρόμπερτ Ντε Νίρο, της Ντίνας Σιάγκα
Γνωριμία με τον Κόμβο, την πρωτοβουλία διαπρεπών μελών του Ελληνισμού

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.