ΕΥ ΖΗΝ

Άστρα και προβλέψεις: Σεπτέμβριος 2020, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου

Spread the love

 

Αλεξάνδρα Καρακοπούλου

Σεπτέμβριος 2020

& PANE DI CAPO ΣΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ- ΑΡΧΟΝΤΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ

Catering-Συνέδρια-Γάμοι-Βαπτίσεις-Εκδηλώσεις

Απ.Παύλου 50 (Ανάληψη)-Βενετοκλέων (Στ.Διαγόρας)-Ρόδου-Λίνδου (ΙΚΑ)-Λεωφ.Κρεμαστής-Πηγές Καλλιθέας (Μάϊος-Οκτώβριος)

Κριός

Πάλι, τράβα σκανδάλη…

Έχει ποικιλία, ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου, παρορμητικέ μου Κριέ. Φαίνεται πως με το πισωγύρισμα  που σου χαρίζει ο ανάδρομος Άρης από τις 11 Σεπτέμβρη (11.09.-15.11.), θα αισθανθείς πως το παρελθόν ξαναχτυπά, όλα επιστρέφουν και το κεφάλι σου γυρίζει γύρω από όλα αυτά που εσύ θεωρούσες τελειωμένες υποθέσεις. Μην ασχοληθείς με όλα αυτά όμως, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Πάντρεψε την λογική με το συναίσθημα και δεν θα χάσεις. Όσο και να θες να τα κάνεις όλα γρήγορα, δεν πρόκειται να γίνει. Πήγαινε με τους ρυθμούς, όσο αργοί και να σου μοιάζουν και θα δεις πως θα αρχίσεις να αναπνέεις ξανά. Τα επαγγελματικά σου θα μείνουν λιγάκι στασιμά, αλλά επιφανειακά. Μην μπεις στην διαδικασία να βάλεις πράγματα και ανθρώπους σε τάξη. Δεν θα γίνει αυτό που θες. Άσε τις παράπλευρες απώλειες. Η Νέα Σελήνη στις 17 Σεπτέμβρη στην οργανωτική Παρθένο σου φέρνει όμορφες εκπλήξεις !

Ταύρος

Κάποια μέρα το ξέρω καλά…

Ήρθε το φθινόπωρο, σταθερέ μου Ταύρε. Τα επαγγελματικά, τα του σπιτιού και τα οικογενειακά θα σε προβληματίσουν λιγάκι και αυτόν τον μήνα. Τα προσωπικά σου βρίσκονται σε καλύτερη μοίρα πάντως και παίρνεις μια μικρή ανάσα, για να έχεις να ασχοληθείς μια και καλή από τον Οκτώβριο. Τίποτα δεν χαρίζεται και το ξέρεις καλά. Όσο και να θες να ανεβάσεις τους ρυθμούς σου, ο ανάδρομος Άρης από τις 11 Σεπτέμβρη (11.09.-15.11.) σου χαλάει τα σχέδιά σου. Σταθεροποίησε το εισόδημά σου και άσε τις άσκοπες σπατάλες. Ο καλός ο Δίας βέβαια σου απλώνει το χέρι και εκεί που είσαι έτοιμος να βρίσεις Θεούς και Δαίμονες, σε ενεργοποιεί και βλέπεις φως. Ο παράγοντας «απρόβλεπτα» είναι σε εξέλιξη… κουράγιο. Η Νέα Σελήνη στις 17 Σεπτέμβρη στην οργανωτική Παρθένο ευνοεί τα καινούργια ξεκινήματα, ιδιαιτέρως αν πρόκειται για διαπροσωπικές σχέσεις.

Δίδυμοι

Ε, μα είσαι καταπληκτική/ος…

Κοινωνικότατος, χαρούμενος. Καινούργιοι φίλοι και γνωστοί, ενδιαφέροντες άνθρωποι να σε περιτριγυρίζουν, και έρχεται ένας Άρης ανάδρομος (11.09.-15.11.), που στα γυρίζει όλα τούμπα ανάποδα,  επικοινωνιακό μου Διδυμάκι. Ακυρώνονται ραντεβού, αναβάλλονται δουλειές και κάποιοι φίλοι σου σε κρεμούν ξαφνικά. Έχεις και λίγο γκρίνια, για αυτό μην μπλέξεις με οικονομικά θέματα και απέφυγε και τις πολλές συναλλαγές με γνωστούς και φίλους. Κράτα τα όλα αυτά που θες να λύσεις για το τελευταίο 10ήμερο του μήνα. Μην μιλάς πολύ, κράτα σημειώσεις, άκου, σώπα. Δεν χρειάζεται και πολλά πάρε δώσε με κουραστικούς και τοξικούς ανθρώπους, είπαμε να είσαι επικοινωνιακός αλλά όχι κι έτσι. Κάνε στην άκρη όλη αυτή την ανούσια «φασαρία» και επικεντρώσου στα δικά σου. Η Νέα Σελήνη στις 17 Σεπτέμβρη στην οργανωτική Παρθένο είναι καλή μαζί σου και σου φέρνει έναν αέρα θετικών αλλαγών στην οικογένεια και στο σπίτι σου.

Καρκίνος

Τσάι με λεμόνι, στο μπαλκόνι.

Κέφια έχεις, ευαίσθητό μου Καρκινάκι και φαίνεται. Ο Σεπτέμβρης μπαίνει όμορφα και σε προσκαλεί να την διατηρήσεις αυτή την διάθεση και να την χρησιμοποιήσεις για το καλό σου. Ναι, αναποδιές και μικροεμπόδια δεν θα λείψουν από την καθημερινότητά σου, με τον δυναμικό Άρη ανάδρομο (11.09.-15.11.). Όλος αυτός ο κλασικός πλανητικός δυναμισμός φέρνει ανακατατάξεις και απρόσμενα, ξαφνικά γεγονότα. Μην γκρινιάζεις, δες το καλό σε όλη την υπόθεση. Τα οικονομικά θέματα πέφτουν στο τραπέζι και αποτελούν θέμα για συζήτηση. Μείνε όσο πιο μπορείς πιο ήρεμος, δεν χρειάζεται να πιαστείς από τα μαλλιά με τους μακρινούς σου συγγενείς και να τσακωθείς αν η αυλή σου είναι μικρότερη από αυτή του αδερφού σου. Κάνε αγορές που έχουν σχέση με το σπίτι, με την υγεία σου, σωματική και πνευματική, κάτι που θα σου φτιάξει την διάθεση, έστω. Η Νέα Σελήνη στις 17 Σεπτέμβρη στην οργανωτική Παρθένο φέρνει νέα πρόσωπα και μετακινήσεις που έχουν νόημα και σκοπό.

Λέων

Πες το μ΄ενα φιλί

Αυτό το φθινόπωρο θα μπορούσε να έχει βγει από ταινία Τζέιμς Μπόντ, λαμπερό μου Λιοντάρι. Οι δουλειές και οι προτεραιότητες δεν σταματούν, αφού έτσι κι αλλιώς έχεις βάλει στόχο την καριέρα σου. Συναναστρέφεσαι περισσότερο με όλους αυτούς που αναγνωρίζουν την αξία σου και ομολογώ πως η εξέλιξή σου μέσα από όλα τα σκαμπανεβάσματα τώρα αρχίζει και φαίνεται. Μπράβο! Μην δίνεις σημασία στον δυναμικό Άρη που γυρίζει ανάδρομος (11.09.-15.11.) και φέρνει καθυστερήσεις και εμπόδια. Η αισθησιακή Αφροδίτη είναι εδώ για να σε σώσει από την «καταστροφή του κόσμου». Ακόμη και τα οικονομικά σου φτιάχνει. Ας μην ξεχνάμε και τα ερωτικά που σε καίνε, και αυτά τα ευνοεί, αφού σε κάνει πιο ενδιαφέρων, πιο εκδηλωτικό, πιο κοινωνικό, πιο ευθύ απέναντι στο πρόσωπο του ενδιαφέροντος σου. Προσοχή στα κρυφά και τα παρασκηνιακά ραντεβού. Η Νέα Σελήνη στις 17 Σεπτέμβρη στην οργανωτική Παρθένο σου προσφέρει μια αόρατη ασπίδα που σε προστατεύει από ανούσια έξοδα και ρίσκα.

Παρθένος

Τι τρέλα μου ζητάς

Σαν να έχει μειωθεί το άγχος σου αυτόν μήνα λιγάκι, οργανωτικέ μου Παρθένε. Ο επικοινωνιακός Ερμής σε βοηθά να λύσεις και να συζητήσεις οικονομικά θέματα και να κάνει τις σωστές κινήσεις. Μην βιάζεσαι, μην χάνεις την γνωστή σου κρίση και δίνε περισσότερη σημασία στην λεπτομέρεια. Τώρα θα χαρείς ή όχι τους καρπούς των αποφάσεών σου που πήρες αυτούς τους δύσκολους μήνες. Μην κλείνεις τα αυτιά σου και διεκδίκησε αυτά που σου ανήκουν. Ίσως να σου φέρει και ένα νέο αλλά παλιό ερωτικό ενδιαφέρον ο Σεπτέμβρης. Προσοχή σε μυστικές, παράνομες «ιστορίες» και ότι είναι προβληματικό και μπλεγμένο από την αρχή. Πίστεψέ με, δεν το έχεις καθόλου ανάγκη αυτή την περίοδο. Ανάδρομος Άρης είναι αυτός (11.09.-15.11.), κάνει τα δικά του. Η Νέα Σελήνη στις 17 Σεπτέμβρη στο ζώδιό σου έχει πολλά να πει. Σου δίνει πάθος, συναίσθημα ασφάλειας και σταθερότητας και ευνοεί τα καινούργια ξεκινήματα.

Ζυγός

Θωρακισμένη Μερσεντές

Απαιτητικός ο Σεπτέμβρης, διπλωματικέ μου Ζυγέ. Ο δυναμικός ανάδρομος για τώρα Άρης (11.09.-15.11.), κάνει τα δικά του. Δυσκολεύει το «παιχνίδι» και δημιουργεί μια σχετική ταλαιπωρία σε όλα τα επίπεδα. Ρίχνει την σωματική σου αντοχή και την ψυχική σου ενέργεια. Σε βάζει στο επίκεντρο των αντιπαραθέσεων και σου δημιουργεί έναν σχετικό εκνευρισμό. Καλύτερα να κρατήσεις αποστάσεις από οτιδήποτε μοιάζει εκρηκτικό και ανώριμο για να μπει στο τραπέζι των συζητήσεων. Άστα για τον επόμενο μήνα, δεν θα τα λύσεις τώρα. Βγες, διασκέδασε, δες φίλους και νιώσε το δέσιμο μαζί τους που θα σου κάνει πολύ καλό. Μπορεί να μην καλείσαι τώρα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, αλλά αυτή η μικρή αποστασιοποίηση θα σε βάλει στο τρυπάκι να επεξεργαστείς χρήσιμες πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν μετέπειτα. Μετά τις 21 του μήνα το κλίμα φτιάχνει. Η Νέα Σελήνη στις 17 Σεπτέμβρη στην οργανωτική Παρθένο σου δίνει λύσεις στο πιάτο και εσύ χαίρεσαι πολύ γιαυτό.

Σκορπιός

Να κάνουμε push-ups

Μήνας καινούργιων ξεκινημάτων και αναπροσδιορισμού ο Σεπτέμβρης, μυστικοπαθή μου Σκορπιέ. Με τον παραδοσιακό σου Κυβερνήτη πλανήτη Άρη ανάδρομο (11.09.-15.11.), κάνει εντυπωσιακές τις μέρες και τις νύχτες αυτής της χρονικής περιόδου. Τώρα, περισσότερο από ποτέ είναι η καταλληλότερη στιγμή για να φροντίσεις την ψυχική και σωματική σου υγεία. Εξετάσεις, διατροφή, γυμναστική, διαλογισμό. Η δουλειά και όλη η καθημερινότητα μπορεί να σου «ξινίζει» προς το παρόν και να μοιάζει πως δεν προχωράει τίποτα όπως θα το ήθελες. Κάνε υπομονή και μάζεψε όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστείς αργότερα. Μυστικά και ψέματα, θα μάθεις μπόλικα. Γίνεσαι περισσότερο εξωστρεφής με τον επικοινωνιακό Ερμή στο ζώδιό σου, βγαίνεις, μετακινείσαι και όλα αυτά σε ένα καλό κλίμα. Λάμπεις έτσι κι αλλιώς, δεν έχεις ανάγκη. Η Νέα Σελήνη στις 17 Σεπτέμβρη στην οργανωτική Παρθένο είναι καλή μαζί σου, αφού σου δίνει στο πιάτο υπέροχες ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα.

Τοξότης

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω

Κέφι, εξωστρέφεια και χιούμορ έχει για σένα ο Σεπτέμβρης, ταξιδιάρικό μου Τοξοτάκι. Ωραίες οι επαγγελματικές ευκαιρίες, καλύτερα τα οικονομικά και η ενέργεια σε πολύ καλά επίπεδα. Είσαι όλη την ώρα έξω ( τι πρωτότυπο ) και βρίσκεσαι με ανθρώπους που έχουν ενδιαφέρον, έχουν να σου προσφέρουν γνώση, όνειρα και ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Μην κατεβάσεις τα ρολά σου όμως από τις 11 του μήνα και μετά που ο δυναμικός Άρης γυρίζει ανάδρομος (11.09.-15.11.). Μπορεί να αισθάνεσαι πως όλα βαραίνουν λιγάκι και πάνε πίσω. Μην σταματάς να κινείσαι… Κατά τα άλλα και λάμπεις και κάνεις εντύπωση. Τα βάζεις όλα σε τάξη και βρίσκεις τις λεπτές ισορροπίες εκεί που είναι απαραίτητες. Ακόμη και στην δουλειά κάνεις τις σωστές συμμαχίες. Η Νέα Σελήνη στις 17 Σεπτέμβρη στην οργανωτική Παρθένο έχει πολύ μεγάλη ισχύ για σένα, αφού σε ωθεί να πετύχεις τα πιο τρέλα επαγγελματικά σου όνειρα.

Αιγόκερως

Δυνατά, δυνατά

Δυνατές οι πλανητικές συνυπάρξεις και αυτόν τον μήνα, εργασιομανή μου Αιγόκερε. Ο χρόνος είναι με το μέρος σου. Αλλάζει η ζωή σου ριζικά ( έχει αλλάξει ήδη ) και νιώθεις μια σχετική παντοδυναμία μέσα σου που δεν μπορείς καλά καλά να εξηγήσεις. Αναβολές και καθυστερήσεις είναι δυστυχώς κομμάτι της καθημερινότητας με τον δυναμικό Άρη να περνάει ανάδρομος (11.09.-15.11.) και να ταράζει λίγο τα νερά. Η οικογένεια, οι «ρίζες», το σπίτι και η ιδιωτικότητα έχει μικρά εμπόδια, αλλά όχι αξεπέραστα. Όλα αυτά που μοιάζουν να σου προσθέτουν όμως άγχος και εσύ να αισθάνεσαι πως τώρα τελείωσαν όλα και τι θα κάνω, εκεί είναι που όλα έχουν τον λόγο τους. Τώρα οργανώνεις, σκέφτεσαι, πληροφορείσαι για μετά. Αν σκέφτεσαι νέα καριέρα ή κάποια επαγγελματική αλλαγή,  τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις σχετική προετοιμασία. Είσαι πιο συναισθηματικός, αλλά μην φτάνεις στο άλλο άκρο. Μικρές οικονομικές «ενέσεις» σου φτιάχνουν το κέφι. Η Νέα Σελήνη στις 17 Σεπτέμβρη στην οργανωτική Παρθένο σου δίνει φτερά να πετάξεις και να εκπληρώσεις τους στόχους σου.

Υδροχόος

Εγώ και ο Πουφ

Μπόλικα τα δώρα του μήνα, αέρινέ μου Υδροχόε. Μπορεί ο δυναμικός Άρης να γυρίζει ανάδρομος (11.09.-15.11.), μαζί του να παίρνει σβάρνα και τα προγράμματα, τα πλάνα και τις μετακινήσεις, να τα φέρνει όλα άνω κάτω, σαν να πηγαίνουν όλα σε slow motion, αλλά η επικοινωνία και η κινητικότητα δεν φαίνεται να σταματούν. Η υπομονή (που δεν έχεις και πολύ) δοκιμάζεται. Η καθημερινότητα έχει βάρη, έχει τριβή ιδιαιτέρως με τους πολύ κοντινούς σου ανθρώπους. Αυτό θα παραμείνει σαν γενικό κλίμα μέχρι τον Νοέμβρη, οπότε κάνε τα κουμάντα σου. Βρες διεξόδους, ξέσπασε όπως ξέρεις εσύ, πρωτότυπα, ανορθόδοξα. Τώρα είναι η κατάλληλη χρονική περίοδος για να αφήσεις την φαντασία σου να οργιάσει και να εμπλουτίσεις την ζωή σου. Ο επικοινωνιακός Ερμής σε βοηθάει και σε κάνει ακόμη πιο φιλικό και πειστικό απέναντι στους άλλους, ακόμη και στους πιο δύσκολους. Παρέμεινε δίκαιος και μην κάνεις κανέναν καβγά, θα τα καταφέρεις με διάλογο. Η Νέα Σελήνη στις 17 Σεπτέμβρη στην οργανωτική Παρθένο σου φέρνει όμορφα νέα σχετικά με τα οικονομικά σου.

Ιχθύες

Μπαμ και κάτω

Πολλές οι αντιθέσεις και οι αλλαγές τον Σεπτέμβρη, ονειροπόλο μου Ψαράκι.  Έρχονται διάφορα προβλήματα στην επιφάνεια, δυσκολίες, σκοτεινές πλευρές μια σχέσης, ενός γάμου, κάτι που δεν εννοείς να κατανοήσεις και να αντιμετωπίσεις κατάμουτρα. Ξέχνα τον φανταστικό σου κόσμο, εκεί που πας και κλείνεσαι και κάνε την ψυχραιμία, ωριμότητα και λογική φίλους σου. Δύσκολο να το κάνεις, εύκολο να το λες, το ξέρω. Εκτίμησε τις καταστάσεις, μάζεψε τις πληροφορίες που χρειάζεσαι και περίμενε. Μέχρι τον Νοέμβριο έχεις μπόλικο χρόνο στην διάθεσή σου με τον δυναμικό ανάδρομο Άρη (11.09.-15.11.) να κάνει βόλτες. Προσοχή και στα οικονομικά σου. Μην αρχίσεις τις παρορμητικές αγορές και τις αψυχολόγητες σπατάλες, θα πέσεις έξω. Από την άλλη ρίξε το βάρος σου στα επαγγελματικά όπου ότι δώσεις αυτό θα πάρεις. Η Νέα Σελήνη στις 17 Σεπτέμβρη στην οργανωτική Παρθένο σε κάνει να νιώθεις καλύτερος με τον εαυτό σου και να βάζεις επιτέλους την προσωπική σου εξέλιξη σε δράση.

SHARE
RELATED POSTS
Όσα έμαθα στο Κτήμα Βιβλία Χώρα, του Στράτου Καραγαβριηλίδη
Δώρο δίνω ένα ποίημα, δώρο θέλω τον Ρούντολφ να μού πει…, της Μαρίας Γεωργαλά
Προβλέψεις Εβδομάδας από 27 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου, της Σμάρως Σωτηράκη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.