Πόρτα σε ιστορίες/χρονογραφήματα/διηγήματα

Άρχισε να καλωσορίζεις ξανά εσένα, της Δέσποινας Γρηγοριάδη

Spread the love

Η Δέσποινα Γρηγοριάδη είναι ιδιωτική υπάλληλος, τα τελευταία πέντε χρόνια ασχολείται με το γράψιμο και με διαφορά άρθρα και διηγήματα. Ηλεκτρονικά κυκλοφορεί το πρώτο της διήγημα με τίτλο “Ξεκλειδώνοντας την καρδιά μου”.

dav

Όλα αρχίζουν και τελειώνουν απ’  τον τρόπο που εσύ συμπεριφέρεσαι   στον εαυτό σου.

Εάν εσύ ζεις μια καλή και τίμια ζωή, όσα κι ‘ αν ακούσεις, δεν θα σε αγγίζουν καθόλου. Εάν όμως είσαι η πρώτη/ος που κρίνεις ότι κάνεις, γιατί θα μπορούσε να ήταν κι ‘  αλλιώς και συνεχώς  επιδιώκεις διάφορες  αναμετρήσεις  μέσα σου. Την ταυτότητα σου την ακυρώνεις από δική σου επιλογή.

Οι σκέψεις και οι αντιδράσεις σου, είναι εκείνες που   καθορίζουν το άγνωστο αύριο. Γιατί; να μην παίρνουν μορφή όλα τα ωραία και να χάνουν οι στιγμές το νόημα τους.

Δίνοντας έμφαση σε υπεραναλύσεις από τον εαυτό σου, μέχρι τους γύρω σου χωρίς να φέρνουν ένα σημαντικό αποτέλεσμα. Για να κάνεις καλό στον εαυτό σου, αλλά και στους άλλους τα λόγια τα επιπλέον είναι περιττά, ένα απλό καθημερινό ενδιαφέρομαι αρκεί. Δίχως να κατασκευαστεί ολόκληρο σενάριο για το τι θα πεις και τι θα κανείς. Αντί να φτιάχνεις κάστρα όπως λένε  θα χαλάς και θα χαλιέσαι.

Άρχισε λοιπόν να καλωσορίσεις ξανά εσένα, για να ξεκλειδώσεις όλες τις κλειστές πόρτες να νιώσεις, τον άλλον αέρα της ζωής. Κι  ο προσανατολισμός σου όλος,  θα επικεντρωθεί μόνο στα καλά στοιχεία που έχεις και έχουν.

SHARE
RELATED POSTS
Ζώντας ένα ψέμα, του Δημήτρη Κατσούλα
Το 2021 θα το θυμάμαι με σεβασμό και ευγνωμοσύνη, του Κωστή Α.Μακρή
Ο καλύτερός μου εαυτός βγαίνει όταν…., της Αναστασίας Φωκά

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.