Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Άννα Ζωάννου: “Δώσαμε και φέτος χαμόγελο σε περισσότερους από τους εγγεγραμμένους πολίτες στην Πρόνοια. Αυτό μας δίνει χαρά”

Spread the love

“Ολοκληρώσαμε με επιτυχία και απόλυτο σεβασμό τις ανάγκες των συμπολιτών μας, οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στην Πρόνοια του Δήμου Ρόδου. Από τους 280 συμπολίτες μας καλύφθηκαν με διακριτικότητα από τις Υπηρεσίες του Δήμου μαας περισσότεροι από 320 συμπολίτες μας, οι οποίοι παραλαμβάνουν στα σπίτια τους τα είδη που χρειάζονται για την ασφαλή και υγιή διαβίωσή τους με τρόφιμα μακράς διαρκείας, και ό,τι χρειάζεται για το πασχαλινό τραπέζι. Είμαστε χαρούμενοι γιατί όλοι θα κάνουν Πάσχα και φέτος χωρίς να τους λείπει κάτι”.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η Αντιδήμαρχος Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής κα Άννα Ζωάννου με πόρους του Δήμου Ρόδου πραγματοποιείται καθημερινά η διανομή κατ’οίκον,  ευχαριστώντας θερμά τόσο το υπηρεσιακό  προσωπικό και τους μάγειρες όσο και τον Δήμαρχο Ρόδου κο Φώτη Χατζηδιάκο που δεν παραλείπει με διακριτικότητα να έχει το βλέμμα του στους λιγότερο ευνοημένους πολίτες της Ρόδου.

Η κα Ζωάννου υπενθύμισε ότι καθημερινά σιτίζονται από τον Δήμο Ρόδου μεσημέρι και βράδυ 172 εγγεγραμμένοι πολίτες, ωστόσο πάντα υπάρχει επιπλέον φαγητό, το οποίο διατίθεται σε όσους το έχουν ανάγκη και το ζητήσουν χωρίς να είναι γραμμένοι επισήμως στους προνοιακούς καταλόγους. Το παραπάνω συμβαίνει στην πόλη της Ρόδου, ενώ όσον αφορά στα χωριά τόνισε ότι  οι ανάγκες των κατοίκων καλύπτονται σε συνεργασία πάντα με τον Δήμο Ρόδου και τους Προέδρους των Κοινοτήτων.

“Μπορεί η Δημοτική Αρχή του Φώτη Χατζηδιάκου να μην κάνει σημαία την αλληλεγγύη που έχει εμπράκτως εφαρμόσει, για ευνοήτους λόγους, αλλά είναι μια πραγματικότητα. Δουλέψαμε από την αρχή της θητείας μας με συνέπεια, σοβαρότητα, διακριτικότητα, μεθοδικότητα και αποτελεσματικά ώστε να μην πεινά κανένας Ροδίτης. Αν αυτό εκτιμηθεί από τον κόσμο θα μας δώσει διπλή χαρά, αν όχι εμείς είμαστε συνεπείς με την συνείδησή μας ότι πράξαμε το ανθρωπίνως δυνατό με τον  καλύτερο και σεμνότερο τρόπο ”

Ρεπόρταζ: iPorta.gr – 25.04.2019, Τζίνα Δαβιλά

SHARE
RELATED POSTS
Τσιμουδιά οι τοκογλύφοι…, του Γιώργου Αρκουλή
Βουλευτική ασυλία, αλλά με μέτρο…, του Νίκου Ζέρβα
Σεβασμός. Με γαλάζια διαγράμμιση ο δήμος Ρόδου προστατεύει τις θέσεις στάθμευσης ΑμεΑ – Την ευθύνη πια έχουν οι πολίτες

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.