Πόρτα στη Δωδεκάνησο

“Υγεία για όλους ο Αττάβυρος” η νέα Κοιν.Σ.Επ. Έμπωνας, του Παναγιώτη Κουνάκη

Spread the love

Σε συνάντηση που έγινε στον Έμπωνα με πολλούς συμμετέχοντες αποφασίστηκε η ίδρυση μιας ΚΟΙΝΣΕΠ υγείας. Αυτή θα έχει σκοπό την ασφαλή και ισόνομη πρόσβαση στην υγεία των κατοίκων απομακρυσμένων περιοχών. Μια πρωτοβουλία που ξεκινάει από τον Έμπωνα και περιμένει να έχει συνέχεια και από άλλους σε απομακρυσμένα χωριά και νησιά με αντίστοιχες ανησυχίες και προβλήματα. Το όνομα αυτής “Υγεία για όλους ο Αττάβυρος”.

Ο Παναγιώτης Κουνάκης είναι Επιχειρηματίας, Μαθηματικός-Msc in Management και Ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος Ν. Αιγαίου. Θα συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του υποψήφιου Περιφερειάρχη Μανώλη Γλυνού “Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου-Περιφέρεια Τεσσάρων Εποχών”

SHARE
RELATED POSTS
Φώτης Χατζηδιάκος: “Ύποπτοι καταμερισμοί του ΕΣΠΑ από τον κο Χατζημάρκο για να κερδίσει τις εντυπώσεις. Και δεν υπογράφει ό,τι οφείλει στο Δήμο Ρόδου για το Ροδίνι”
.jpg
Δίπλα σας στο δύσκολο έργο σας, του Φώτη Χατζηδιάκου [Δήμαρχος Ρόδου]
Μανώλης Γλυνός: 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.