Πόρτα στην Πολιτική

Συζήτηση για μέτρα στον τουρισμό σε ενδεχόμενο Brexit

Spread the love

Μέτρα, που θα διασφαλίσουν την απρόσκοπτη κίνηση Βρετανών τουριστών προς την Ελλάδα, σε ενδεχόμενο Brexit, συζήτησαν σήμερα στο Υπουργείο Τουρισμού, ο υπουργός κ. Χάρης Θεοχάρης και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Στο επίκεντρο της συζήτησης ήταν η εξασφάλιση τρόπων διευκόλυνσης των μετακινήσεων στις πύλες εισόδου της χώρας, για την αποφυγή φαινομένων συνωστισμού και ταλαιπωρίας των τουριστών.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν στη διευκόλυνση των Ρώσων τουριστών και ειδικότερα η ταχύτερη έκδοση visas και η κάλυψη μεγαλύτερης χρονικής διάρκειας, ιδίως για ανήλικα άτομα.

SHARE
RELATED POSTS
Προς ΠΝΑι: Περίσσεψε ακόμα λάσπη; Δεν εξαντλήθηκε με τα χορηγούμενα τρολ που εξαφανίστηκαν την επομένη των εκλογών;
Μ. Γλυνός από Λειψούς και Πάτμο:  Ανοιχτές πόρτες, συνεργασία και διάλογος από την επόμενη ημέρα των εκλογών
8a32d43e3973b6748628d90931156741a549a9042277e01b9d1cccbe099303df.jpg
Επανεκλογή του Θεοδωράκη ως επικεφαλής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ με ποσοστό 88.11%

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.