Παραγωγή βιοτεχνικού παγωτού: είναι και αυτό το Ζαχαροπλαστείο “Μίλτος” που μεταφέρει πολλά χρόνια την τεχνογνωσία των συνταγών της Θεσσαλονίκης στη Ρόδο, στην οδό Καναδά 107.
Ο Μίλτος Σταματίδης χρησιμοποιεί πάντα τοπικά υλικά, γάλα, κρέμα γάλακτος, ώστε να έχει την παραγωγή της ημέρας πάντα φρέσκια και πάντα τηρώντας υψηλές προδιαγραφές παρασκευής και θρεπτικότητας.
Ο ίδιος επισημαίνει ότι “το παγωτό είναι το πιο υγιεινό γλυκό για όλες τις ηλικίες”, μια και τα υλικά που χρησιμοποιεί είναι γάλα ΡΟΔΟΓΑΛ, ΙΟΝ NUTELLA και προϊόντα ΟΛΥΜΠΟΣ.
Το iPorta.gr βρέθηκε στο εργαστηριο κατά την παρασκευή παγωτού μαστίχα.
Η πιο ωραία πρόταση για κάθε στιγμή της ημέρας, κάθε εποχής.
Καλό μήνα, καλό Πάσχα από το Ζαχαροπλαστείο “Μίλτος”
Πληροφορία: Το ζαχαροπλαστείο Μίλτος σας ενημερώνει ότι ανήμερα του Πάσχα το κατάστημα θα λειτουργήσει απο τις 8 το πρωί έως τις 10:30 το βράδυ.
Η υπηρεσία Delivery θα λειτουργεί κανονικά στο 2241 036443
Ο Μίλτος Σταματίδης κατά την παρασκευή παγωτού μαστίχα στο εργαστήριο του Ζαχαροπλαστείου “Μίλτος” στην οδό Καναδά 107, στη Ρόδο.