Ανοιχτή πόρτα

“I.C.E.D”! *, του Γιώργου Σαράφογλου-by George Sarafoglou

Spread the love

Ο Γιώργος Σαράφογλου είναι σκιτσογράφος-γελοιογράφος και επιχειρηματίας. Διαβιεί στην Νέα Υόρκη. George Sarafoglou is a political cartoonist and businessman. He lives in New York City.

* Η λέξη “Iced” στην αμερικανική αργκό εννοεί κάποιον που δολοφονήθηκε και έχει ιδιαίτερη σύνδεση με την μαφία.

Ασφαλώς η I.C.E.(Immigration and Customs Enforcement – Μεταναστευτική και Τελωνειακή Επιβολή) είναι η υπηρεσία στην οποία έχει ανατεθεί η εκδίωξη παράτυπων μεταναστών και ιδιαίτερα αυτών με βεβαρημένο ποινικό μητρώο ή σκούρο δέρμα!

Εντωμεταξύ οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν είναι ακριβή αντίγραφα των Ναζί επι Χίτλερ όπου ασκούν τέτοια τρομοκρατία που πολλοί πολίτες φέρουν μαζί τους έγγραφα που αποδεικνύουν ότι είναι νόμιμοι ή και αμερικανικοί πολίτες!

Η Αμερική σήμερα είναι μια σκιά του εαυτού της γεμάτη τρόμο…και όχι μόνο για τους πολίτες της αλλά και για όλο τον πολιτισμένο κόσμο…ΝΤΡΟΠΗ.

SHARE
RELATED POSTS
Για γέλια ή για κλάματα;, του Μάνου Στεφανίδη
Νίτσα Φωταρά-Παγκά, σέ δικαίωσε η ζωή. Πολύφωτη και γονιμοποιός η παρουσία σου, του Δημάρχου Ρόδου κου Φώτη Χατζηδιάκου
Παρομοιώσεις, ταυτολογίες και ταυτότητες. Τίποτα καινούριο, τίποτα πρωτότυπο, του Κωστή Α. Μακρή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.