Αναγνώστες

Το καλοκαίρι έφυγε, της Μαριάννας Φωτοπούλου

Spread the love
Άλλο ένα καλοκαίρι έφτασε στο τέλος του. Ένα καλοκαίρι γεμάτο εκπλήξεις που ποτέ δεν ξέρεις για που μπορεί να ξεκινήσεις και που να καταλήξεις. Ξεκινάς τις διακοπές γεμίζοντας τις βαλίτσες με ρούχα, παπούτσια, αντηλιακά αλλά και με ελπίδα, χαρά, προσμονή, ενθουσιασμό και ένα προαίσθημα πως αυτό το καλοκαίρι θα είναι ξεχωριστό. 

Το ταξίδι μέχρι να φτάσεις στον προορισμό σου αποτελεί πάντα το πιο ωραίο κομμάτι διότι όπως όλοι ξέρουμε πως “σημασία δεν έχει ο προορισμός, αλλά το ταξίδι”. Οι ακτίνες του ήλιου φωτίζουν το πρόσωπο σου, το αεράκι ανεμίζει και περνάει μέσα από τα μαλλιά σου και η αλμύρα της θάλασσας έχει μείνει πάνω στο δέρμα σου δίνοντας ένα απίστευτο άρωμα καλοκαιριού. Όλοι γύρω σου είναι χαρούμενοι, χαμογελαστοί, χαχανίζουν κάνοντας αστεία, ερωτεύονται και ρουφάνε την ενέργεια των ανέμελων αυτών καλοκαιρινών στιγμών. Ξεκουράζονται και γεμίζουν τις μπαταρίες τους για τον Σεπτέμβριο που έρχεται. 

Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή να συλλέξεις τις υπέροχες αυτές στιγμές και να πορευτείς με αυτές τον υπόλοιπο χρόνο. Αυτές οι στιγμές είναι που γεμίζουν τις βλέψεις μας για το αύριο με αισιοδοξία. Γιατί σε όλα υπάρχει και η θετική πλευρά και αυτό είναι το μάθημα που μας δίνει το καλοκαίρι.

H Mαριάννα Φωτοπούλου είναι φοιτήτρια στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
SHARE
RELATED POSTS
Μοναξιά, της Άννας Τσεκούρα
11828616_10207249877466084_1588398591576263362_n.jpg
Είναι εφικτό να έρθει ο Ολυμπιονίκης Φελπς στη Ρόδο;, του Γιάννη Καραγιάννη
High Definition και όχι Standard Definition Κυρία Digea, του Δημήτρη Κατσούλα

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.