ΕΥ ΖΗΝ

Παγωτό Μαστίχα: μια απλή συνταγή για να το φτιάξετε μόνοι σας!

Spread the love

Υλικά

1 κουτί σαντιγί Μόρφατ

300 γραμ. κρέμα γάλακτος φυτική την πράσινη με το παγωτό απ’ έξω

1 ζαχαρούχο γάλα

1 κ μαστίχα σκόνη

2 βανίλιες

2 κουταλάκι  γλυκού μέλι ανθέων

Εκτέλεση

Παίρνεις το μπολ του μίξερ που είναι ανοξείδωτο και το βάζεις στη κατάψυξη για 30 λεπτά Μετά ρίχνεις όλα τα υλικά μέσα και τα χτυπάς για 10 λεπτά Μετά βάζεις κατάψυξη για μια 60 λεπτά Ξανά βγάζεις χτυπάς για 7 λεπτά και βάζεις κατάψυξη για 1 ώρα Επαναλαμβάνεις άλλη μια φορά και μετά παγώνεις κανονικά και είναι έτοιμο!

SHARE
RELATED POSTS
 Νέα έκθεση της εικαστικού Μαρίας Κομπατσιάρη στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού
fefe4882b51e5ac5d599c8c827393753.jpg
25 Μαΐου 1932: ο Γκούφυ “γεννιέται”!
Σύναξη της Υπεραγίας Θεοτόκου της Γοργοεπηκόου – 1η Οκτωβρίου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.