Ανοιχτή πόρτα

Πάρτι και άνιμαλς, του Μάνου Στεφανίδη

manosstefanidis2.jpg
Spread the love

 manosstefanidis2.jpg

    

* Ο Μάνος Στεφανίδης είναι Ιστορικός Τέχνης

και Αναπληρωτής Καθηγητής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών 

 

 

 

19424531_442492306106794_2002315107773412647_n.jpg

 


Η σπέκουλα με την Χ. Α είναι η ντροπή όλου του πολιτικού φάσματος. Θυμάστε τον Φίλη να κατηγορεί την Κωνσταντοπούλου για χαριστική μεταχείρισημεταχείριση των χρυσαύγουλων;

 

Ο Κυριάκος πάλι επειδή δεν εξασφαλίζει την πολυπόθητη αυτοδυναμία παρά τον γενικό χαμό, ποντάρει στους ψηφοφόρους των νεοναζί αντί να διεκδικήσει το κέντρο και να σαρώσει.

 

Δηλαδή ακολουθεί τις ακροδεξιές εμμονές του Σαμαρά υποτασσόμενος στα γέρικα ανακλαστικά της Ν.Δ. Τεράστιο ηθικό λάθος ( εννοώ πολιτικό ) που θα το πληρώσει.

Ο Αλέκσης πάλι, μαιτρ της γεροντίστικης μικροπολιτικής, μ’ αυτά και μ’ αυτά κάνει πάρτι. Φοβάμαι πάντως πως ο Τσίπρας ως μελλοντικός αρχηγός της αξιωματικής Αντιπολίτευσης θα είναι καταστροφικότερος από ό τι ως πρωθυπουργός. Αυτά και καλή συγκομιδή σκουπιδιών που θα έλεγε και η συντρόφισσα Δούρου.

 

ΥΓ 1. Κύριε Καμίνη κάντο όπως ο Χατζηδάκης! ( Είναι προφανές πως το διαρκές σκάνδαλο των σκουπιδιών αποδεικνύει όχι μόνο την βαθιά παρακμή και διαφθορά της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και την πλήρη αποδιοργάνωση του κεντρικού κράτους).

 

ΥΓ 2. Τι διαπραγματευτής ο Αλέκσης! Καλύτερος και από τον Βενιζέλο της εποχής του PSI. Ο οποίος Βενιζέλος έχοντας κατασπαταλήσει εν αμαρτίαις τον πληθωρικό εαυτό του τώρα επιθυμεί να μάς ξανασώσει βάζοντας το πολύτιμο ego του στην διατίμηση. Μ ‘ αυτά και με αυτά κι άλλο πάρτι ο Αλέκσης και ο ελλόγιμος Καρανίκας!

 

Συμπέρασμα : Τελικά στο καφενείον Η Ελλάς ούτε ο Εγγονόπουλος δεν μάς γλυτώνει.

 

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.  

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Παγκόσμια ημέρα κατά της παιδικής εργασίας, η σημερινή, του Κώστα Αρβανίτη
World Gin Day!, του Γιώργου Σαράφογλου, by George Sarafoglou
Notre-Dame…, by George Sarafoglou-του Γιώργου Σαράφογλου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.