Ανοιχτή πόρτα

“MAGA” Monkeys!, του Γιώργου Σαράφογλου-George Sarafoglou

Spread the love

Ο Γιώργος Σαράφογλου είναι σκιτσογράφος-γελοιογράφος και επιχειρηματίας. Διαβιεί στην Νέα Υόρκη.

Την περασμένη Πέμπτη άρχισαν οι ακροάσεις από την ειδική επιτροπή της Βουλής των Αντιπροσώπων που εξετάζει την επίθεση στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου 2021 από οπαδούς του Τραμπ.

Αν και η επιτροπή έπρεπε να είναι δικομματική και να απαρτίζεται απο Δημοκράτες και Ρεπουμπλικάνους, μόνο η ρεπουμπλικανή Λιζ Τσένεϊ – κόρη του πρώην αντιπροέδρου του George Bush του νεώτερου – δέχθηκε να συμμετάσχει και μάλιστα είναι η μόνη από τους ρεπουμπλικάνους που είναι επικριτική και κρατάει τον Τραμπ αποκλειστικά υπεύθυνο για τα έκτροπα εκείνης της ημέρας.

Ασφαλώς αυτή η γενναία πολιτικός είναι στην μπούκα του Τραμπ ο οποίος έχει εξαπολύσει έναν αγώνα εναντίον της για να μην επανεκλεγεί.

Στις 6 Ιανουαρίου ως απο θαύμα γλίτωσαν απο τον εξαγριωμένο όχλο ο Αντιπροέδρος Πενς, η  Προέδρος της Βουλής Πελόση και πολλοι άλλοι πολιτικοί που είχαν συγκεντρωθεί για να κυρώσουν την εκλογή του Μπάιντεν.

Το λουτρό αίματος απεφεύχθη αλλά η Δημοκρατία τραυματίστηκε και όπως αποδεικνύεται απο όλα τα στοιχεία της έρευνας της επιτροπής και του FBI ο μόνος υπαίτιος και υποκινητής ήταν – και παραμένει – ο Τραμπ!

* MAGA (Make America Great Again)

Με αυτό το σύνθημα – Κάντε την Αμερική Μεγάλη και Πάλι – κατάφερε ο Τραμπ να πλανέψει ανεγκέφαλους Αμερικανούς και να απαγάγει το ρεπουμπλικανικό κόμμα.

SHARE
RELATED POSTS
Το βαρύ πέπλο της εσκεμμένης άγνοιας, του Ηλία Καραβόλια
2019, το άγνωστο, το περιπετειώδες, του Γιάννη Καραχισαρίδη
llll.png
Χριστούγεννα στην «Φάρμα των Ζώων», του Νίκου Βασιλειάδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.