Ανοιχτή πόρτα

Το χάραγμα του Βελζεβουλ… pass εξορκισμού, του Πάνου Μπιτσαξή

Spread the love

•Το κίνημα των ταυτοτήτων μου προκαλεί μεγάλη ικανοποίηση. Δείχνει πως το μεγαλύτερο μέρος του «ακροδεξιού» κοινου ρέπει περισσότερο προς την βλακεία και λιγότερο προς την επιθετική βιαιότητα.Ένα κράμα αμάθειας, δεισιδαιμονίας και πρόληψης που πρέπει να το δει κανείς περισσότερο με κατανόηση παρά με φόβο. Όλοι δικαιούνται κατανόησης. Ιδιως οι ηλίθιοι. Έχουν κι αυτοί δικαιώματα. Το θέμα δειχνει και το μεγάλο βάθος της δημοκρατιας μας. Οτι η κυβέρνηση μπαίνει σε διάλογο με αυτούς, ότι οι λοιπές πολιτικές δυνάμεις σιωπούν-όλοι θέλουν τις ψήφους- ,ότι κανείς δεν ασχολείται με τις ουρές που μπλοκάρουν τα αστυνομικά τμήματα σε εποχές δύσκολες για να μη πάρουν την ταυτότητα του Βελζεβουλ. Βλέπω τις σχετικές δηλώσεις και γελάω. Μα οι ταυτότητες δεν έχουν τίποτα σατανικό, δήλωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Όχι έχουν επιμένουν αυτοί. Έχουν το χάραγμα. Αναμένω τα συλλαλητήρια. Όχι στο 666, όχι στη διαβολική κυβέρνηση.

•Αντιλαμβάνομαι την ανάγκη του δημιουργικού αυτού διαλόγου. Προσωπικα βέβαια δεν θα μπορούσα να κάνω αυτό το διαλογο αλλά δεν έχω ανάγκη τις ψήφους. Θα έλεγα “ρε δεν μας παρατάτε. Αυτές είναι οι ταυτοτητες τέλος. Οι παλιές δεν αντικαθίστανται. Οφείλετε να τις παρετε και θεσπίζουμε ένα pass για δωρεάν εξορκισμό. Ο Αδωνις ξέρει από pass. Να παρουν και το κάτι τις οι χαμηλομισθοι παπάδες”.

SHARE
RELATED POSTS
Είμαι, δεν είμαι, του Αλέξανδρου Μπέμπη
Τι τραβάνε κι αυτοί οι εστεμμένοι, της Ματίνας Ράπτη -Μιλήλη
Στο Δημαρχείο Ρόδου: συναντήσεις Φ.Χατζηδιάκου με Ευρωβουλευτές ΣΥΡΙΖΑ, επενδυτές Κρητηνίας, Κύπριους Μασσάρων της Μεγαλονήσου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.