Ανοιχτή πόρτα

Πράσινες κάλπες δίπλα στο μπλε της θάλασσας (;), του Δημήτρη Κατσούλα

Spread the love

Δημήτρης Κατσούλας

Δημήτρης Κατσούλας

Ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης θέτοντας το νήμα του εκλογικού του αποτελέσματος για την Ευρωβουλή πάνω από την κεφαλή του, εισέπραξε τον πολιτικό του καταποντισμό. Παρ’ όλα αυτά – σύμφωνα με πληροφορίες –, φέρεται διατεθειμένος να σηκώσει το γάντι στην εσωτερική του αντιπολίτευση η οποία ήγειρε θέμα νέου αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ. 

Έχουν παρέλθει χρόνοι τρεις από το 2021, όπου το σήμα του ΚΙΝ.ΑΛ. (εκείνο το οποίο καθιερώθηκε επί αειμνήστου Φώφης Γεννηματά το 2018 ενθυμίζοντας σε πολλούς –τότε – την μηχανή αναζήτησης Google Chrome), το οποίο στην πορεία του Κινήματος εγκαταλείφθηκε για λόγους αισθητικούς (;) με την επαναφορά του εννεάκτινου πράσινου ήλιου ως κύριο λογότυπό του και το Κίνημα Αλλαγής ως υπογράμμιση κάτωθεν αυτού τοποθετημένο, αν και τελευταίως εξέλειπε κι αυτό. Και το αναφέρω τούτο διότι οι φωνές κάθε μέρα που παρέρχεται όλο και πληθαίνουν, με αποτέλεσμα να μη θεωρείται έκπληξη το στήσιμο κάλπης καταμεσής του Καλοκαιριού. 

Γνωρίζει κάλλιστα ο κ. Ανδρουλάκης ότι όσο αυτή η εσωτερική διαμάχη θα σύρεται, θα άγεται και θα φέρεται τόσο και πιο επώδυνη θα καθίσταται γι αυτόν, οπότε όσον το ενωρίτερον κινηθεί, να κερδίσει θα έχει από το να επιτρέπει να σπιλώνεται η τιμή και η υπόληψη ενός φορέα σαν το ΠΑΣΟΚ. 

Τον χορό ή καλύτερα τον ασκό του Αιόλου άνοιξε ο κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, συνεπικουρούμενος από την βουλεύτρια του Κινήματος του Δυτικού Τομέα Αθηνών –και εκ Μεσσηνίας προερχόμενη – κα Νάντια Γιαννακοπούλου, με τους κυρίους Νίκο Παπανδρέου, Μιχάλη Κατρίνη, Χάρη Καστανίδη και μερικούς ακόμα, όπου ο καθένας δηλώνει έτοιμος να «χορέψει», μηδέ εξαιρουμένου φυσικά και του Δημάρχου Αθηναίων κ. Χάρη Δούκα ο οποίος κινείται στο ίδιο μήκος κύματος με τους προαναφερομένους, ανεξαρτήτως της θέσεως για την οποία εξελέγη.

Συμπέρασμα: Όσο πιο γρήγορα δράσει ο κ. Ανδρουλάκης τόσον πιο βεβαία είναι η επανεκλογή του. Και τότε, εκτός του ότι θα «πάρει κεφάλια», οι εγείροντες θέμα ηγεσίας στο κόμμα, θα κληθούν να γνωρίσουν καλύτερα τι εστί ροκ το σκληρό. 

SHARE
RELATED POSTS
Οι σχιζοροές του συστήματος, του Ηλία Καραβόλια
Ο τόπος της συμβολικής νέκρωσης, του Ηλία Καραβόλια
Επί των (κ)τύπων των (φ)ήλων, του Γιάννη Πανούση

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.