Ανοιχτή πόρτα

Απόστολος Γκλέτσος καλεί Παύλο Πολλάκη σε αναμέτρηση στην Πλατεία Στυλίδας, του Δημήτρη Κατσούλα

Spread the love

Δημήτρης Κατσούλας

Δημήτρης Κατσούλας

Στην αρχή, και εν έτει 2015 – τότε που ο Αλέξης Τσίπρας ήταν στα high του διεκδικώντας την Κυβέρνηση από τον Μεσσήνιο έως τότε Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά όπου και το πέτυχε –, ο ηθοποιός Απόστολος Γκλέτσος, Δήμαρχος Στυλίδας ων έρχεται και ιδρύει τον πολιτικό φορέα «Τελεία» και μάλιστα ένα μήνα ενωρίτερα, τον Δεκέμβριο του 2014 όπου έλαβε ένα ποσοστό – «σημαντικό για την πρώτη μου δημόσια έκθεση», όπως εκείνη τη βραδιά δήλωσε προς το πολυπληθές ακροατήριό του ,της τάξεως του 1.80% περίπου. Αυτά, για να έχουμε μια εικόνα της πολιτικής αφετηρίας του ανδρός Απόστολου Γκλέτσου. Βέβαια, ποτέ δεν έπαυσε να ασχολείται με την υποκριτική κάτι το οποίο θα πρέπει να του πιστωθεί στο ενεργητικό του.

Και, ω! του χαλασμού στον ΣΥΡΙΖΑ (με την κήρυξη του τέως Προέδρου του Στέφανου Κασσελάκη ως εκπτώτου προχθές και μάλιστα με σύννομες και σύντομες διαδικασίες), ο τέως Δήμαρχος Στυλίδας δραττόμενος της ευκαιρίας, δήλωσε (και αυτός)την κάθοδό του ως αρχηγός του Κόμματος. Ερχόμενος όμως σε πολιτικές κόντρες με τον πρώτον τη τάξει διεκδικούντα την αρχηγία Παύλο Πολλάκη (σ.σ. δεν χαλάνε οι φιλίες βρε μάγκες για την Πολιτική, έχετε το υπόψη σας), ως έκρυθμος και ασυγκράτητος που είναι ο Απόστολος πέραν από τα βαριά ζεϊμπέκικα, τώρα καλεί τον σύντροφο Πολλάκη σε αναμέτρηση λόγων και έργων στην γνώριμη γι αυτόν πλατεία της Στυλίδας μέχρι τελικής πτώσεως.

Γνωρίζοντας ο Απόστολος ότι ο Πολλάκης δεν σκαμπάζει από χορό παρά ό,τι έχει σχέση με την Χανιώτικη λύρα φέρνει μερικές σβούρες και ως εκεί, του έθεσε τον όρο ότι από την πλατεία μόνο ένας θα φύγει ζωντανός με ό, τι αυτό σημαίνει και αυτός θα είναι που θα εκλεγεί στην κορυφή της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, κερδίζοντας φυσικά και την Προεδρία της παρατάξεως.

Τέλος, ερωτηθείς ο κ. Απόστολος για το τι μέλει γενέσθαι σε περίπτωση που και άλλοι υποψήφιοι γαμπροί (Πρόεδροι, ήθελα να γράψω) εμφανιστούν ως διεκδικητές της αρχηγίας της παρατάξεως, με το αγριεμένο και αετίσιο μάτι του δήλωσε: «Όποιος έχει τα κότσια και είναι τόσο αρσενικός σαν εμάς τους δυο που θα αναμετρηθούμε, ιδού η πλατεία, ιδού και οι ψητές προβατίνες που θα είναι υποχρεωμένος να μας κάνει το τραπέζι, έτσι και το καταφέρει. Αλλά, πού; Είσθε όλοι χέστες και δειλοί».

Απόστολε, αυτό για ‘σένα καθ ον χρόνο θα αναμένεις τον σύντροφο Πολλάκη:

https://www.youtube.com/watch?v=jwHiHcTvUBY

SHARE
RELATED POSTS
11805980_1612074449065268_1929602863_n.jpg
Το κενό ανάμεσα, της Ματίνας Ράπτη-Μιληλή
Σε Ήπειρο και Κέρκυρα με το βαν του ΠΟΤΑΜΙου ο Σταύρος Θεοδωράκης
Τα Απαιτούμενα του Μινώταυρου, του Γιώργου Σαράφογλου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.