Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Αστυνομία Ν.Αιγαίου: Καταδικάζουμε τις επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών στην Τήνο την 20 Μαΐου 2020

Spread the love

Με αφορμή τα επεισόδια που εκδηλώθηκαν την Τετάρτη (20 Μαΐου 2020) στην Τήνο για το θέμα της εγκατάστασης του αιολικού πάρκου (ανεμογεννητριών) όλοι γνωρίζουμε ότι το πρόβλημα δεν είναι οι αστυνομικοί που κλήθηκαν να διασφαλίσουν τη νομιμότητα, όπως αυτή εκφράζεται από τους νόμους και τις αποφάσεις της Πολιτείας.

Οι συνάδελφοί μας, αξιολογώντας τις επικρατούσες συνθήκες, επέδειξαν υψηλό επαγγελματισμό και αξιέπαινη υπευθυνότητα εφαρμόζοντας τις πλέον ήπιες τακτικές διαχείρισης της κατάστασης.

Ωστόσο, έγιναν αποδέκτες πρωτοφανούς σκοπούμενης επίθεσης, στοχοποιήθηκαν σε προσωπικό επίπεδο και επιχειρήθηκε να παρουσιαστούν ως αυτοί που προκάλεσαν τα επεισόδια.

Η Ένωσή μας ως αρωγός και συμπαραστάτης των αστυνομικών, που ενεργούν στο πλαίσιο των καθηκόντων τους, καταδικάζει οποιαδήποτε βία σε βάρος τους.

SHARE
RELATED POSTS
Φώτης Χατζηδιάκος: “Η κάλπη της επόμενης Κυριακής από μηδενικής βάσης. Η επιλογή ανάμεσα στην πρόοδο και τη διαπλοκή”
“Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου”: “Ο πολίτης δικαιούται να γνωρίζει, να συνδιαμορφώνει, ούτε ένα ευρώ στο άγνωστο και στην σπατάλη”-Ιδρυτική Διακύρυξη
Ρόδος και Αυστραλία σε δράσεις και συνεργασίες για την φιλία των λαών – Στο Δήαμρχο Ρόδου κο Χατζηδιάκο η Πρέσβειρα Αυστραλίας κα Λόγκαν

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.