Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Ζωγραφίζοντας την πόλη-Παιδικός εθελοντισμός στις Επτά Χουρμαδιές Ρόδου 8 και 9 Απριλίου

17800315_447836758896977_1359834884609928648_n.jpg
Spread the love

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

17800315_447836758896977_1359834884609928648_n.jpg

 

 

Είναι σπουδαία πράξη ο εθελοντισμός και οφείλεται πάντα στα φωτεινά παραδείγματα και στην καλή πρόθεση. Το γεγονός από μόνο του αποκτά μεγαλύτερη αξία αν υπολογίσει κάποιος ότι δεν ανακοινώθηκε αλλά αποτέλεσε την ευγενή διάθεση των παιδιών και των γονέων τους να καλλωπίσουν με φωτεινό τρόπο ένα κεντρικότατο σημείο της πόλης που εκατοντάδες πεζοί και αυτοκίνητα περνούν από κείνο το σημείο καθημερινά.

  

Στις 8 και 9 Απριλίου 2017 εθελοντές, κυρίως παιδιά ζωγράφισαν το τοιχίο που περικλείει τις Επτά Χουρμαδιές στη Ρόδο. Λίγοι το έμαθαν και ακόμα λιγότεροι συνέβαλαν στην υλοποίησή του, ωστόσο το γεγονός δεν είναι μικρότερης σημασίας από άλλα πομπώδη γεγονότα. 

 

Η πρωτοβουλία των παιδιών-γονέων τους είναι αξιέπαινη δεδομένου του γεγονότος ότι διακρίνεται ένα καλό αποτέλεσμα που προσθέτει στην ομορφιά των πανύψηλων δέντρων, ενώ παράλληλα ενισχύεται η υγιής αγάπη για τις μικρές γειτονιές μέσω του εθελοντισμού.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πράξη αδειοδοτήθηκε από τον Δήμο Ρόδου.

 

Ακολουθεί έκθεση εικόνων. Αρχείο φωτογραφιών: Μιχάλης Σταυρίδης.

 

SHARE
RELATED POSTS
VIP_0591-1-1140x600.jpg
Γιάννης Μαχαιρίδης: “Ας συγκρίνουν οι πολίτες το έργο των δυο Περιφερειακών Αρχών του Ν.Αιγαίου”
“Πλούτος”-Πρόγραμμα περιοδείας-πρεμιέρα: Ρόδος: 29 & 30/6 -Χορηγός επικοινωνίας: η Πόρτα
Ντοκιμαντέρ για τον Πανορμίτη και τη Σύμη από αμερικανική παραγωγή-Παρών βασικό στέλεχος της παραγωγής και στην Ενθρόνιση του κκ Χρυσόστομου Β’ [εικόνες]

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.