Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Στενή η Συνεργασία Αυτοδιοίκησης και Στρατού. Το νέο Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ δέχτηκε ο δήμαρχος Ρόδου

73f87845-9257-44ae-b681-a546540172f1.jpg
Spread the love

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

73f87845-9257-44ae-b681-a546540172f1.jpg

 

Το νέο Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ υποστράτηγο Βασίλειο Κουκουλομάτη δέχτηκε στο γραφείο του ο δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος και συζήτησε μαζί του θέματα συνεργασίας Στρατού και Αυτοδιοίκησης.

 

Ο νέος διοικητής που ανέλαβε καθήκοντα μετά τις πρόσφατες κρίσεις επαναβεβαίωσε τη διάθεση του Στρατού και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας να στέκεται αρωγός στην Τοπική Αυτοδιοίκηση όποτε αυτό απαιτείται ενώ ο δήμαρχος έκανε ειδική αναφορά στη συνδρομή του Στρατού σε περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών.

Επιπλέον οι δύο πλευρές συζήτησαν το προσφυγικό πρόβλημα και συμφώνησαν ότι η συνεργασία για την αντιμετώπισή του στην περιοχή θα είναι στενή.
«Οι νησιώτες παίρνουν δύναμη και κουράγιο από τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας οι οποίες εμπνέουν το αίσθημα της ασφάλειας» δήλωσε ο κ. Χατζηδιάκος και ευχήθηκε ολόθερμα καλή επιτυχία στο Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ στα νέα του καθήκοντα.

 

 

SHARE
RELATED POSTS
Ευχές από τον κ.Φώτη Χατζηδιάκο, τ. Δήμαρχο Ρόδου
Από “Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου” για τον Γιώργο Υψηλάντη: «Ο “Γκουρού” που αλείφεται με  λυματολάσπη για να κρύψει την πολιτική του Γύμνια»
Οι προσκεκλημένοι του Α.Καμπουράκη στο Ροδίνι και ο πυροσβέστης Φ.Χατζηδιάκος στο Μόντε Σμιθ, της Τζίνας Δαβιλά

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.