Πόρτα στη Δωδεκάνησο

2.5 εκ. από τον Υπ.Οικονομικών για το Παλιό Νοσοκομείο, του Φώτη Χατζηδιάκου [Δήμαρχος Ρόδου]

Spread the love

Μία ακόμη μεγάλη επιτυχία του δήμου μας. Εντάχθηκε και χρηματοδοτείται με 2.500.000 Ευρώ η αποκατάσταση και ο εξοπλισμός της νέας τετραώροφης πτέρυγας του παλιού νοσοκομείου Ρόδου για την μεταστέγαση των υπηρεσιών μας, με ανακοίνωση του υπουργού Οικονομίας κ Χαρίτση .

Μετά την Ροδιακή Έπαυλη και την βίλα Ακάβη, ένα ακόμη εμβληματικό κτίριο στο κέντρο της πόλης μετά από πολλά χρόνια αξιοποιείται. Η επιμονή μας και οι προσπάθειες μας δικαιώνονται. Συγχαρητήρια στους συνεργάτες και τους συναδέλφους μου, για τις ατέλειωτες ώρες δουλειάς να ετοιμάσουν τις μελέτες και την διαδικασία υποβολής και έγκρισής τους. (Μέχρι σήμερα παλεύαμε με ίδιους πόρους την αποκατάσταση των όψεων και των 2 ορόφων).

   

Ο κος Φώτης Χατζηδιάκος είναι Δήμαρχος Ρόδου και Δικηγόρος

 

SHARE
RELATED POSTS
Δήμαρχος Καλύμνου προς Κυριάκο Μητσοτάκη: “«Η Κάλυμνος υποφέρει λόγω σοβαρών ελλείψεων υποδομών»
“Είμαστε στο πλευρό της Τζίνας Δαβιλά”- Η ανακοίνωση του ΠΟΤΑΜΙΟΥ για την ενέργεια του Περιφερειάρχη Γ.Χατζημάρκου περί αυτόφωρης σύλληψης της δημοσιογράφου
Η χυδαία γλώσσα της ανθρωπότητας και το θέατρο, του Γιάννη Στουραΐτη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.