Υλικά
1 κουτί σαντιγί Μόρφατ
300 γραμ. κρέμα γάλακτος φυτική την πράσινη με το παγωτό απ’ έξω
1 ζαχαρούχο γάλα
1 κ μαστίχα σκόνη
2 βανίλιες
2 κουταλάκι γλυκού μέλι ανθέων
Εκτέλεση
Παίρνεις το μπολ του μίξερ που είναι ανοξείδωτο και το βάζεις στη κατάψυξη για 30 λεπτά Μετά ρίχνεις όλα τα υλικά μέσα και τα χτυπάς για 10 λεπτά Μετά βάζεις κατάψυξη για μια 60 λεπτά Ξανά βγάζεις χτυπάς για 7 λεπτά και βάζεις κατάψυξη για 1 ώρα Επαναλαμβάνεις άλλη μια φορά και μετά παγώνεις κανονικά και είναι έτοιμο!