Ανοιχτή πόρτα

Ο «τουρίστας» Χάρης Δούκας και η του «ορυχείου» Άννα Διαμαντοπούλου, του Δημήτρη Κατσούλα

Spread the love

Δημήτρης Κατσούλας

Δημήτρης Κατσούλας

Κανονικά θα έπρεπε να αναφερθώ σε κάθε έναν υποψήφιο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, αλλά επειδή ο χώρος της σελίδας μου δεν είναι επαρκής, περιορίζομαι στους δυο μόνο, οι οποίοι πέραν του ότι είναι οι πλέον «κινητικοί» από πλευράς παρουσίας τους στα ΜΚΔ (Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης) συμπεριλαμβανομένης πρωτίστως της ΕΡΤ, καταγράφουν και την μεγαλυτέρα προτίμηση – κατά την άποψή τους – των ψηφοφόρων τους.

Ας τα πιάσουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, εκθέτοντας το έργο και την συνεισφορά ενός εκάστου προς το Κοινωνικό σύνολο, όπως αυτά καταγράφονται τις τελευταίες τούτες στιγμές και ολίγες ώρες πριν το «κρίσιμο» debate που θα διεξαχθεί στην ΕΡΤ ΝEWS και ΕΡΤ NEWS 1.

Όσον αφορά στον κ. Χάρη Δούκα, σχεδόν βέβαιος είμαι ότι εάν δεν του τηλεφωνούσαν οι συνεργάτες του για να του υπενθυμίσουν την τηλεμαχία απόψε, απορροφημένος από τις ομιλίες του ανά την Επικράτεια ως είναι, σίγουρα δεν θα έπαιρνε χαμπάρι και θα συνέχιζε τα τραπεζώματα και τους διθυράμβους του στους ακολουθούντες αυτόν. Ο νυν δήμαρχος Αθηναίων πιθανώς να ξέχασε ότι κάποιο δημαρχείο τον αναμένει, κάποιοι Αθηναίοι συμπολίτες του δυσφορούν επικινδύνως από την λειψή περισυλλογή των απορριμμάτων εν μέσω μάλιστα υψηλών θερμοκρασιών, όπως πληροφορούμαι από την Αθήνα.

Ερχόμενος τώρα στην δευτέρα από τους έξι υποψηφίους για το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κα Άννα Διαμαντοπούλου, πολύ λίγα πράγματα θα εκθέσω μιας και τα περισσότερα σας είναι γνωστά από τις συγκεντρώσεις της που πραγματοποιεί πέραν της επαρχίας και σε θέατρα ή συναυλιακούς χώρους της Αθήνας. Μιλώντας προχθές σε Αθηναϊκό ραδιόφωνο, πέραν από την ανάπτυξη των θέσεών της και των προτάσεων που έχει εντάξει στο πρόγραμμά της ως αυριανή Πρόεδρος, μεταξύ των άλλων  σε ερώτηση που δέχθηκε από τους οικοδεσπότες δημοσιογράφους ότι από πολλούς χαρακτηρίζεται ως «σαλονάτη» είπε και το εξής «συγκλονιστικό»:  «Είμαι παιδί της επαρχίας, από ένα χωριό,  γεννημένη σε ένα ορυχείο (της Κοζάνης προφανώς). Ό, τι έχω κατορθώσει έως σήμερα, το έχω κάνει με τα χέρια μου και το μυαλό μου και μάλιστα από τα δέκα επτά μου χρόνια…». Μάλιστα, η Άννα την οποία ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε προτείνει για τη θέση του Γενικού Γραμματέα του ΟΟΣΑ, εκείνου δηλαδή του Οργανισμού με τον νεοφιλελεύθερο χαρακτήρα και τις οικονομικές πολιτικές που εφάρμοσε καταποτίζοντας  εργασιακά δικαιώματα χάρις στην «περίφημη Εργαλειοθήκη του». Η Άννα, το αγαπημένο παιδί των κυβερνήσεων Σημίτη, Παπαδήμου, Μητσοτάκη. Η Άννα, η ζηλωτής των Ιδιωτικών Πανεπιστημίων, η Άννα η υπουργός του Γιώργου Παπανδρέου, η Άννα, η διευθύνουσα μέχρι προχθές το Δ,Σ. της coca cola HBC, και όλα αυτά μόνο με τα χεράκια της τα δυο από τα 17της έτη.

Καλό βόλι σε άπαντας τους συμμετέχοντας στο αποψινό θεατρικό δρώμενο, με την προσωπική μου ευχή και παραίνεση στον Νίκο Ανδρουλάκη, από αύριο κιόλας ν’ αρχίσει να «παίρνει» κεφάλια.

SHARE
RELATED POSTS
Άρση ετοιμορροπίας ακινήτων στη Μεσαιωνική Πόλη Ρόδου…, του Τέρη Χατζηιωάννου (Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Μ.Π. Ρόδου)
«Κράτος Αρίστων ή Αρεστών;», του Φώτη Χατζηδιάκου (τ.Δημάρχου Ρόδου)
Ο Μπιθικώτσης, ο Καζαντζίδης και η χούντα, του Μάνου Στεφανίδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.