Συνεντεύξεις

Νίκος Δήμου: “Η Ελβετία έχει πολιτικό σύστημα που έχει σχεδιάσει ο Καποδίστριας”, της Ωραιοζήλης Τζίνας Δαβιλά

Spread the love

 

Ωραιοζήλη Τζίνα Δαβιλά

PANE DI CAPO ΣΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Η συζήτηση είναι από το 2012 στις 19 Ιουνίου, αλλά τόσο επίκαιρα όσα μοιράζεται μαζί μας ο Νίκος Δήμου. Μιλά για τη δυστυχία ή ευτυχία του να είσαι Έλληνας, για το πολιτικό σύστημα της Ελβετία η οποία έχει σχεδιάσει ο δολοφονημένος από Έλληνες Καποδίστριας, μιλά για την αστική τάξη που δεν υπήρξε ποτέ στην Ελλάδα, για τους αληθινά μεγάλους  άνδρες που αποκαλούνται “Μέγας”, για το γεγονός ότι είναι άθεος Χριστιανός, για την ποίηση, για το τι θαυμάζει, για τη ζωή, για την πολιτική για ό,τι προβληματίζει τον σύγχρονο Έλληνα.

Φτιάξτε το αγαπημένο ρόφημά σας, κάντε την αγαπημένη σας δραστηριότητα, και αφήστε τον κ.υριο Δήμου να σας προβληματίσει θετικά και ποιοτικά.

Καλή ακρόαση!

SHARE
RELATED POSTS
Συγγραφέας: Πασχαλία Τραυλού: “Μόνο με όρια ανακαλύπτεις την ουσία της ελευθερίας”, της Τζίνας Δαβιλά
Ρόδος: 6 Αυγούστου 2018- Ελευθερία Αρβανιτάκη-Θέατρο Τάφρου στις 9:30 μμ- Ηχητικό αρχείο
Ωραιοζήλη-Τζίνα Δαβιλά: “Το υγιές νόημα της ζωής πολλαπλασιάζεται και δίνεται απλόχερα στους άλλους”-συνέντευξη στην Ευρυδίκη Κοβάνη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.