Πόρτα σε ιστορίες/χρονογραφήματα/διηγήματα

Θα σας λείψουμε για ένα μήνα, άνθρωποι είμαστε κι εμείς  , του Δημήτρη Κατσούλα

Spread the love

Δημήτρης Κατσούλας

Δημήτρης Κατσούλας

Με την άδειά σας αγαπητοί αναγνώστες, θα μας επιτρέψετε – ελπίζουμε – για έναν μήνα να ξεκουραστούμε κι εμείς οι συνεργάτες του www.iporta.gr  επανερχόμενοι δριμύτεροι από Σεπτέμβριο μήνα με καινούργια όρεξη και νέα ενδιαφέροντα κείμενα.

Τούτο δεν σημαίνει ότι οι μπαταρίες μας αποφορτίστηκαν, αντιθέτως με την επάνοδό μας – πρώτα ο Θεός! –  θα διαπιστώσετε ότι τόσον τα βουνά που θα πάρουμε είτε οι θάλασσες στις οποίες θα αφεθούμε να λούσουμε τα κορμιά μας, θα έχουν συμβάλει στο να ριχθούμε με κέφι στην νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται. Παντού και σε όλα πρέπει να είμαστε παρόντες διότι η εποχή το απαιτεί, οι αναγνώστες το αναμένουν. 

Κατά την απουσία μας και όπου λάχει βρεθούμε, σκοπός μας είναι να σκορπίσουμε δωρεάν χρήματα σε ταβέρνες και μπαράκια – καθότι λιτοδίαιτοι (μας αρκεί μια φέτα ψωμί με νερό και ζάχαρη ) – με την προσδοκία ότι τόσον το ρεπορτάζ μας όσον και η αρθρογραφία μας θα γίνουν πλουσιότερα. 

Όσον αφορά στον εντοπισμό μας προς διευκόλυνσή σας, σας  λέμε ότι θα φορούμε Μεξικάνικα καπέλα και άπαντες θα φορούμε μπότες λευκές, προλαβαίνοντας την τάση που στο βάθος έχει αρχίσει να διαφαίνεται. Επίσης, αν τυχόν εντοπίσετε βάρκα ξύλινη με δυο κουπιά ν’ αγκομαχεί προκειμένου ν’ ανταγωνισθεί τα υπερσύγχρονα φουσκωτά, να γνωρίζετε ότι θα είμαστε εμείς με το κορίτσι μας ή τον αγαπημένο μας. 

Επειδή το ρεπορτάζ «τρέχει», είμαστε διατεθειμένοι ανά πάσα στιγμή να διακόψουμε και να επανέλθουμε, αλλά ως η κατάσταση προδιαγράφεται, τούτο το Καλοκαίρι θα είναι το ηρεμότερο όλων των προηγουμένων μη λαμβάνοντες υπόψη φυσικά τις πυρκαγιές διότι μικρόφωνο – ως την ώρα – δεν έχουμε ούτε έτοιμοι είμαστε να σας μεταφέρουμε την φωνή μας μέσω podcast.

Καλό Καλοκαίρι σας εύχομαι και χρώμα σοκολατί να επιδιώξετε ν’ αποκτήσετε. 

Για τις νύχτες σας: 

SHARE
RELATED POSTS
Το μετάλλιο του ξεστολίσματος του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, του Κωστή Α. Μακρή
Τζογαδόροι…, του Γιώργου Αρκουλή
Μνημεία και αμνήμονες, του Μάνου Στεφανίδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.