Υγεία

 Η διατροφή «κλειδί» για τον ογκολογικό ασθενή, της Δρ Δέσποινας Κατσώχη

Spread the love

Η Δρ. Δέσποινα Κατσώχη είναι Ογκολόγος – Ακτινοθεραπευτής, εξειδικευμένη στις νεότερες τεχνικές της ακτινοθεραπευτικής ογκολογίας και στους συνδυασμούς των θεραπευτικών ογκολογικών σχημάτων. Είναι Πρόεδρος και ιδρύτρια του μη κερδοσκοπικού Οργανισμού ΑΚΟΣ «Καρκίνος: Θεραπεία Σώματος και Ψυχής» Το φωτογραφικό λεύκωμα “ΑνθίΖΩ κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Καλέντη.

 Η διατροφή «κλειδί» για τον ογκολογικό ασθενή

Στην αποτελεσματική αντιμετώπιση της καχεξίας που απειλεί τον ογκολογικό ασθενή θα εστιάσει η ογκολόγος/ακτινοθεραπευτής Δρ. Δέσποινα Κατσώχη στην ομιλία της στο πλαίσιο διαδικτυακού συνεδρίου του Τομέα Ογκολογίας του Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών Ελλάδος, το οποίο θα λάβει χώρα την Παρασκευή 28 Ιουνίου.
Η Δρ. Κατσώχη στην ομιλία της με τίτλο: «Διατροφική Υποστήριξη του Ογκολογικού-Ακτινοθεραπευόμενου Ασθενούς – Κατευθυντήριες Οδηγίες Διαχείρισης Καρκινικής Καχεξίας» θα αναπτύξει το πλάνο των διατροφικών αναγκών του ογκολογικού ασθενή με στόχο την ενδυνάμωση του οργανισμού του, τη διατήρηση υγιούς βάρους, την καταπολέμηση των μολύνσεων και την αντιμετώπιση των όποιων παρενεργειών της θεραπείας. Το συνέδριο πραγματοποιείται με τη στήριξη της Νutricia.

SHARE
RELATED POSTS
test-tube-2235388_960_720_1.png
Τι συμβαίνει επιτέλους με τα εμβόλια; Μύθοι και πραγματικότητα, του Αντώνιου Δαρζέντα
Τι προσέχω σε κάθε δεκαετία;,της Δρ Δέσποινας Κατσώχη
Απολαύστε μία κούπα πράσινο τσάι!, της Δρ Δέσποινας Κατσώχη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.