Ανοιχτή πόρτα

Επαναλαμβανόμενος και κουραστικός ο κ. Μητσοτάκης, του Δημήτρη Κατσούλα

Spread the love

Δημήτρης Κατσούλας

Δημήτρης Κατσούλας

Στο επίκεντρο – θέλουμε δεν θέλουμε – ξανά ο κ. Πρωθυπουργός με τις μετεκλογικές του συνεντεύξεις που παραχωρεί σε κανάλια τα οποία ακόμη θεωρεί φίλα προσκείμενα προς την κυβέρνησή του και το πρόσωπό του. 

«Το 41% δεν υπάρχει πια», δήλωσε σε χθεσινοβραδινή του (11/6/2024) συνέντευξη στον τηλεοπτικό Alpha. Και βέβαια κ. Πρωθυπουργέ, αργά μεν αλλά επιτέλους αναγνωρίσατε την ήττα σας διότι δεν υπάρχει πλέον ο αριθμός εκείνος των ψήφων και του ποσοστού που είχατε θέσει ως στόχο για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024, παρά μόνον στα χαρτιά και στον δικό σας νου καθότι και οι «εκλογομάγειροί» σας συμβιβάστηκαν πλέον με τα νέα δεδομένα που διαμορφώθηκαν. 

Κι έρχεστε τώρα να προαναγγέλλετε «σαρωτικό, δομικό» ανασχηματισμό μπας και με τις αλλαγές που σκέφτεστε να επιφέρετε σε πρόσωπα ότι θ’ αποκαταστήσετε την εμπιστοσύνη του λαϊκού φρονήματος λες κι ο λαός δεν «στόχευσε» ορθώς. 

Εκείνο που σας απομένει κ. Μητσοτάκη, είναι η προσφυγή σε Εθνικές κάλπες όσον το δυνατόν ενωρίτερα, πριν κατρακυλήσετε κι άλλο σε ποσοστά μη ελεγχόμενα από την κυβέρνησή σας. Αυτή είναι η καθαρή λύση και παραδεχθείτε την πράττοντας τα δέοντα, όπως Ευρωπαίοι ομοϊδεάτες σας – που είχαν την παρρησία και το σθένος – το έκαναν. Από ό, τι φαίνεται πάντως, δεν σας απασχολεί και πολύ μια τέτοια επιλογή σας, και είναι κρίμα να παριστάνετε τον «πέρα βρέχει». Κρίμα επίσης είναι και ταυτοχρόνως επικίνδυνο, διότι τίθεται πλέον θέμα Δημοκρατίας κύριε πρωθυπουργέ. Δεν «παίζετε» μονότερμα, κι αυτό λάβετέ το σοβαρά υπόψιν σας.   

SHARE
RELATED POSTS
Αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιανουάριο 2021, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου
Η μεγάλη Ελένη κάθεται και κλαίει…, του Κωστή Α.Μακρή
Νέο ξεκίνημα, του Νίκου Βασιλειάδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.