ΕΥ ΖΗΝ

Αστρολογικές προβλέψεις Σεπτέμβρη 2024, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου

Spread the love

Αλεξάνδρα Καρακοπούλου

Καθώς μπαίνουμε στον Σεπτέμβριο του 2024, η κοσμική σκηνή τίθεται με έναν ανεμοστρόβιλο μεταμορφωτικών ενεργειών και ουράνιων κινήσεων. Η επιστροφή του Πλούτωνα στον Αιγόκερω την 1η Σεπτεμβρίου σηματοδοτεί μια τελική ευκαιρία για βαθιά προσωπική εξέλιξη, προτρέποντάς μας να ευθυγραμμίσουμε τις φιλοδοξίες μας με μακροπρόθεσμους στόχους πριν από την αναχώρησή του τον Νοέμβριο. 

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 2 Σεπτεμβρίου ενθαρρύνει σχολαστικό σχεδιασμό και πρακτικές προσαρμογές, ενώ η στροφή του Άρη στον Καρκίνο στις 4 Σεπτεμβρίου προσθέτει συναισθηματικό βάθος στις ενέργειές μας. Καθ ‘όλη τη διάρκεια του μήνα, πλανητικά τετράγωνα και τρίγωνα υφαίνουν μια περίπλοκη ταπετσαρία, με αποκορύφωμα τη Σελήνη των Ιχθύων στις 17 Σεπτεμβρίου, υποσχόμενη αποκαλύψεις και κλείσιμο. 

18 Σεπτεμβρίου έχουμε την Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων. Όταν υπάρχει έκλειψη Σελήνης Ιχθύων, είναι σαν μια ισχυρή πανσέληνος που φέρνει συναισθηματικά τελειώματα και αποκαλύψεις. Ο Ιχθύς, ένα ευαίσθητο και ονειροπόλο ζώδιο, μας επηρεάζει να αναλογιστούμε βαθιά τα συναισθήματα και τις πνευματικές μας συνδέσεις. Αυτή η έκλειψη μπορεί να κλείσει παλιά συναισθηματικά μοτίβα ή σχέσεις που δεν μας εξυπηρετούν πλέον. Είναι καιρός να αφεθείτε, να θεραπεύσετε και να αναζητήσετε εσωτερική γαλήνη. Η προσοχή στα όνειρα και τη διαίσθηση κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορεί να προσφέρει πολύτιμες γνώσεις και καθοδήγηση για το μέλλον. Συνολικά, είναι μια μεταμορφωτική περίοδος όπου τα συναισθήματα ενισχύονται και μας ενθαρρύνει να απελευθερώσουμε αυτό που δεν ευθυγραμμίζεται πλέον με την πορεία μας προς τα εμπρός.

Υπεράνθρωπη δύναμη, σκληρή εργασία, συγκρούσεις, πόλεμοι, σκληρά ατυχήματα, επιθυμία για έλεγχο, για δύναμη και πλούτο, συντηρητικότητα και περιορισμό στην σκέψη, σωματική και ψυχική αδυναμία, ίσως συγγενών, εφευρετικότητα, πραγματοποίηση ιδεών μαζί με άλλους, επικοινωνία μέσω διαδικτύου, φαντασίωση, απογοήτευση, εξαπάτηση οικονομική ή ερωτική μεγάλης μάζας ατόμων.

Καθώς ο Ήλιος εισέρχεται στον Ζυγό στις 22 Σεπτεμβρίου, μαζί με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, οι σχέσεις και η ισορροπία παίρνουν το επίκεντρο, προσφέροντας ευκαιρίες για αρμονία και βάθος. Με τις στρατηγικές κινήσεις του Ερμή και τα υποστηρικτικά τρίγωνα του Άρη, ο Σεπτέμβριος μας προσκαλεί να τελειοποιήσουμε τα μονοπάτια μας με σαφήνεια και αποφασιστικότητα.

Κριός 

Καλώς ορίσατε, Κριοί, στο Μηνιαίο Ωροσκόπιο Σεπτεμβρίου 2024, όπου ο κόσμος ευθυγραμμίζεται για να σας προσφέρει άφθονη ενέργεια και ενθουσιασμό στις επαγγελματικές σας προσπάθειες. Αυτός ο μήνας παρουσιάζει ευκαιρίες για πρόοδο και αναγνώριση, γι’ αυτό μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας. Είτε στοχεύετε σε μια προαγωγή, είτε ξεκινάτε ένα νέο έργο είτε επιδιώκετε να έχετε σημαντικό αντίκτυπο στην καριέρα σας, τα αστέρια είναι με το μέρος σας. 

Μην πιστεύετε όλα όσα ακούτε την 3η. Μια ιδέα για να βελτιώσετε τον χώρο εργασίας σας είναι δική σας στις 11. Τα όνειρα μπορούν να σας φέρουν πολλά μηνύματα στις 30. ίσως χρειαστεί λίγος χρόνος για να ζητήσετε συγκεκριμένη καθοδήγηση πριν συνταξιοδοτηθείτε..

Ταύρος 

Καθώς μπαίνετε στη σφαίρα του Μηνιαίου Ωροσκοπίου Σεπτεμβρίου 2024, Ταύροι μου, ο κόσμος σας προτρέπει να εστιάσετε στις σχέσεις και την επικοινωνία. Αυτό το μήνα, δώστε προτεραιότητα στις ουσιαστικές αλληλεπιδράσεις και τις ανοιχτές σχέσεις με τους άλλους. Είτε πρόκειται για την ενίσχυση των υφιστάμενων δεσμών είτε για τη δημιουργία νέων, εμπιστευτείτε την καθοδήγηση των αστεριών για να σας οδηγήσει προς την αρμονία και την κατανόηση. Επιπλέον, αφιερώστε χρόνο για να εκφράσετε την εκτίμησή σας για τους ανθρώπους στη ζωή σας και να καλλιεργήσετε τις συνδέσεις που σας φέρνουν χαρά. 

Θα μπορούσε να έρθει κάποια τύχη με χρήματα στις 15. Ο κόσμος είναι ιδιαίτερα ανοιχτός στις ιδέες σας στις 20 και 21. Μην ακούτε αρνητικές ιδέες που έρχονται από άλλους στις 22.

Δίδυμος 

Στη σφαίρα του Μηνιαίου Ωροσκοπίου Σεπτεμβρίου 2024, Δίδυμοι, αγκαλιάστε τη δημιουργική ενέργεια που σας περιβάλλει. Αυτός ο μήνας πυροδοτεί τη φαντασία σας και σας ενθαρρύνει να κυνηγήσετε τα πάθη σας με ζήλο. Είτε είστε καλλιτέχνης, συγγραφέας ή επιχειρηματίας, τώρα είναι η ώρα να αξιοποιήσετε τις δημιουργικές σας δυνατότητες και να εξερευνήσετε νέους δρόμους για αυτοέκφραση. Αγκαλιάστε νέες ευκαιρίες για ανάπτυξη και εξερεύνηση, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, και εμπιστευτείτε την καθοδήγηση των αστεριών που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. 

Μην ακούτε απρόσμενες φλυαρίες στις 7. Η διαίσθησή σας είναι εντυπωσιακή στις 24. Οι αλλαγές που θέλατε να κάνετε να κυλήσουν εύκολα στις 26.

Καρκίνος 

Πρώτα απ ‘όλα, ως Καρκίνος, το Μηνιαίο Ωροσκόπιό σας Σεπτεμβρίου 2024 τονίζει τη σημασία της φροντίδας της συναισθηματικής σας ευεξίας. Επιπλέον, αυτόν τον μήνα, αφιερώστε χρόνο για αυτοεξυπηρέτηση και δώστε προτεραιότητα σε δραστηριότητες που σας φέρνουν ηρεμία και χαρά. Είτε αφιερώνετε χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα, είτε ασκείτε ενσυνειδητότητα είτε ασχολείστε με δημιουργικές αναζητήσεις, ακούστε την εσωτερική σας φωνή και τιμήστε τις ανάγκες σας. Επιπλέον, απευθυνθείτε σε φίλους και συγγενείς για υποστήριξη όταν χρειάζεται. Εμπιστευτείτε την καθοδήγηση των αστεριών για να σας οδηγήσουν προς την εσωτερική γαλήνη και την ολοκλήρωση. 

Ένα όνειρο θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε μια νέα κατεύθυνση για να κερδίσετε χρήματα στις 6. Είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί στις 15. Λάμπεις και λάμπεις στις 25 και 26.

Λέων 

Γεια σας λαμπερά μου Λιοντάρια! Ετοιμαστείτε να αξιοποιήσετε την εμπιστοσύνη και την αποφασιστικότητά σας στο Μηνιαίο Ωροσκόπιό σας Σεπτεμβρίου 2024. Αυτό το μήνα, αδράξτε ευκαιρίες για ανάπτυξη και πάρτε τολμηρές αποφάσεις που ευθυγραμμίζονται με τις φιλοδοξίες σας. Είτε επιδιώκετε μια νέα ευκαιρία σταδιοδρομίας, ξεκινώντας ένα δημιουργικό έργο ή επικεντρώνεστε στην προσωπική ανάπτυξη, εμπιστευτείτε τις ικανότητές σας και πιστέψτε στις δυνατότητές σας να πετύχετε.

Δεν ευνοούνται οι επενδύσεις στις 8 του μήνα. Το να κάνετε κάτι με τον άλλον σας θα ήταν ιδιαίτερα διασκεδαστικό στις 22. Γεμίζετε με άφθονες ιδέες στις 30.

Παρθένος 

Παρθένοι μου οργανωτικοί, ήρθε η ώρα να εστιάσετε στη βελτίωση του εαυτού σας και στην προσωπική σας ανάπτυξη στο Μηνιαίο Ωροσκόπιό σας για τον Σεπτέμβριο του 2024. Θέστε προθέσεις για το επόμενο έτος και κυνηγήστε τα όνειρά σας με πάθος. Είτε προσπαθείτε να αναπτύξετε νέες δεξιότητες, να βελτιώσετε την υγεία και την ευεξία σας ή να καλλιεργήσετε ουσιαστικές σχέσεις, εμπιστευτείτε την καθοδήγηση των αστεριών που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία.

Θα μπορούσατε να περάσετε υπέροχα βγαίνοντας με τους φίλους σας στις 11. Αποφύγετε την τάση για υπερβολές στις 21, έχοντας λογικά σχέδια. Οι αλλαγές που ελπίζατε θα ήταν πιο εύκολο να επιτευχθούν στις 26.

Ζυγός 

Γεια σας Ζυγοί μου διπλωματικοί! Είναι καιρός να αναζητήσετε ισορροπία και αρμονία στο Μηνιαίο Ωροσκόπιό σας τον Σεπτέμβριο του 2024. Αφιερώστε χρόνο για να αξιολογήσετε τις προτεραιότητές σας και να κάνετε τις απαραίτητες προσαρμογές

Όλοι φαίνονται ανοιχτοί στις ιδέες σας στις 5 και 6. Τα ταξίδια ξυπνούν και θα μπορούσαν να είναι πολύ διασκεδαστικά στις 15. Μην αφήσετε παλιές συνήθειες να σας εμποδίσουν στις 22.

Σκορπιός 

Σκορπιοί μου, ήρθε η ώρα να εστιάσετε στην οικονομική σταθερότητα στο Μηνιαίο Ωροσκόπιό σας Σεπτεμβρίου 2024. Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στα οικονομικά σας και κάντε τις απαραίτητες προσαρμογές για να εξασφαλίσετε μακροπρόθεσμη ασφάλεια. Είτε αποταμιεύετε για το μέλλον, είτε εξοφλείτε το χρέος σας είτε επενδύετε σε ευκαιρίες ανάπτυξης, εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και ζητήστε συμβουλές από αξιόπιστους συμβούλους.

Έχετε την τάση να αστράφτετε και να λάμπετε στις 7 και 8. Μην αφήσετε τα αλόγιστα λόγια να σας κροταλίσουν στις 22. Οι φίλοι θέλουν να σε βγάλουν για να περάσεις καλά στις 26.

Τοξότης 

Γεια σας Τοξότες μου με το βλέμμα στο μέλλον! Ετοιμαστείτε για έναν μήνα γεμάτο περιπέτειες στο Μηνιαίο Ωροσκόπιό σας Σεπτεμβρίου 2024. Αγκαλιάστε νέες εμπειρίες και ευκαιρίες για ανάπτυξη με ενθουσιασμό και αισιοδοξία. Είτε ταξιδεύετε σε νέα μέρη, επιδιώκετε ένα νέο χόμπι ή διευρύνετε τους ορίζοντές σας με άλλους τρόπους, εμπιστευτείτε την καθοδήγηση των αστεριών που θα σας οδηγήσουν σε νέους ορίζοντες και συναρπαστικές περιπέτειες.

Αποφύγετε την τάση για υπερβολές στις 12 προγραμματίζοντας μια εφικτή μέρα. Οι φίλοι θέλουν να σε βγάλουν για να περάσεις καλά στις 15. 21 του μήνα δεν είναι καλή μέρα για συζήτηση με το αφεντικό.

Αιγόκερως

Αιγόκεροι μου, ήρθε η ώρα να εστιάσετε στην καλλιέργεια των σχέσεών σας στο Μηνιαίο Ωροσκόπιό σας Σεπτεμβρίου 2024. Αφιερώστε χρόνο για να εκφράσετε την εκτίμησή σας για τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να ενισχύσετε τους δεσμούς μέσω ουσιαστικών αλληλεπιδράσεων. Είτε περνάτε ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια είτε επανασυνδέεστε με παλιούς φίλους, εμπιστευτείτε την καθοδήγηση των αστεριών. Αφήστε τους να σας οδηγήσουν σε βαθύτερες συνδέσεις και συναισθηματική ολοκλήρωση. Εάν εμβαθύνετε τις ρομαντικές σας σχέσεις, τα αστέρια μπορούν επίσης να σας προσφέρουν καθοδήγηση. Αφήστε τους να φωτίσουν την πορεία σας προς μεγαλύτερη οικειότητα και αγάπη.

Μην αφήσετε τα στοιχεία της εξουσίας να σας ρίξουν κάτω στις 8. Οι λέξεις πρέπει να επιλέγονται με προσοχή πριν τις πείτε στις 18. 30 του μήνα θα ήταν μια εξαιρετική μέρα για να κάνετε κάτι διασκεδαστικό με τον σύντροφό σας.

Υδροχόος 

Γεια σας αέρινοι Υδροχόοι! Ήρθε η ώρα να δώσετε προτεραιότητα στην αυτοφροντίδα και την ευεξία στο Μηνιαίο Ωροσκόπιό σας Σεπτεμβρίου 2024. Αφιερώστε χρόνο για να θρέψετε το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα σας με δραστηριότητες που σας φέρνουν χαρά και πληρότητα. Είτε ασκείτε ενσυνειδητότητα, ασχολείστε με δημιουργικές αναζητήσεις ή περνάτε χρόνο στη φύση, ακούστε την εσωτερική σας φωνή και τιμήστε τις ανάγκες σας. 

Μην αφήνετε τους άλλους να σας ξεγελάσουν με μια απροσδόκητη ατζέντα στις 7 του μήνα. Οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να σας ακούσουν στις 14 και 15. Η διαίσθησή σας είναι αστρική στις 19.

Ιχθύς 

Ιχθύες μου ονειροπόλοι, ήρθε η ώρα να αγκαλιάσετε τη δημιουργικότητα και τη φαντασία σας στο Μηνιαίο Ωροσκόπιό σας για τον Σεπτέμβριο του 2024. Εξερευνήστε νέους δρόμους για αυτοέκφραση και κυνηγήστε τα καλλιτεχνικά σας πάθη με ζήλο. Είτε ζωγραφίζετε, είτε γράφετε είτε χορεύετε, εμπιστευτείτε την καθοδήγηση των αστεριών που θα σας οδηγήσουν στην έμπνευση και την εκπλήρωση.

Μην αφήσετε τα δικά σας λόγια να σας υπονομεύσουν στις 3 του μήνα. Διαλέξτε τα προσεκτικά. Λάμπεις στις 16 & 17. Μην πιστεύετε όλα όσα ακούτε στις 25.

SHARE
RELATED POSTS
Βασίλης Παπακωνσταντίνου-Oδυσσέας Ιωάννου: “Μικρές Νοθείες”, 27.12.2018, Ρόδος-COLORADO
Προεόρτια της Θείας Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού – 5 Αυγούστου
christmas-balls-happy_new_year_2015_hd_wallpaper.jpg
Οι ευχές του Άρη Μαραγκόπουλου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.