ΕΥ ΖΗΝ

Αναβολή εκδήλωσης λόγω καύσωνα: ΑνθίΖΩ με την ΑΚΟΣ «Συνδεόμαστε με τον εαυτό μας», της Δρ. Δέσποινας Κατσώχη

Spread the love

Η Δρ. Δέσποινα Κατσώχη είναι Ογκολόγος – Ακτινοθεραπευτής, εξειδικευμένη στις νεότερες τεχνικές της ακτινοθεραπευτικής ογκολογίας και στους συνδυασμούς των θεραπευτικών ογκολογικών σχημάτων. Είναι Πρόεδρος και ιδρύτρια του μη κερδοσκοπικού Οργανισμού ΑΚΟΣ «Καρκίνος: Θεραπεία Σώματος και Ψυχής» Το φωτογραφικό λεύκωμα “ΑνθίΖΩ κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Καλέντη.

Λυπάμαι αλλά λόγω ακραίων θερμοκρασιακών συνθηκών, αναβάλλεται η δράση της ΑΚΟΣ με τίτλο: “Συνδεόμαστε με τον εαυτό μας” με την Αγγελίνα Λυκογιάννη, πιστοποιημένη δασκάλα χάθα γιόγκα που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα στο Πάρκο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. 

Δρ Δέσποινα Κατσώχη

Ακτινοθεραπευτής – Ογκολόγος

Πρόεδρος ΑΚΟΣ

ΑνθίΖΩ με την ΑΚΟΣ
«Συνδεόμαστε με τον εαυτό μας»
📅 Πέμπτη 13 Ιουνίου
⌚ 19:00
🌳 Πάρκο Ελευθερίας
🌐 Δηλώστε συμμετοχή εδώ: https://akoslife.com/anthizo/

Η Αγγελίνα Λυκόγιαννη πιστοποιημένη δασκάλα χάθα γιόγκα & μεταφράστρια του βιβλίου «Μούντρες-Η Γιόγκα στα Χέρια σας» της Ελβετίδας Gertrud Hirschi, που κυκλοφορεί από την Ελληνοεκδοτική, οριοθετεί την νοητική, πνευματική, συναισθηματική και σωματική ανάτασή μας, που οδηγεί στην αυτό-εκπλήρωση και στην αυτογνωσία. Ένα από τα μονοπάτια της περιλαμβάνει και την άσκηση του σώματος μέσα από σοφά φτιαγμένες στατικές θέσεις (ασάνες) που, συνδυασμένες με αναπνευστικές τεχνικές (πραναγιάμα), διαλογισμό και άλλες πρακτικές, που προετοιμάζουν/ εξαγνίζουν την ύλη (το σώμα) προκειμένου να ενωθεί με τον νου. Η ετυμολογία της λέξης (από το σανσκριτικό Yuj), μιλά για την πεμπτουσία της που είναι η Ένωση: του κοσμικού με το ανθρώπινο, της οικουμενικής συνείδησης με την ατομική, του σώματος με τον νου και το πνεύμα. Η γιόγκα είναι ένα φιλοσοφικό σύστημα, μια κοσμογονία που θέτει πανανθρώπινα ερωτήματα και προσπαθεί να δώσει απαντήσεις.

SHARE
RELATED POSTS
Βράβευση μαθητριών των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» για την «ΑΦΙΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ»
Μέγας Φώτιος, ο Πατριάρχης και πρώτος κυματοθραύστης του παπισμού – τιμάται από την Ορθοδοξία στις 6 Φεβ.
«Τα δύσκολα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ κοινωνικής συμβίωσης»: 13ο, της Μαρίας Γεωργαλά

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.