Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Οδοντιατρική φροντίδα από το Νοσοκομείο Ρόδου στα παιδιά του Θεραπευτηρίου “Άγιος Ανδρέας”

Spread the love

Το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου στηρίζοντας τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες συνεχίζει την παροχή οδοντιατρικής φροντίδας υπό γενική αναισθησία.

Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας οι οδοντίατροι του Νοσοκομείου μας επισκέφθηκαν το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Παίδων «Άγιος Ανδρέας», κατέγραψαν τα οδοντιατρικά προβλήματα και ενημερώθηκαν για το ιατρικό ιστορικό των φιλοξενούμενων παιδιών.

Στις 15 Ιουλίου 2020 αντιμετωπίστηκαν υπό γενική αναισθησία τα οδοντιατρικά προβλήματα σε 3 παιδιά του Θεραπευτηρίου «Άγιος Ανδρέας». Οι επεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν από τους Γαλανού Πολύμνια Διευθύντρια του Αναισθησιολογικού Τμήματος, Χατζηλία Βασιλική – Κλεονίκη Διευθύντρια του Οδοντιατρικού Τμήματος και Τσελεπή Λάζαρο Επιμελητή Α’ του Οδοντιατρικού τμήματος.

  Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

 ΡΟΥΜΑΝΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

SHARE
RELATED POSTS
Οι πολιτικοί γάμοι στον εκκλησάκι του Απ.Παύλου της Λίνδου, ο φόβος του Οικουμενικού Πατριαρχείου  και η εταιρεία security, του Φώτη Χατζηδιάκου (τ. Δημάρχου Ρόδου )
Pane di capo δροσιστικά γλυκά – Εικόνες
Σπύρος Παγκάς, ο Αρχοντάνθρωπος, του Δημήτρη Γάκη – Το αφιέρωμα της ΡΟΔΙΑΚΗΣ

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.