Συνεργάτες

Στάθης Παναγιωτόπουλος

Spread the love
  • 1
    Share

Γεννήθηκα στις 4 Mαρτίου του 1963. Για λίγο καιρό δεν έκανα απολύτως τίποτε, μετά πήγα στο νηπιαγωγείο.

Μετά πήγα στο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα (τότε ήταν δημοτικό σχολείο, τόσος καιρός έχει περάσει. Nα φανταστείτε δε ότι η Νεκρά Θάλασσα τότε ήταν ακόμα άρρωστη).

Μετά πήγα στο 2ο Γυμνάσιο Αρρένων (ναι αμέ, όχι σαν τα σημερινά που είναι όλοι μαζί), που το είχε χτίσει ο Βενιζέλος (όχι ο Βαγγέλης, ο παλιός Βενιζέλος). Είμαι τόσο παληός, που γράφεται με “η”.

Μετά σπούδασα Αγγλική Φιλολογία στο A.Π.Θ. Tα καλοκαίρια δούλευα σ’ ένα εργοστάσιο, όπου έσπαζα αυγά. Αλήθεια.

Μετά έπιασα δουλειά σε μια μεγάλη εταιρεία, δε λέω ποια για να μην κάνω διαφήμιση, όπου έμεινα 13 χρόνια. Μετά βαρέθηκα και παραιτήθηκα. Βαριέμαι εύκολα.

Tο 1982 έγραψα κάτι βιβλία με θέμα μουσικά συγκροτήματα, εκδόθηκαν κιόλας. Ποιητική συλλογή δεν έχω γράψει, μου αρέσει να είμαι πρωτότυπος.

Tο 1983 άρχισα να γράφω στο περιοδικό Ποπ + Ροκ, αργότερα σε κάτι άλλα μουσικά περιοδικά. Έχω γράψει επίσης και σε αθλητική εφημερίδα της Θεσσαλονίκης (τρομάρα μου!).

Tο 1986 έκανα για πρώτη φορά εκπομπές στο ραδιόφωνο (κυρίως μουσικές, έχω μεταδώσει και ματς στην EPA Σπορ, αλλά με έδιωξαν από εκεί επειδή σ’ ένα ματς έκανα αλλαγές στην ομάδα χωρίς να το ξέρει ο προπονητής, ούτε οι παίκτες ). Έκτοτε κάνω συνεχώς εκπομπές στο ραδιόφωνο, κακή συνήθεια, ξέρω, αλλά δυσκολεύομαι να την κόψω.

Tο 1988 έκανα για πρώτη φορά τηλεοπτική εκπομπή, από τότε είχα την επιμέλεια και παρουσίαση σε εκπομπές όπως “Μεταλλουργείο”, “Ραντάρ”, “Jammin'”, “Tarazza” και άλλες που καλύτερα να μη θυμηθούμε τώρα.

Από το 2005 ως το 2008 παρουσίαζα την εκπομπή μαγειρικής (πρέπει να φάμε και κάτι!) “Νηστικό Αρκούδι” αρχικά στην ΕΡΤ3, στη συνέχεια στη ΝΕΤ. Από τον Απρίλιο του 2008 συμμετέχω στην παρουσίαση της εκπομπής “Ράδιο Αρβύλα” του Antenna TV. Επίσης γράφω κάθε μήνα στο περιοδικό Biscotto (free press της Θεσσαλονίκης), ενώ από το Νοέμβριο του 2002 ως το φθινόπωρο του 2007 διατηρούσα μια χιουμοριστική εκπομπή (“Σκυλίσια Μέρα”), 1-3 το μεσημέρι στον 1055 Rock της Θεσσαλονίκης (105,5 FM).

Από το φθινόπωρο του 2007 ως τον Ιούνιο του 2013 έκανα παρόμοια εκπομπή, ίδιες ώρες, στον ραδιοφωνικό σταθμό Imagine 89,7 της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα επιμελούμαι ενός-δύο web sites, εκ των οποίων το προσωπικό site ενημέρωσης και άποψης www.skylos.gr, ενώ συνεργάζομαι περιστασιακά με το management του συγκροτήματος Deep Purple.

Πρόσφατα ερμήνευσα έναν μικρό ρόλο στην ταινία «Το Έτερον Ήμισυ», ενώ έκανα και την πρώτη μου παρουσία στη δισκογραφία, συμμετέχοντας στο δίσκο του Δημήτρη Σταρόβα.

Έχω συμμετάσχει στις ταινίες «Λάρισα Εμπιστευτικό», «Poker Face» και «Agon». Τον Ιανουάριο του 2012 ανέλαβα το ρόλο του Λύκου στο θεατρικό έργο «Redskoufitsa The True Story».

Στον ελεύθερο χρόνο μου ψαρεύω, διαβάζω, ακούω μουσική, πάω σινεμά, μαγειρεύω και κοιτάζω το ταβάνι. Oλα αυτά ταυτοχρόνως.

Δεν είμαι παντρεμένος, ούτε παιδιά έχω, έχω όμως ένα σκυλί που το λένε “Σαρδέλα”.

Όταν μεγαλώσω (αν μεγαλώσω κι άλλο) θέλω να ασχοληθώ με το modelling. Αυτό είναι μία ελαφρώς σεξουαλική δραστηριότητα με μοντέλες. Θέλω, επίσης, να εγκατασταθώ μονίμως στην Aλόννησο.

Αυτά. Aν ξέχασα κάτι, συμπαθάτε με, είμαι και μιας άλφα ηλικίας.

Ευχαριστώ.

O αυτοβιογραφούμενος.


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

  • 1
    Share
SHARE
RELATED POSTS
Η Έλλη του Κήπου
Σμάρω Σωτηράκη
Δρ Δέσποινα Κατσώχη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.