Πόρτα στις Εκλογές (Ρόδος)

«Ρόδος, πορεία ανατροπής» από τον Γιώργο Υψηλάντη για τον δήμο Ρόδου

Παρουσία πλήθους κόσμου και τριών πρώην δημάρχων Ροδίων, πραγματοποιήθηκε χθες στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, η ιδρυτική συνέλευση της παράταξης του υποψήφιου δημάρχου Ρόδου κ. Γιώργου Υψηλάντη η οποία έχει το όνομα «Ρόδος πορεία ανατροπής».

 

Ο κ. Υψηλάντης δεν ανακοίνωσε ονόματα που θα στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο του πλην της γνωστής συμπολίτισσας μας, κ. Κικής Τσακίρη, η οποία ως γνωστόν δίνει το δικό της αγώνα για τα άτομα με κινητικά προβλήματα μιας και πάσχει από μια ασθένεια που της στερεί την κίνηση.

 

 

Παρόντες επίσης στην εκδήλωση ήταν ο βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Δημήτρης Γακης, οι τρεις πρώην δήμαρχοι Ροδίων κ.κ. Μάνος Κόκκινος, Σάββας Καραγιάννης και Γιώργος Γιαννόπουλος, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ κ. Μπενέτος Σπύρου, η πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου κ. Ανδριάννα Μπαφίτη, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Ρόδου κ. Μπάμπης Ευθυμιάδης ο πρόεδρος του ΤΕΕ/ τμήμα Δωδεκανήσου κ. Ιάκωβος Γρύλλης, ο γνωστός δικηγόρος της Ρόδου κ. Φώτης Κωστόπουλος και βέβαια εκπρόσωποι των κομμάτων που στηρίζουν την υποψηφιότητα του κ. Υψηλάντη όπως ο συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νεκτάριος Σαντορινιός, ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ κ. Καλαποδάκης και ο κ. Κασσάρας από την «Κοινωνική Συμφωνία» κ.α.

 απόσπασμα από ροδιακή εφημερίδα

SHARE
RELATED POSTS
Το έκτρωμα και οι υποψήφιοι, του Νικήτα Οικονόμου
Δύο νέα πρόσωπα στην παράταξη του Γιώργου Χατζημάρκου «Μπροστά το Ν. Αιγαίο»
Και στην Τήνο η Νησιωτική Ανατροπή

Leave Your Reply

*