Πόρτα στις Εκλογές (Ρόδος)

«Ρόδος, πορεία ανατροπής» από τον Γιώργο Υψηλάντη για τον δήμο Ρόδου

Παρουσία πλήθους κόσμου και τριών πρώην δημάρχων Ροδίων, πραγματοποιήθηκε χθες στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, η ιδρυτική συνέλευση της παράταξης του υποψήφιου δημάρχου Ρόδου κ. Γιώργου Υψηλάντη η οποία έχει το όνομα «Ρόδος πορεία ανατροπής».

 

Ο κ. Υψηλάντης δεν ανακοίνωσε ονόματα που θα στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο του πλην της γνωστής συμπολίτισσας μας, κ. Κικής Τσακίρη, η οποία ως γνωστόν δίνει το δικό της αγώνα για τα άτομα με κινητικά προβλήματα μιας και πάσχει από μια ασθένεια που της στερεί την κίνηση.

 

 

Παρόντες επίσης στην εκδήλωση ήταν ο βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Δημήτρης Γακης, οι τρεις πρώην δήμαρχοι Ροδίων κ.κ. Μάνος Κόκκινος, Σάββας Καραγιάννης και Γιώργος Γιαννόπουλος, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ κ. Μπενέτος Σπύρου, η πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου κ. Ανδριάννα Μπαφίτη, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Ρόδου κ. Μπάμπης Ευθυμιάδης ο πρόεδρος του ΤΕΕ/ τμήμα Δωδεκανήσου κ. Ιάκωβος Γρύλλης, ο γνωστός δικηγόρος της Ρόδου κ. Φώτης Κωστόπουλος και βέβαια εκπρόσωποι των κομμάτων που στηρίζουν την υποψηφιότητα του κ. Υψηλάντη όπως ο συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νεκτάριος Σαντορινιός, ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ κ. Καλαποδάκης και ο κ. Κασσάρας από την «Κοινωνική Συμφωνία» κ.α.

 απόσπασμα από ροδιακή εφημερίδα

SHARE
RELATED POSTS
Ο Χατζής και ο Γιαννόπουλος, του Νικήτα Οικονόμου
Το έκτρωμα και οι υποψήφιοι, του Νικήτα Οικονόμου
Οι πρώτοι 171ας που θα στηρίξουν τον Στράτο Καρίκη για τον δήμο Ρόδου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.