Επικαιρότητα

Πτώση αεροσκάφους νότια της Καρπάθου- 66 αγνοούμενοι

Spread the love

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Χάθηκε από το ραντάρ νωρίς το μεσημέρι η πτήση 804 της EgyptAir η οποία μετέφερε 66 επιβάτες, σύμφωνα αρχικά με έλληνες αξιωματούχους, και εν συνεχεία με στοιχεία που προκύπτουν από τις έρευνες. 

 

Ο υπουργός αεροπορίας Σαρίφ Φατί σημείωσε ότι η Αίγυπτος δεν μπορεί να αποκλείσει οποιαδήποτε πιθανότητα για το τι συνέβη αεροσκάφος, ανάμεσά τους και την «τρομοκρατική ενέργεια».

 

Είπε, μάλιστα, ότι η πιθανότητα τρομοκρατικής ενέργειας είναι «πιο ισχυρή» από εκείνη της τεχνικής βλάβης.

 

Όπως μεταδίδει το CNN, αμερικανοί αξιωματούχοι σημειώνουν ότι τα πρώτα σημάδια «δείχνουν» βομβιστική επίθεση.

 

Σημειώνεται ότι καπετάνιος εμπορικού πλοίου φέρεται να είδε μία λάμψη στον ουρανό περίπου 130 μίλια νοτιοδυτικά της Καρπάθου, ωστόσο η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως.

 

Μία δεύτερη πτήση της EgyptAir έχει αναχωρήσει από το Παρίσι και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταφέρει συγγενείς των επιβατών της πτήσης 804.

 

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, το αεροσκάφος χάθηκε από τα ραντάρ ενώ πετούσε στα 37.000 πόδια και είχε εισέλθει στο FIR Αιγύπτου 5-10 μίλια νότια του σημείου Κόμπι – σημείο εξόδου του FIR Αθηνών. Τότε το αεροσκάφος κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες πραγματοποίησε έκανε στροφή 90 μοιρών αριστερά και στη συνέχεια στροφή 360 μοιρών δεξιά με καθοδική πορεία πέφτοντας στα 15.000 και στα 10.000 μίλια οπότε χάθηκε από τα ραντάρ.

 

ΔΟΛ

SHARE
RELATED POSTS
24571379_20160227_C_Baltas21.limghandler.jpg
Φώφη-Σταύρος: ό,τι ειπώθηκε μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙΟΥ
Υπό “πολιορκία” η Ουάσινγκτον από 1.600 στρατιώτες
Νέο κύμα κακοκαιρίας Δευτέρα-Τρίτη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.