Πόρτα στις Εκλογές (Ρόδος)

Προεκλογικές διαμάχες- Γ. Χατζημάρκος: «Σε μαγαζί του μετέτρεψε ο Μαχαιρίδης την Περιφέρεια Ν.Αιγαίου»- Απάντηση Περιφερειάρχη

Σε Προεκλογικό Κέντρο – ΜΑΓΑΖΙ του μετέτρεψε ο Γιάννης Μαχαιρίδης τα γραφεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη Ρόδο, για να ξεκινήσει τον προεκλογικό του αγώνα, αντί να μισθώσει γραφεία για να στεγάσει την παράταξή του, όπως ορίζει η νομοθεσία και πάνω από όλα η ηθική, δύο τομείς οι οποίοι του είναι παντελώς αδιάφοροι. Να πληρώσει και αυτός ενοίκιο, ρεύμα και τηλέφωνο όπως οι υπόλοιποι υποψήφιοι και όχι ορμώμενος από την 30ετή του συνήθεια να τα απολαμβάνει δωρεάν εις βάρος των πολιτών.
Για μια ακόμη φορά επιβεβαίωσε δημόσια την καθεστωτική νοοτροπία και την ιδιοκτησιακή αντίληψη που τον διακρίνει. Δυστυχώς για τον απερχόμενο και κουρασμένο περιφερειάρχη, οι εποχές άλλαξαν. Η περιφέρεια Ν. Αιγαίου δεν είναι φέουδό του και δυστυχώς γι΄ αυτόν το «ηχηρό μήνυμα» που έστειλε σήμερα είναι ότι… ο λύκος και εάν εγέρασε και άσπρισε το μαλλί του ούτε τη γνώση άλλαξε ούτε την κεφαλή του!!!

Την απάντησή του έδωσε ο κ Μαχαιρίδης κατά την σημερινή συνέντευξη τύπου λέγοντας πως οποτεδήποτε κάποιος ζήτησε τα γραφεία της Περιφέρειας για κάποιο σκοπό, δόθηκαν.

SHARE
RELATED POSTS
Δρ Κρεμαστινός εναντίον Θεοδωράκη; Ή το αντίθετο;, της Τζίνας Δαβιλά
Και στην Τήνο η Νησιωτική Ανατροπή
«Ρόδος, πορεία ανατροπής» από τον Γιώργο Υψηλάντη για τον δήμο Ρόδου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.