Εκδηλώσεις

Oroskopos Hellenic Astrology Forum 2020 στο Πολεμικό Μουσείο

Spread the love
  • 14
    Shares

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 17:00-21:30, όλο το επιτελείο του Oroskopos.gr θα σε καλωσορίσει στον φιλόξενο Αμφιθεατρικό Χώρο του ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ για να παρακολουθήσεις το μεγαλύτερο Αστρολογικό Γεγονός της χρονιάς.

Πάρε μέρος και εσύ, στην μεγαλύτερη Αστρολογική Εκδήλωση που διοργανώνει για 5η συνεχόμενη χρονιά το κορυφαίο αστρολογικό site της Ελλάδας Oroskopos.gr! Το Hellenic Astrology Forum 2020 θα σε φέρει σε άμεση επαφή με τους πιο έμπειρους και καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας, θα τους γνωρίσεις από κοντά αλλά θα ακούσεις και μία πλούσια θεματολογία προβλέψεων.

Ο Κώστας Λεφάκης, η Βάσια Κόντη, ο Χρήστος Άρχος, η Άντα Λεούση, η Αθηνά Βαγενά, η Marie Denise Διαμαντή, η Μαρία Σύλλα, η Χριστίνα Τανταλίδου και η Ανδριάννα Σαρρή, θα παρουσιάσουν ένα μεγάλο αφιέρωμα προβλέψεων για το 2020 αλλά και για τα χρόνια που θα ακολουθήσουν. Θα απαντήσουν προσωπικά σε ερωτήσεις που θα τεθούν τόσο από το κοινό όσο και από εκπροσώπους της δημοσιογραφικής ομάδας.

Για μία ακόμα χρονιά το Oroskopos.gr πρωτοπορεί και έρχεται μαζί σου σε άμεση επαφή, για να γνωρίσεις προσωπικά όλους τους αγαπημένους σου αστρολόγους, να μάθεις αναλυτικά για όλα τα σημαντικά αστρολογικά γεγονότα της χρονιάς, αλλά και να κερδίσεις προβλέψεις και όμορφα δώρα.

Σε περιμένουμε στην Μεγαλύτερη Γιορτή Αστρολογίας της χρονιάς!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ημερομηνία Εκδήλωσης: Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 17:00-21:30
Τόπος Εκδήλωσης: Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, Αμφιθέατρο «Ιωάννης Καποδίστριας» (Ριζάρη 2 Αθήνα)
Είσοδος: 5€
Κράτηση Εισιτηρίων: Η αγορά εισιτηρίου πραγματοποιείται την ημέρα της Εκδήλωσης, ωστόσο αν επιθυμείς να πραγματοποιήσεις την κράτηση σου για να εξασφαλίσεις την θέση σου, μπορείς να επικοινωνήσεις με την ομάδα του Oroskopos.gr στο 210 9472166.

  • 14
    Shares
SHARE
RELATED POSTS
Γνωρίστε τον Αποστόλη Αρμάγο: “Όσοι δεν ακούν παραδοσιακή μουσική αγνοούν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ελληνικής κουλτούρας”
2HEYKAIRIA_KOLAZ.jpg_1.jpg
«Η δεύτερη ευκαιρία» στο ATHENAEUM-ΚΕΛΑΡΙ BAR – σήμερα πρεμιέρα!
Η Δάφνη Βαλέντε παρουσιάζει…

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.