
Ομελέτα με Κολοκυθοανθούς και Τυρί
Ιωάννης Παπακωνσταντής
Νάξος
Υλικά
• Κολοκυθοανθοί
• Ξυνότυρο Νάξου ή τυρί κομός (παραδοσιακό) ορεινής Νάξου
• 2 αυγά
• Αλάτι
• Πιπέρι
Εκτέλεση
• Χτυπάμε τα αυγά, ρίχνουμε λίγο λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι, τα αυγά, τους κολοκυθοανθούς, το τυρί, αλάτι, πιπέρι.
• Γυρνάμε την ομελέτα να τηγανιστεί κι από την άλλη πλευρά, μόλις ροδίσει είναι έτοιμη και τη σερβίρουμε.
Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr
Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ