ΕΥ ΖΗΝ

Ομελέτα με Κολοκυθοανθούς και Τυρί

fe260f0ad7a0cdbc2c5853d2bf9a65f0_XL.jpg
Spread the love

 

 

fe260f0ad7a0cdbc2c5853d2bf9a65f0_XL.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aegean Cuisine

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ομελέτα με Κολοκυθοανθούς και Τυρί

Ιωάννης Παπακωνσταντής


Νάξος

 

 

Υλικά

 

• Κολοκυθοανθοί

• Ξυνότυρο Νάξου ή τυρί κομός (παραδοσιακό) ορεινής Νάξου

• 2 αυγά

• Αλάτι

• Πιπέρι

 

Εκτέλεση

 

• Χτυπάμε τα αυγά, ρίχνουμε λίγο λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι, τα αυγά, τους κολοκυθοανθούς, το τυρί, αλάτι, πιπέρι.

• Γυρνάμε την ομελέτα να τηγανιστεί κι από την άλλη πλευρά, μόλις ροδίσει είναι έτοιμη και τη σερβίρουμε.

 

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Είναι απλώς εμμηνόπαυση… όχι σεξόπαυση, του Δρ Θάνου Ασκητή
fefe4882b51e5ac5d599c8c827393753.jpg
25 Μαΐου 1932: ο Γκούφυ “γεννιέται”!
Δώρο δίνω ένα ποίημα, δώρο θέλω τον Ρούντολφ να μού πει…, της Μαρίας Γεωργαλά

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.