Επικαιρότητα

Με την μάνικα οι Τούρκοι “πνίγουν” τους πρόσφυγες που πλησιάζουν την Ελλάδα

F02E80DEEA14E0080391FECD744A917D.jpg
Spread the love

 

 

 

F02E80DEEA14E0080391FECD744A917D.jpg

 

Συγκλονίζει το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, και δείχνει τις τουρκικές αρχές να συμπεριφέρονται με απάνθρωπο τρόπο σε πρόσφυγες και μετανάστες, την ώρα που οι κάτοικοι των νησιών μας σπεύδουν να βοηθήσουν τους πρόσφυγες που φθάνουν κατά εκατοντάδες στις ελληνικές ακτές.

 

Στο βίντεο που έχει καταγραφεί από κινητό τηλέφωνο μετανάστη που βρίσκεται πάνω σε φουσκωτή βάρκα μαζί με δεκάδες άλλους, φαίνεται να τους πλησιάζει μια τουρκική ακταιωρός που χρησιμοποιεί το «κανόνι» της πυροσβεστικής μάνικας ρίχνοντάς τους νερό με πίεση!

 

Ο στόχος της κίνησης αυτής δεν είναι εμφανής, ωστόσο υποστηρίζεται ότι είναι μία συνήθης πρακτική της τουρκικής Ακτοφυλακής ώστε να εκτρέψει την βάρκα από τα τουρκικά χωρικά ύδατα και να την στρέψει με αυτό τον τρόπο προς τα ελληνικά νησιά.

 

Το αναρτήθηκε από χρήστη του twitter και κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου δείχνοντας τις διαφορές στην κουλτούρα των δύο λαών και την αντίληψή τους για το μεταναστευτικό.

https://plus.google.com/share?url=http%3A%2F%2Fwww.lesvosnews.net%2Farticles%2Fnews-categories%2Fkosmos%2Ftoyrkiki-aktaioros-rihnei-nero-se-metanastes-gia-na-toys-apothisei&hl=en-US
SHARE
RELATED POSTS
Υιοθετούνται από την Ε.Ε. οι κυρώσεις στην Τουρκία
tourkoi-stratiotikoi.jpg
Εκδίδονται στην Τουρκία 3 από τους 8 στρατιωτικούς. Εν αναμονή της απόφασης από τον Άρειο Παγό
Το εγκληματικό Λευκό των Πέντε Αστέρων, του Κώστα Αρβανίτη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.