Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Μαρία Παρασκευά, η τρίτη γενιά Παρασκευά υποψήφια στις εκλογές του Επιμελητηρίου Δωδ/σου

24991223_10155452632702585_3445089928636083_n.jpg
Spread the love

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

24991223_10155452632702585_3445089928636083_n.jpg

 

Logo_Kallithea_Springs_Eng.jpg

 

Το διαμάντι που μοιράζεσαι!

 

Λόγω απαραίτητων έργων συντήρησης,
οι “Πηγές Καλλιθέας Ρόδου”
θα απέχουν φέτος από τις καθιερωμένες
χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

 

 

 

Σήμερα έβαλα στοίχημα με τον Σίμο και τον Γιώργο, για το αν θα έχουμε και 3η γενιά Παρασκευά στο Δ.Σ. του επιμελητηρίου Δωδεκανήσου!

 


Aπό το 1964 που ξεκίνησε η εμπορική δραστηριότητα της οικογένειας μας στα Δωδεκάνησα, δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να σας εξυπηρετήσουμε. Ταυτόχρονα όμως με την επαγγελματική μας δραστηριοποίηση, η εθελοντική προσφορά στην κοινωνία της Ρόδου μας που τόσο αγαπάμε και των Δωδεκανήσων ευρύτερα, αποτελεί προτεραιότητα για εμάς.
Από μικρή, ακούω ιστορίες από τον Παππού και τον Πατέρα μου για την κοινωνική τους δράση και πολλές από αυτές έχουν να κάνουν με το επιμελητήριο Δωδεκανήσου, στο οποίο διετέλεσαν και οι δύο μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Έχω λοιπόν πλήρη συνείδηση για το πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος του επιμελητηρίου για τις επιχειρήσεις της Ρόδου και των Δωδεκανήσων, για όλους εμάς που αγωνιζόμαστε καθημερινά στον ιδιωτικό τομέα κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες.

Τα τελευταία 2 χρόνια ζω και εργάζομαι στη Ρόδο, στην οικογενειακή μας επιχείρηση, αφού ολοκλήρωσα τις προπτυχιακές μου σπουδές στο Οικονομικό πανεπιστήμιο Αθηνών και τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο London School of Economics.

Είναι πολλές οι φορές που συζητάμε με φίλους για το πως θα μπορούσαμε να προσφέρουμε στο νησί μας, ως νέοι άνθρωποι, με γνώσεις και όρεξη για δουλειά.

Έτσι όταν μου έγινε η ιδιαίτερα τιμητική πρόταση να είμαι υποψήφια στις εκλογές του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου από τον Γιάννη Πάππου, επικεφαλής του συνδυασμού ‘’Ανάπτυξη τώρα’’ και ιδιαίτερα επιτυχημένο πρόεδρο από το 2011 μέχρι σήμερα, δέχθηκα αμέσως με χαρά και ενθουσιασμό για την προοπτική της ενασχόλησης μου με το Επιμελητήριο.

Έχω πλήρη επίγνωση της ευθύνης και επιδιώκω με τη δική μου υποψηφιότητα να εκφράσω και τη νέα γενιά, μια γενιά δημιουργική και καταρτισμένη, που με νέες ιδέες, προτάσεις, και όρεξη για δουλειά, αγωνίζεται με σκοπό να έρθουν καλύτερες μέρες για τη χώρα μας.

 

Και επειδή έχουμε και ένα στοίχημα να κερδίσουμε, ζητώ την ψήφο σας για το εμπορικό τμήμα του επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, στις εκλογές που θα διεξαχθούν το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου.

 

Μαρία Παρασκευά,

Υποψήφια του Εμπορικού Τμήματος για το Επιμελητήριο Δωδ/σου

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Γιάννης Κορωναίος: “Με τον Φώτη Χατζηδιάκο για την συνεχιζόμενη αναπτυξιακή πορεία της Ρόδου”
Μ. Γλυνός από την Αντίπαρο: Επιτυχημένη είναι η περιφερειακή αρχή που έχει στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του
af7128f7d2746b841281fdc27c07962f_M.jpg
Και “γιατρός” η Μαρία Καμμά για την Τήλο- Περιπέτειες υγείας στην ακριτική Δωδεκάνησο

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.