Πόρτα στις Εκλογές (Ρόδος)

Και στην Τήνο η Νησιωτική Ανατροπή

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η πρώτη επίσκεψη της «Νησιωτικής Αναπτροπής» στην Τήνο στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας του υποψήφιου Περιφερειάρχη Μπενέτου Σπύρου στις Κυκλάδες. Τον Μπενέτο Σπύρου συνόδευαν στην Τήνο η Άννα Μαυρουδή υποψήφια χωρική αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι για την Τήνο Μαργαρίτα Δεδεμπίλη και Ηλίας Τζαβελόπουλος –Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Τήνου και πρώην Κοινοτάρχης Πανόρμου.

Την Τρίτη 25 Μαρτίου, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης επισκέφθηκε τον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας, όπου συναντήθηκε με το σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σύρου-Τήνου Δωρόθεο Β’, καθώς και τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη κ. Ιερώνυμο Νικολόπουλο, Β’ Γραμματέα της Ιεράς Συνόδου, ο οποίος βρισκόταν στο νησί λόγω του επίσημου εορτασμού.

Στη συνέχεια το κλιμάκιο της Νησιωτικής Αναπτροπής επισκέφθηκε τα χωριά Πάνορμο, Πύργο, Καλλονή και Στενή, όπου συνομίλησε με τους κατοίκους και παρουσίασε τις θέσεις και τις προτάσεις του συνδυασμού.

Την Τετάρτη 26 Μαρτίου ο Μπενέτος Σπύρου επισκέφθηκε αρχικά τα γραφεία του Δήμου Τήνου και συνομίλησε με τον Δήμαρχο του νησιού και με τους εργαζομένους στο Δήμο. Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Τήνου και συναντήθηκε με τον Διευθυντή, με εργαζόμενους γιατρούς και νοσηλευτές, αλλά και με ασθενείς.

Σήμερα η περιοδεία της Νησιωτικής Ανατροπής στις Κυκλάδες συνεχίζεται στη Μύκονο. Ακολουθούν η Πάρος (27 και 28/3) η Θήρα στις 29/3 και η Νάξος στις 30 και 31/3.

SHARE
RELATED POSTS
Βρε… η Διακίδη;, του Νικήτα Οικονόμου
Οι πρώτοι 171ας που θα στηρίξουν τον Στράτο Καρίκη για τον δήμο Ρόδου
Ο Χατζής και ο Γιαννόπουλος, του Νικήτα Οικονόμου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.